Diskusie - 1998. stránka fóra
4
11
Brigáda
Ahojte, mňa by zaujímalo, ako je to s brigádou, keď mám 17, v septembri 18, že či môžem zarobiť za mesiac 66€ alebo tých 150€ či koľko to je :D Pýtala som sa... Otvor fórum »
9. 7. 2014 17:14
5
Rady a nápady ako prerobiť izbu
Chcel by som začať s prerábaním izby , ale chcel by som sa vyhnúť zbytočným problémom tak ak by ste mi vedeli poradiť čomu sa mám vyhnuť , alebo ak by ste vedeli o nejakých zaujímavych článkoch ktoré... Otvor fórum »
9. 7. 2014 16:45
2
ASAP
Prosím vás, viete niekto pracovať v internetbankingu Unicreditbank? Resp potrebovala by som vedieť, čo to znamená "NA PODPIS". Otvor fórum »
9. 7. 2014 16:21
9
Červené fľaky
Ahojte, mám taký problém .... Nikdy som nebola na nič alergická čo sa nedá povedať o mojej mame tá je hádam na všetko). No posledné 3 roky mám hlavne cez zimu na nohách také niečo ako ekzem cez... Otvor fórum »
9. 7. 2014 15:32
4
Ohodnoťte môj nový channel na YT
Čaute. Toto je môj nový channel na YT a asi o 5 hodín sa mi nahrá nové video z hry Sniper elite III. Chcel by som, aby ste mi ho ohodnotili, poprípade napísali v čom sa... Otvor fórum »
9. 7. 2014 15:10
16
Mimozemská civilizácia
( Hlavne pre tých , ktorí veria/ sú presvedčení , že niečo také existuje ) Ak by si mal/a presvedčiť niekoho o mimozemskej civilizácii ako by si to urobil/a ? Na čo by si sa odvolával/a? ... Otvor fórum »
9. 7. 2014 14:58
6
Lyoness
Patríte niekto k Lyoness? Aký máte nato názor? Oplatí sa to podľa Vás? Otvor fórum »
9. 7. 2014 14:57
3
Názov nestlé hry
Ahoj ako malý som si kúpil cereálie s jednou hrou. No neviem si spomenúť na názov. Jediné čo viem je že to bolo o monster truckoch. Otvor fórum »
9. 7. 2014 14:20
4
Videli ste toto video? je hrozostrasne v prvom komente
9. 7. 2014 14:16
7
Kam v Brne?
Ahojte, som na par dni v Brne a tak rozmyslam co navstivit, nemate nahodou nejake tipy kam by sa dalo ist? :) kedze pocasie nie je prave na turistiku najlepsie, hladam skor nejake pamiatky, muzea, ... Otvor fórum »
9. 7. 2014 13:44
29
Baby, maľujete sa ,, ?
- áno, nenamaľovaná nevyjdem z domu
- áno, ale keď sa nestihnem namaľovat alebo sa mi nechce, pokojne idem medzi ľudí
- občas
Ďalšie možnosti »
9. 7. 2014 13:15- áno, ale keď sa nestihnem namaľovat alebo sa mi nechce, pokojne idem medzi ľudí
- občas
Ďalšie možnosti »
16
Meno pre šteniatko?
Ahojte, včera som bol konečne po šteniatko, no vôbec netuším aké jej dám meno. Je to fenka Amerického stafordširského terriera. Hodím sem aj video kt. som natočil ráno len tak na rýchlo..... Otvor fórum »
9. 7. 2014 13:06
9
Film trávička zelená
neviete niekto prosim vas kde si to mozem pozret online bez stahovania? neviem to najst nikde... a na teevee to uz neni tiez... mohli by ste mi prosim niekto poslat rovno link? popripade... Otvor fórum »
9. 7. 2014 12:31