Diskusie - 1885. stránka fóra
10
Feriha
neviete kde by som mohla pozerať Ferihu (seriál) online a zadarmo? :D keďže od septembra idem do školy a do polnoci hore nebudem môcť byť :D Otvor fórum »
24. 8. 2014 13:35
7
Vyvolávanie fotiek cez happyfoto
ahojte, chcela by som sa spýtať či má niekto skúsenosti s touto stránku. Otvor fórum »
24. 8. 2014 13:23
13
Clon Samsung Galaxy Note 3
Chcem sa vas spytat ci mam kupit tento fake note 3 svojmu synovi na narodeniny https://www. youtube. com/watch?v=J0yw46L7FRY Nechcem pocut o inych mobiloch ani tych cinskych znackach ked uz tak tak nejaku dobru repliku bud na iphone... Otvor fórum »
24. 8. 2014 13:17
19
Japonské sladkosti? :D
Už ste jedli napríklad Pocky tyčinky alebo niečo podobné? :D Viete, ono to vyzerá celkom zaujímavo a rada by som to vyskúšala ale neviem si ani predstaviť ako chutia napríklad tie zelené medvedíky, dokonca ani tie pocky tyčinky.... Otvor fórum »
24. 8. 2014 13:03
4
Ktora autoskola v Kosiciach?
Neviem ktoru autoskolu si mam vybrat.. Cim skor by som potreboval zacat. Nechcem ani dochadzat, tak aby bola niekde blizko centra.. Poradte prosim Otvor fórum »
24. 8. 2014 12:57
22
Saty na stuzkovu
Radšej si ich zhánam už teraz v predstihu. Kolko stojí cca ušitie ?... Alebo nejakú stránku poprípade ak by ste vedeli poradiť? Alebo vy aj predávate, priadjte fotky aspon nech sa inšpirujem.. a ktoré sú vlastne lepšie... Otvor fórum »
24. 8. 2014 12:38
14
Z SPU na STU
Ahojte! Tento rok budem tretiačka na Bc. stupni na SPU, odbor Bezpečnosť a kontrola potravín a chcela by som pokračovať na Ing. stupni na nejakom odbore na FCHPT STU BA..je to možné? Má s tým niekto skúsenosti?... Otvor fórum »
24. 8. 2014 11:53
9
Hľadám film
Čauko. Hľadám jeden film alebo skôr dokument. Je o tom prezidentovi čo naňho spáchali atentát (myslím že to bol Kennedy) ale nie jeho životopis alebo rovno atentát ale je to skôr ako vyšetrovanie. :D videla som... Otvor fórum »
24. 8. 2014 11:46
12
Multi Level Marketing
Ludia, co hovorite na tento typ zarobku (MLM, sietovy marketing). Chcel by som pocut vase skusensoti, ci je to ozaj take dobre, ako sa o tom hovori. Popripade s akym typom mate skusenosti a... Otvor fórum »
24. 8. 2014 11:43
25
Ak by ste potrebovali odbornú pomoc psychológa a mohli ste si vybrať, navštívili by ste radšej:
- psychológa rovnakého pohlavia
- psychológa opačného pohlavia
- faktor pohlavia by nehral v mojom rozhodovaní žiadnu rolu
Ďalšie možnosti »
24. 8. 2014 11:25- psychológa opačného pohlavia
- faktor pohlavia by nehral v mojom rozhodovaní žiadnu rolu
Ďalšie možnosti »
11
Individuálny študijný plán
Ahojte. Zaujímalo by ma od tých, ktorí si podali niekedy žiadosť o individuálny študijný plán (a najlepšie, ak im ho aj uznali), aký dôvod ste udali? Ak sa jednalo zo zdravotných dôvodov, aký konkrétny dôvod... Otvor fórum »
24. 8. 2014 11:19
2
Volejbal-gymnázium
Čaute neviete niekto o všeobecnom gymnáziu kde sa hráva volejbal? (Bratislava Trnava a Nitra) Ďakujem za odpovede :) . Otvor fórum »
24. 8. 2014 10:38
2
Slovák v SAS, DEVGRU
Čaute chcel by som sa spýtať je možné že by slovenský občan slúžil v DEVGRU(USA) alebo SAS(US) ? Otvor fórum »
24. 8. 2014 10:36
18
Už mám toho dosť
čaute, po kraji ntb sa mi furt ukazuju tie nehorázne byvoliny typu "máte dôležitú správu, vyhrali ste, boli ste vybraní, štíhle bruško, ... bla bla" ako to do pekla nejak zakážem alebo čo? mam nový windows... Otvor fórum »
24. 8. 2014 10:21
23
Otázka ohľadom štátnic, fakt len váš názor, nič viac,,,,
Takže, zajtra začínam štátnice. Mám trojo štátnic, každý deň iné. Ale proste ak jedny nespravím, tak som proste nespravila, to logicky dáva zmysel, že? No a vec sa má tak,... Otvor fórum »
24. 8. 2014 09:31
24
Stravovanie ne intráku
Ahojte! Od septembra budem bývať na intráku, a preto prosím o inšpiráciu: Čo variť? :D Niečo lacné, čoho príprava netrvá pol dňa a z čoho sa aj najem :D ďakujem veľmi pekne :) Otvor fórum »
24. 8. 2014 08:24