Diskusie - 1997. stránka fóra
46
Abstinenti a nefajčiari
Diečatá a ženy! Zaujímalo by ma či pre vás má nejaký význam fakt že chalan je úplný abstinent a nefajčiar. Znamená to pre vás veľa? Otvor fórum »
10. 7. 2014 12:30
16
Podla coho si vybrat ubytko?
Od septembra budem chodit na vysoku skolu. Hladam si ubytko v Nitre, najlepsie samostatnu izbu pre jednu osobu. Na co si treba davat pozor, ked si hladam ubytko? Na strednej som mala hroznu spolubyvajucu, vecer... Otvor fórum »
10. 7. 2014 12:20
3
Help ,,.
Neviete kde zoženiem ružové tričko s jednorožcom ? a hlavne aby pôsobilo tak magicky .. vďaka :P Otvor fórum »
10. 7. 2014 12:02
19
Iphone 4S alebo Samsung galaxy S4miny.
10. 7. 2014 11:46
4
Intrák ba
čaute, ako je to s pridelením intráku keď ma prijali na FiF UK? dostávajú ho prváci viac menej automaticky keď si podajú žiadosť tak ako je to aj na iných vš? Otvor fórum »
10. 7. 2014 11:42
2
Čierna škvrna na displeji
ahojte. mám doma tablet Prestigio MultiPad 4 quantum 3g a objavila sa mi na ňom čierna škvrna o veľkosti veškého palca :( Myslím e sa spravila preto, lebo mamka trochu silnejšie stlačila displej. Predtým sa mi to... Otvor fórum »
10. 7. 2014 10:35
32
Kradnutie skútrov?
Mňa vždy zaujimalo že... keby si kupim skuter :D a zaparkujem na parkovisku... nie je to ľahko ukradnuteľné? ... hmmmm? dik za info :D Otvor fórum »
10. 7. 2014 08:44
23
SuperMax/FoxKids/Jetix
pametate si este tieto kanaly? chytila ma uplna nostalgia a rad by som si pozrel nejake fajnove rozpravky co vtedy davali... skuste sem nejake napisat a mozme zaspominat :D Otvor fórum »
10. 7. 2014 07:12
3
BRYLE
NEVIETE NIEKTO, PROSIM NEJAKU SUPER STRANKU O OKULIAROCH, NAHODOU? Otvor fórum »
10. 7. 2014 00:15
9
Archeologia alebo história?
čaute, neviem sa rozhodnúť, či mám ísť študovať archeologiu alebo históriu bud do BA alebo TT. Rada by som aj vedela, aká je tam prax :) vedel by mi niekto poradiť? Otvor fórum »
9. 7. 2014 23:56
6
Finančný manažment vs. manažment podniku a podnikania EUBA
Ahojte, zaujímalo by ma aký je rozdiel medzi manažmentom podniku a podnikania a finančným manažmentom na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Či je niektorý z nich ťažší a v čom? Alebo sú na rovnakej úrovni, keďže je to... Otvor fórum »
9. 7. 2014 23:27
31
Emo, rezanie, psycho
Čaute hľadám nejaký psycho film môže byť aj napr. troj dielny o rezaní alebo kde hraju emo postavy ... Ak neviete poradte apson nejaky dobry psycho film ale nie typu demoni alebo pranormal activity . . Otvor fórum »
9. 7. 2014 22:40
3
Dom mládeže Račianska BA
Cawte ľudia, neviete niečo o internáte Račianska 80 v Bratislave? Ako to tam funguje a hlavne čo si tam potrebne zobrať. V akom stave sú izby a zariadenie?... Otvor fórum »
9. 7. 2014 22:09
23
LF UK BA návratka
Tí čo posielate alebo ste posielali návratku na LF UK BA, okrem tej návratky, papiera na jazyky a potvrdení o zaplatení treba vytlačiť aj tie 3 papiere v sekcii študentská karta, teda tie čo tam je nejaké členstvo... Otvor fórum »
9. 7. 2014 21:53
- Orange
- T-Com
Ďalšie možnosti »