Diskusie - 1687. stránka fóra
8
Fitness koláče, zákusky
Ahojte birdzáci :) Vianoce sa pomaly blížia a ja rozmýšľam čo dobrého upečiem ale zároveň nechcem nejakú kalorickú bombu tak sa chcem opýtať či nepoznáte nejaký ľahší zákusok niečo na spôsob stránky fitnessguru. sk :) BTW. Milujeme tvarohovo-ovocné najmä... Otvor fórum »
6. 12. 2014 22:28
46
19
Lepšia felicia ako schatrane BMW
Ahojte. Chcel by som sa spytať čo je lepšie Felda alebo BMW z 500000km? Otvor fórum »
6. 12. 2014 21:07
60
Rozmaznanosť
Boli ste v detstve rozmaznavani? Ak ano, ako to ovplyvnilo vasu povahu? Resp. poznate nejakych uplne "spoiled" jedinacikov (sice nemusi to byt jedinacik)... ako ich vnimate? A posledna otazka - myslite ze dopriat decku vsetko... Otvor fórum »
6. 12. 2014 20:14
1
Koncerty v KE
"Vybudoval" som si tento dotazník: http://goo. gl/forms/m3EWqLEKdK , aby som zistil čo si ľudia myslia o koncertoch v KE a okolí. Okrem toho, že by bodlo keby ste ho vyplnili :D tak na druhej strane vyjadrite aj... Otvor fórum »
6. 12. 2014 19:39
2
Projekt
zadanie projektu : http://www. zenskyweb. sk/pravidla-projektu myslíte, že do tohto projektu si môžem vybrať tému na spropagovane recyklacie v meste alebo riešenie rómskej problematiky? Ďakujem :) Otvor fórum »
6. 12. 2014 18:54
8
PRIF UK Biologia
Ahojte, chcem sa spytat niekoho kto tuto skolu navstevuje ako sa mu tam paci a ci je spokojny. Tiez by ma zaujimalo, ze ako je to s prijimackami. Ci sa tam da dostat aj bez... Otvor fórum »
6. 12. 2014 18:50
61
Vylepili ste niekomu takú facku až mal/a červené líce? Ak hej komu a prečo
- Ano, necakal/a som to ze mam v sebe tolko sily
- Ano, preto sa uz radsej nikoho nedotknem
- Hold zasluzil/a si..
Ďalšie možnosti »
6. 12. 2014 18:43- Ano, preto sa uz radsej nikoho nedotknem
- Hold zasluzil/a si..
Ďalšie možnosti »
33
Rozchod a nový vzťah
Ahojte! :) Rozišla som sa s frajerom, bol to môj prvý vzťah, nevedela som čo od toho čakať, preto aj netrval dlho. Boli sme spolu necelé 2 mesiace. Keď sme... Otvor fórum »
6. 12. 2014 18:19
18
Ticha noc na gitare-ako zahrat?
mam akordy ale neviem rytmus a ci to mam iba vybrnkavat? Otvor fórum »
6. 12. 2014 17:56
18
Kamaráti
Čo mám robiť ked so mnou nikto nikam nechce ist?? Dnes som volala asi 7 kamaratkam či ideme vonku a oni ne. Mojej spolužiačke a ona neeeee proste ja som tichá povaha čo mám robiť byť sama? :( Otvor fórum »
6. 12. 2014 17:49
13
Stredná škola vs gymnázium
Som na 8-ročnom gymnáziu a neviem, či mám po kvarte pokračovať alebo odísť na strednú. Na vysokú určite plánujem ísť. Ako by ste sa rozhodli vy? Otvor fórum »
6. 12. 2014 17:11
53
Prečo ľudia necvičia a nemakajú na sebe, keď chcú schudnúť/nabrať?
Ahojte, plánujem po dlhšej dobe spraviť na mojom blogu príspevok ohľadom určitej fitness témy a napadlo mi, že to bude práve táto už v názve spomínaná. Netuším ešte ako to všetko sformulujem, no chcem do toho... Otvor fórum »
6. 12. 2014 16:26
4
Predná kamera mobilu
Ahojte, Ak sa môžem spýtať čo by ste mi odporučili v takej priemernej cene do 250€ ak by som chcela mať čo najvýkonnejšiu prednú kameru určite nad 5 megapixelov? Veľmi pekne ďakujem za skoré odpovede :) Videla... Otvor fórum »
6. 12. 2014 15:43
1
Vagnerova
Prosím vas je tu niekto kto potreboval k študiu vagnerovu vyvinovu psychologiu a mal by ju spracovanu v poznamkach? Hrozne by som bola vdačna Otvor fórum »
6. 12. 2014 14:46