Diskusie - 1689. stránka fóra
18
Posledné slzy smiechu
Kedy ste sa naposledy smiali až tak, že ste (skoro) plakali? Čo to bolo? Poďme sa všetci zasmiať spolu ; ) :D Otvor fórum »
5. 12. 2014 23:26
15
Otázka pre básnikov
Keď píšete básne, píšete to, čo vás napadne, alebo beriete do úvahy aj stopy (jamb, trochej, etc). Len to, že sme to dnes preberali v škole, ale ja si to naozaj v... Otvor fórum »
5. 12. 2014 23:04
28
Tunely pre škrečka
Ahojte, dostala som škrečka na narodky a vyberám mu nejakú klietku. Celkom sa mi páči keď tá klietka má tunely. Mám vybranú jednu klietku, ale neviem či k nej môžem primontovať tiež tie tunely. ... Otvor fórum »
5. 12. 2014 18:41
16
Páčia sa vám plátené tašky s nápisom ?
5. 12. 2014 17:02
13
Mať tak viac energie,,,,
Ahojte, ako získavate potrebnú energiu, aby ste sa dokázali nabudiť, napr. pred povinnosťami, čítaním, školou atď. ? Čo vás dokáže v živote nabudiť? Namotivovať? Nakopnúť niečo so sebou robiť? :) Otvor fórum »
5. 12. 2014 15:17
31
Ako vyzerá váš deň
Pýtam sa, pretože ja sa väčšinou neskutočne nudím a práve teraz tomu tak je :D veľa ľudí by dalo asi všetko za to, aby mali kopec voľného času pre seba ale u mňa to je úplne inak. ... Otvor fórum »
5. 12. 2014 14:51
25
Neustály reštart telefonu
Mám cca rok a pol Samsung galaxy s3 mini a dnes len tak z ničoho nič sa mi sám od seba reštartoval a keď ho zapnem reštartuje sa po pár sekundách znova, nič nemožem na telefone spraviť a už... Otvor fórum »
5. 12. 2014 14:13
7
Sharpie
Ahojte, chcela by som sa opýtať a informovať o fixkách Sherpie. Zháňam originál tieto fixky lenže sa do toho nerozumiem. Že vraj sa na Slovensku nepredávajú ale ja som ich na internete našla aj na Slovensku a teraz... Otvor fórum »
5. 12. 2014 10:05
6
DayZ Standalone
Zdar, zháňam zopár ľudí na spoločné túlanie sa prírodou a urbanizáciou Čiernoruska, špecializujem sa na odstrelovačskú pozíciu, ale nijako konflikty v DayZ nevyhľadávam, ozvite sa kto má záujem! Otvor fórum »
5. 12. 2014 02:32
30
Ako to je u vás?
ahojte chcela som sa spýtať či aj u vas ked ste na strednej a chodite tam s niekym tak vlastne mate zakázané byť pri sebe? pretože mne sa dá choré že nás v škole ľudí, čo sú páry, ... Otvor fórum »
5. 12. 2014 01:10