Diskusie - 1585. stránka fóra
2
Ilac vs FC agentury
Cze ktorú ísť z týchto dvoch ? FC je o dosť drahšia. Šu rozdiely aj v kvalite či iba cene ? Otvor fórum »
1. 2. 2015 16:20
57
Magnetická Rezonancia
Zdravim..Mám takú otázku..možno je trošku blbá, ale opytam sa : Idem na magneticku rezonanciu ..v tom tuneli by som mal byť po hlavu a preto sa chcem opýtať či mi zistia fajčenie? :-DD Vyšetrovať by mi mali koleno..Diky :-D Otvor fórum »
1. 2. 2015 16:08
55
Chodili ste už niekedy s dvoma ľuďmi s rovnakým krstným menom?
Ahojte birdzáci, zaujímalo by ma, či sa medzi vašimi ex/súčasnými partnermi/partnerkami nachádzajú dvaja/dve s rovnakým krstným menom. Ak áno, bolo to pre vás nejakým spôsobom zvláštne, zvyknúť si a tak, ak... Otvor fórum »
1. 2. 2015 16:08
16
Ako zarobiť peniaze na internete?
Ahojte ľudia, poraďte mi ako by som mohol zarobiť peniaze cez net. Poznáte nejaké overené metódy kde zarobím okolo 100e mesačne. Vopred díky za rady. Otvor fórum »
1. 2. 2015 16:05
12
Hranie na klavír
Ahojte :) pred pol rokom som sa prihlásila na klavír, teda začala som hrať až teraz v 15. Myslíte , že sa mi to oplatí? Doma mám slabý, lacný Keyboard no a chcela by som si kúpiť... Otvor fórum »
1. 2. 2015 16:01
3
Henna na pleť
Ahojte :) chcela by som sa opýtať či neviete niekto kde zohnať hennu na pleť. Myslím takú čo sa dá s ňou ''tetovať ''. Poprípade ak máte s tým niekto nejaké skúsenosti... Ďakujem Otvor fórum »
1. 2. 2015 15:42
25
Snapchat
caute pouziva dakto tuto aplikaciu? :D na starom mobile mi nefungovala predna kamera a teraz ma to chytilo, nepouziva to dakto? :DD Otvor fórum »
1. 2. 2015 14:42
2
Didaktické hry
Potrebujem nejaké tipy, námety, nápady na didaktické hry pre decká v školskom klube vo veku 7-8 rokov. Najlepšie budú cvičenia z matematiky a slovenčiny, ale môžu byť aj iné predmety. Ďakujem za každý nápad :) Otvor fórum »
1. 2. 2015 13:51
10
Grafika
caute akej ais grafike sa da proovnat tato grafika Intel HD Graphics 3000, ako ja vie ze je to totalna shita ale naozaj ma to zaujima ako napriklad kolko to je mb a tak diky Otvor fórum »
1. 2. 2015 13:34
16
Apple MacBook Air 13-inch dc i5 1. 4GHz/4GB/128GB flash/SK Kúpiť/nekúpiť ?
Má niekto skúsenosti s MacBookom ? Potrebujem ho na školské veci, pridávanie fotiek a pod. veci na e-shop a samozrejme surfovanie po internete :) Viem tam stiahnuť niečo podobné ako je PowerPoint a takéto ? Otvor fórum »
1. 2. 2015 12:40
11
Prenos čísla na iné meno o2
Mám sim kartu ktorá je napísana na otca môjho bývaleho... chcem ju prepísať na seba ale to sa dá len za účasti oboch a to nechcem... nedá sa dáko zablokovať a kúpiť si sim s týmto istým číslom ? Otvor fórum »
1. 2. 2015 12:08Štátnica na OA
Robili ste tu niekto na strednej Štátnicu na Katedre pedagogiky NHF EUBA? :-) Na aké známky ste dali? Otvor fórum »
1. 2. 2015 12:01
15
Dá sa zistiť nejakým spôsobom kto sa ti dostal na FB ?
Ahojte, rada by som sa informovala či nemáte skúsenosti popr. nepoznáte nejakých ľudí ktorí by toto vedeli odhaliť ak sa vám niekto dostane na účet a vy potrebujete zistiť kto. Díkičko za všetky odpovede Otvor fórum »
1. 2. 2015 11:47
6
Exponent v matike
ako opíšete že čo je to exponent? :D viem že je to číslo inak mocniteľ ale to vraj nestačí..vedel by mi niekto pomoct to definovat? :D Otvor fórum »
1. 2. 2015 11:23
4
Colette
Ahojte, neviete mi poradiť odkial by som stiahla film Colette? Okrem ulozto....dakujem Otvor fórum »
1. 2. 2015 11:10
13