Diskusie - 1936. stránka fóra
12
Zablokovať čísla
Ako zablokujem v telefone cisla kt. chcem aby sa mi nikdy nedovolali ? Da sa to aj mimo operatora len v mobile nastavit alebo sa zato u operatora plati ? V nastaveniach som nasla "Blokovanie hovorov", ale to nebude... Otvor fórum »
4. 8. 2014 01:05Zber jablk Taliansko
Zdravim nemate niekto skusenosť s p. Petrom Malikom ale s pani Martou Malikovou ktori ponukaju zber jablk v Taliansku alebo neidete niekto cez nich na zber ? Odchod by mal byť 9. 8. Vďaka. Otvor fórum »
4. 8. 2014 01:00
5
Praca, brigada popri vysokej skole
Ahojte :) V septembri nastupujem na Zilinsku univerzitu a chcela by som sa spytat ci univerzita, alebo jej multiplikacne zariadenia poskytuju moznost prace, brigady, lepsie povedane ci davaju priestor a ponuku studentom privyrobit si pocas studia.. Mate... Otvor fórum »
3. 8. 2014 23:46
20
Chrobáky!!
Ja už neviem čim to je! Nemame doma žiadnu špinu ani nič podobne a ja vždy najdem niekde nejakeho chrobaka. Ale nie nejakeho maleho..to su uplne hovada. Ja neviem kadial sem lozia alebo čo. Ma s tym... Otvor fórum »
3. 8. 2014 23:39
28
70
Kedy ťa naposledy niečo dojalo až k slzám?
Tak som sa zamyslela..stáva sa vám to často? alebo nikdy? mňa naposledy dojali k slzám rodičia na minulé narodeniny..zavolali ma do kuchyne uz v taku nocnu hodinu mojich narodenin uz som nic extra necakala..bola celá vyzdobená čakala ma kytica ruží... Otvor fórum »
3. 8. 2014 23:08
3
Zmena z d link na tp link
Zdravim, mam router d link 2641r a chcem ho naspat zabalit do krabicky a pripojit tp link tl-wr741nd, lebo d link je hrozny. Bude to mozne? Nebudu nejake komplikacie? d link mam z t comu Otvor fórum »
3. 8. 2014 22:35
67
Kamarati s vyhodami
Ahojte, chcela by som vediet vas nazor na tuto problematiku, ked sa tu uz tema sex tak podrobne rozobera :P Mam skveleho kamosa, pozname sa roky a bavime sa o vsetkom, mam ho rada ako vsetky... Otvor fórum »
3. 8. 2014 21:59
8
Modriny ,,
Ahojte. Máme taký problém .. Mama pred týždnom spadla, ochrámala si kolená a urobili sa jej modriny ako pri každom páde no teraz sme si všimli že sa jej vyhodili ďalšie modriny .. a... Otvor fórum »
3. 8. 2014 21:26
19
Blokovanie reklám
Ahojte, prosím potrebovala by som poradiť. Sústavne mi na nete(vždy ked otváram novú stránku, kartu, dokonca aj ked iba preklikávam nejaké možnosti na stránke) vyskočí tá istá reklama. Mám nastavený ad block. Neviete, ... Otvor fórum »
3. 8. 2014 21:13
2
Street workout
Je tu niekto kto sa venuje street workoutu ? potrebujem sa niečo opýtať Otvor fórum »
3. 8. 2014 21:12
14
Viete rozlýšit žánre hudby? Ako na to?
Caute, nemyslim tym rozlysit Hip-Hop od Rocku ale skor tie "podstyly" alebo ako to povedat.. Trance, Psytrance, Maxitrance, Megatrance :D a tak podobne aj s metalom (heavy, death, black, nu, trash atd..)... Otvor fórum »
3. 8. 2014 21:07
3
Ladenie metalcore
Zdravím, chcem sa spýtať či sa niekto venuje tomuto hudobnému štýlu a hlavne aké je tam ladenie. Ja som hrával doteraz na gitare punk, kde je klasické ladenie ale dosť ma zaujal metalcore a chcel by som... Otvor fórum »
3. 8. 2014 20:48
2
Jordan Maxwell
Tak tento človek, klobúk dole pred ním 1:03:31 a 1:01:12 https://www. youtube. com/watch?v=Y_yTCtWC5Kg Citujem: "Mám 70 rokov nemám žiadne deti, rodinu, nič nevlastním, nemám žiaden účet ani platobnú kartu, nemám žiadne vlastníctvo, nič.... Otvor fórum »
3. 8. 2014 20:42
4
Hľadám knihu
Nepoznáte nejakú knihu, kde príbeh je o posadnutí démonom alebo niečo podobné? Otvor fórum »
3. 8. 2014 20:39
40
Chvila pravdy,,. ako casto ste sa milovali skutocne z emocnej lasky?
- Nikdy som nebol zamilovany/a - takze vzdy len z nadrzanosti.
- O panestvo/panictvo som prisiel/a s niekym koho som miloval/a, ale potom uz ani nie, islo vzdy len o tuzbu tela.
- Vacsinou sa milujem len z lasky. Parkrat som skusil/a sa milovat bez citu, ale
Hlasuj »
3. 8. 2014 20:21- O panestvo/panictvo som prisiel/a s niekym koho som miloval/a, ale potom uz ani nie, islo vzdy len o tuzbu tela.
- Vacsinou sa milujem len z lasky. Parkrat som skusil/a sa milovat bez citu, ale
Hlasuj »
- Donnieho Darka som nevidel
Hlasuj »