Diskusie - 2042. stránka fóra
13
Pomoc s internet bankingom
čawte mám otázku na internet bankingu je napísaný aktuálny a disponibilný zostatok, viem aký je v tom rozdiel len stala sa mi taká vec dvakrát som vybrala peniaze z bankomatu a raz som ich... Otvor fórum »
22. 6. 2014 10:28
4
Oldschool v NR
Zdravim vás , chcel by som sa opýtať či niekto z NR nepozná v meste nejaku oldschool posilovňu , ktorá ma dostatok kotúčov , so vzpieračskymi podiami , poriadnou lavičkou na benchpress a normálnymi stojanmi na... Otvor fórum »
22. 6. 2014 09:43
15
Je to vhodne aj pre cincilu?
davnejsie som mal zajacov, a teraz som premyslal ze by som zacal znova dakeho domoveho zajaca alebo mozno aj cincilu tak by ma zaujimalo ak niekto ma s cincilami skusenosti ze ci by tato klietka bolo dostacujuca aj pre... Otvor fórum »
22. 6. 2014 09:32
6
Poznávací zájazd
Ahojte, cca o 2 týždne idem na poznávací zájazd a nikdy som na takom niečo nebola. Je to len 5 dní a tak by som bola rada keby ste mi poradili do čoho sa zbaliť či len do... Otvor fórum »
22. 6. 2014 09:23
17
Stu fchpt
Ahojte, som maturantka a podala som si prihlášku na 2. kolo STU FCHPT v BA- CHEMAT chémia , medicínska chémia. Zaujímalo by ma či je 100% že ma príjmu keď tam uvadzaju (bez prijimačiek) totiž to prijali ma na... Otvor fórum »
22. 6. 2014 01:36
4
Hladam film
Jedna sa o nevelmi znami film. Je o tom ako rodinka v ktorej bol otec herny programator a zabudol doma herny ovladac. Doma asi 5 decak ovladac najde a nejak sa dostanu do otcovej vytvorenej, este nedokoncenej... Otvor fórum »
22. 6. 2014 00:08
39
Ako si poradiť z nepríčetným inštruktorom v autoškole?
Ktorý stále ale stále vrieska ako j......y, po zlom sa nedá, po dobrom tiež nie. Normálne mám depresie z debila. Otvor fórum »
21. 6. 2014 23:27
1
MTF v Trnave
Zdravím vás. Nájde sa niekto, kto študuje na MTF v Trnave, najlepšie odbor Výrobné zariadenia a systémy? Zišiel by sa mi človek, čo by bol ochotný odpovedať na pár otázok ohľadom školy, výučby... Otvor fórum »
21. 6. 2014 23:07
9
Len tak ; )
Teším sa na zajtrajšok a na to ako ma slniečko pohladý po tváry teším sa na to že mi zajtra len tak svet spravý úsmev na tváry teším sa s toho čo píšem a na sny čo v noci mať... Otvor fórum »
21. 6. 2014 22:43
5
Ezoterika, akáša
Ahojte zaujímali ste sa niekedy o ezoterické veci alebo akašické záznamy? Otvor fórum »
21. 6. 2014 22:37
2
Brigáda v zahraničí
hľadám serióznu brigádu v zahraničí neviete o niečom ? Otvor fórum »
21. 6. 2014 22:16
40
- Tancujem zumbu
- Nepoznám zumbu
Hlasuj »