Diskusie - 1886. stránka fóra
8
Ahojte mam taký problém ohľadom jedného muža.
Ahojte ide o to milujem veľmi Jančiho to je tak , že ja som bývala priateľka jeho brata Laca a s nim mam 2 malé deti no Laco mi vždy len ubližoval zbil ma, podvádzal... Otvor fórum »
24. 8. 2014 07:53
13
Je tu niejaký chalan s Trnavy a okolia???
Čaute :) je tu ešte niejaký pekný chalan do 13 rokov na vzťah??? Mam hnedé vlasy, zelené oči, som 167cm vysoká....... a ďalej sa dozvieš na e-maili:laurask@centrum. sk teším sa :) Len Trnava a okolie!!! Otvor fórum »
24. 8. 2014 03:49
16
Kedy ste zistili , že to ako sa ľudia prezentujú na vonok sa nezhoduje s realitou
Kedy ste zistili , že to ako sa ľudia prezentujú na vonok sa nezhoduje s realitou?mám na mysli: keď sa ľudia prezentujú pekným oblečením , autom tými s koľkými spali atď. v škole to tiež nebolo inak... Otvor fórum »
23. 8. 2014 23:58
14
Ako sa zbavit ziarlivosti? Nici ma to,,
Nicilo mi to uz jeden vztah a vtedy som si povedal, ze uz nikdy nedovolim, aby som toto robil sam sebe a aj milovanej osobe ale zas to zaslo daleko a ja sa neviem ovladat.. proste vadi mi,... Otvor fórum »
23. 8. 2014 23:383D tlač
No tak dokedy si myslíte že bude potrebná ľudská práca (minimálne v oblasti potravín) : http://www. hlavnespravy. sk/armada-spojenych-statov-bude-tlacit-jedlo-pre-vojakov-na-3d-tlaciarni/336167 Otvor fórum »
23. 8. 2014 23:32
25
Čo vám chýba?
Ahojte, čo také vám celkom chýba v živote? Myslím nejaké služby alebo tovar. Alebo skratka niečo, čo by urobilo váš život pohodlnejším, ubralo by vám nejakú tú starosť atď. Samozrejme, lietajúce autá a... Otvor fórum »
23. 8. 2014 23:27
9
Stieracie žreby
Kupujete ich niekto ? Vyhrali ste už nejakú vyššiu sumu ? Akú ? Otvor fórum »
23. 8. 2014 22:35
30
Človek najhoršie "zviera"
Zdravim..Chcel by som sa vás opýtať, aky máte názor na "človeka" ? podla mna to je najhoršie ak sa tomu dá povedať zviera na svete..To, čo robí človek žiadne zviera nerobí..Myslíte že je normálne, že sa zabijaju iné zvierata?... Otvor fórum »
23. 8. 2014 22:19
30
Ak by ste chceli počas strednej bývať na intráku Čo na to vaši ?
Mna by zaujímalo či by vas rodicia pustili trbars z osmeho ročnika na bilingvalne a kebyze chcete byvat na intraku protestovali by ? Alebo naopak boli radi že sa vás zbavia ???? Vopred dikik Otvor fórum »
23. 8. 2014 22:18
43
Váš názor
mávam "depresie" z toho že mám 17 rokov a ešte som nemala frajera a som panna myslíte že je to normálne, to že nad tým stále rozmýšľam ..... mnohí mi hovoria že som pekná myslím si že som... Otvor fórum »
23. 8. 2014 22:13
8
Študenti STU prosim !!!
Ahojteee. Prosim, prosim potrebujem poradiť ohľadom ubytovania STU. Nastupujem do prveho ročnika, ako minuloročny maturant. Podavala som si žiadosť o ubytovanie už navnejšie, no koncom jula bolo vyhodnotenie, že su už intraky pridelene. No... Otvor fórum »
23. 8. 2014 21:37
18
Co hovoríte na intrák?
No nastupujem do 1 ročníku na intrák... Som sa chcela popýtať že ako to chodí a tak.. Dikyy Otvor fórum »
23. 8. 2014 21:10
6
Poradte mi prosíím film :)
Ľudia poradte mi prosím vás ako sa vola film v ktorom hrá hlavnu postavu nejaká špata ktorá sa postupne zmeni na peknu atd... videla som už dávnejšie pár takých filmov a chcela by som si taký pozrieť znovu len... Otvor fórum »
23. 8. 2014 21:00Prerušenie štúdia
Ahojte, chcem prerušiť štúdium, kedže som v zahraničí komunikovanie s mojou školou je o čosi ťažšie, aký mám napísať dátum od-do-? Napr od . 1. 9. 2014-1. 9. 2015? alebo tam mám napísať dátum od( dátum začatia... Otvor fórum »
23. 8. 2014 20:21
17
Láska bez žiadostivosti
Zažili ste už ten prípad, že ste sa zamilovali do určitej osoby, ale vôbec ste v tej súvislosti a ani neskôr nepomysleli na fyzickú žiadostivosť po tej osobe? Cítite sa v jej blízkosti šťastní a viete, že... Otvor fórum »
23. 8. 2014 20:14