Diskusie - 1997. stránka fóra
6
Finančný manažment vs. manažment podniku a podnikania EUBA
Ahojte, zaujímalo by ma aký je rozdiel medzi manažmentom podniku a podnikania a finančným manažmentom na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Či je niektorý z nich ťažší a v čom? Alebo sú na rovnakej úrovni, keďže je to... Otvor fórum »
9. 7. 2014 23:27
31
Emo, rezanie, psycho
Čaute hľadám nejaký psycho film môže byť aj napr. troj dielny o rezaní alebo kde hraju emo postavy ... Ak neviete poradte apson nejaky dobry psycho film ale nie typu demoni alebo pranormal activity . . Otvor fórum »
9. 7. 2014 22:40
3
Dom mládeže Račianska BA
Cawte ľudia, neviete niečo o internáte Račianska 80 v Bratislave? Ako to tam funguje a hlavne čo si tam potrebne zobrať. V akom stave sú izby a zariadenie?... Otvor fórum »
9. 7. 2014 22:09
23
LF UK BA návratka
Tí čo posielate alebo ste posielali návratku na LF UK BA, okrem tej návratky, papiera na jazyky a potvrdení o zaplatení treba vytlačiť aj tie 3 papiere v sekcii študentská karta, teda tie čo tam je nejaké členstvo... Otvor fórum »
9. 7. 2014 21:53
15
Ruzovy smarfon
Ahojte. Zhanam smartfon do 200 €, min. 5" displejom, prednou kamerou a musi byt RUZOVEJ farby :* ak o nejakom viete, prosim koment ; ) Otvor fórum »
9. 7. 2014 21:35
27
Hra na tablet
Poraďte nejakú zaujímavú a dlhú ( nejakú levelovú) hru, ktorou vyplním chvíle nudy ; ) ďakujem Otvor fórum »
9. 7. 2014 21:06
21
Thriler
Ahojte. Máte nejaké návrhy na dobrý thriler? Niečo typu Šiesty zmysel, Sedem... Kľudne to môže byť trochu akčnejšie... Hlavne nech to má nejakú zápletku a už v polovici viem koniec, proste nech som do konca... Otvor fórum »
9. 7. 2014 21:04
15
New York
Čaute. Je tu niekto, kto bol v New Yorku? Ake boli vaše dojmy z tohto mesta? Prípadne máte nejaký dobrý typ na hotel... Diky :) Otvor fórum »
9. 7. 2014 20:23
6
Zápis do druhého ročníka FiFUK
Zdravím, ako prosím vás prebieha zápis do ďalšieho ročníka na FiFUK? Na internete som našiel návod, v ktorom sa píše, že si treba vytvoriť nový zápisný list (v AISe mám ale najbližší šk. rok v nových... Otvor fórum »
9. 7. 2014 19:55
36
Baby a pc hry
Chalani páčia sa vám skutočne viac baby čo hrajú pc hry všeliaké strielačky a lolá? Akože to vo vás vzbudí záujem - čisto táto informácia jediná? Lebo moja spolužiačka stále len o tom točí aké hrá hry a keď okolo... Otvor fórum »
9. 7. 2014 19:53
6
Nádcha, ťažššie dýchanie
čaute čo vám pomohlo dobré na nádchu ? Každé ráno mám sople , cez deň už nie ale je to otravné a keď sa zobudím tak ma bolia aj priedušky ale moc nekašlem , ako z tým bojovať... Otvor fórum »
9. 7. 2014 19:51
21
Motivácia života
Ahojte, nestáva sa vám občas, že sa cítite zaseknutí na jednom mieste a niet úniku? Máte nejakú motiváciu, ktorá vám pomáha ísť ďalej, splniť si sny? Otvor fórum »
9. 7. 2014 19:20
8
Poradte mi mobil. Prosím
Napíšte mi prosím dobrý mobil , ktorý ma: ako tak dobrý fotoaparát, prednú kameru, celkom vysoký android, odolný proti škrabancom. Otvor fórum »
9. 7. 2014 18:59
26
Rešpektujete slobodu rozhodovania ?
Patríte medzi tých ľudí, ktorí rešpektujú rôzne životné štýly a životné postoje ľudí, ste otvorený novým myšlienkam, ste "mamvpičista" ? Otvor fórum »
9. 7. 2014 18:56
21
Nenávisť ,,
Existuje na tomto svete človek ktorého nenávidite už veľmi veľmi dlho ? Otvor fórum »
9. 7. 2014 18:54
5
Medzinarodne vztahy BB
Ahojte, prije ma prave na medzinarodne vztahy do BB a chcela by som sa opytat ci neviete ake je uplatnenie? Je tu niekto kto to dostudoval? Vdaka :) Otvor fórum »
9. 7. 2014 18:48
5
Súkromná vysoká škola a prekročenie štandardnej dĺžky štúdia
Ahojte, prosím Vás, keď som chodila rok na štátnu VŠ a teraz chcem nastúpiť na súkromnú VŠ, tak budem musieť platiť nejaké poplatky za prekročenie štandardnej dĺžky štúdia alebo sa to súkromných škôl vôbec netýka? Ďakujem všetkým,... Otvor fórum »
9. 7. 2014 18:43
5
Candice Swanepoel
Aký máte názor na túto modelku? páči sa vám jej postava? atď..? Otvor fórum »
9. 7. 2014 18:43