Diskusie - 1584. stránka fóra
5
Snapchat na WP
Ahojte, kedysi bol snapchat aj na WP, no potom ho zrušili. Neviete či niekedy má vyjsť nejaká oficiálna alebo aspoň neoficiálna appka na Snapchatu na WP ? Otvor fórum »
2. 2. 2015 02:02
13
Work and Travel USA
Zdravim, je tu niekto, kto bol na Work and Travel sam? Oplatilo sa? Pocity? Skusenosti? Cez aku agenturu? Otvor fórum »
1. 2. 2015 22:38
46
Pokazený Iphone 6
Ahojte mám menší problém, dneská som proste počúvala hudbu na mobile, v tom mi zavolál frajer že ma čaká von, zdvihla som, a potom ke som dotelefonovala mobil sa mi vypol. a odvtedy nejde zapnúť..... Otvor fórum »
1. 2. 2015 22:36
35
Valentínsky darček:)
Ahojte :) S priateľom sme spolu pomaly 4 mesiace /viem nie je to dlhá doba/ a ja vážne netuším čo mu kúpiť na Valentína :) nechcem žiadne tie plyšáky s nápismi I love you ktoré podnecujú... Otvor fórum »
1. 2. 2015 22:33Dotázniky a grafy
Ahojte chcela by som sa opýtať či nepoznáte niekoho kto robí k bakalárskej práci dotazník v prieskume a spracúva výsledky pomocou grafov a vedel by mi niekoho odporučiť kto by mi z tým pomohol diky Otvor fórum »
1. 2. 2015 22:17
20
Seriál o stredoškolákoch
Ahojte, vie mi niekto poradiť nejaký americký seriál, kde sú hlavné postavy stredoškoláci? Niečo také ako Pretty Little Liars ale nemusí to byť zrovna také napínavé... Otvor fórum »
1. 2. 2015 22:04
2
Prednes
Ahojte, neviete mi poradiť nejakú dobrú poéziu alebo prózu na prednes ? ďakujem :) Otvor fórum »
1. 2. 2015 22:02
6
Dobrovoľníctvo v zahraničí?
Po strednej by som sa na to chcela dať ( na rok odísť do preč) máte niekto skúsenosti? rada by som vedela čo očakávať? mám pred tým skusiť nejaké mládežnícke výmeny? začať sa pred tým učiť -jazyk... Otvor fórum »
1. 2. 2015 21:43
56
čo si neskaj cháloval?
ja: ranajky: žiadne spal som do 10tej ale vyžral som oriešky čo som mal pri posteli. obed: - 1. chod ražniči (maso, cibulka) + zeleninovy... Otvor fórum »
1. 2. 2015 20:49
6
Hľadá sa operka k 5-ročnému (KE)
Nejaká fajn mladá slečna, ktorá má rada deti a dala by sa na občasné stráženie 5-ročného chlapca ???? Iba počas týždňa, poobede, väčšinou len na dva hodky, aj menej... NIE ZADARMO !!!! ; -) Dohodli... Otvor fórum »
1. 2. 2015 19:46
3
Bratislava UK
Je tu niekto kto studuje prekladatelstvo? ked ano ozvite sa mi. Dakujem Otvor fórum »
1. 2. 2015 19:30
22
Nemam ziadne city
soj, nemate nejake city na hru Dead Island? najlepsie nejaky aby boli ti zombici pomalsi lebo nekedy sa fakt rychlo rozbehnu a potom sa moc zlaknem dik Otvor fórum »
1. 2. 2015 19:23
25
Marihuana a antidepresiva
Ahojte, mate niekto skusenosti s kombinaciou hulenia(hoci aj jednorazoveho) a uzivania antidepresiv konkretne skupiny SSRI? Ak ano tak ake, dakujem Otvor fórum »
1. 2. 2015 18:08
23
Hudba osemdesiatych rokov
Poďte si zaspamovať pesničky z osemdesiatych rokov. Začnem ja :) https://www. youtube. com/watch?v=8fpjuoKhfJo https://www. youtube. com/watch?v=E-WHW-QNswE https://www. youtube. com/watch?v=sEhYFnwTciQ Otvor fórum »
1. 2. 2015 17:19
31
Ako sa naučiť rozprávať a myslieť po anglicky?
Čaute, zaujímalo by ma, že akým spôsobom ste sa vy naučili rozprávať a myslieť po anglicky tak, že ste v pohode dokázali komunikovať s anglicky hovoriacim človekom? :) Otvor fórum »
1. 2. 2015 16:35
3
2-posteľová izba na ŠD Nitra
Ahojte, býva alebo býval niekto na 2. posteľovej izbe na ŠD Nitra? Viem, že takto bývajú na izbe, napr. chalan s babou. Môžu si takúto izbu vybaviť, napr. dve kamošky? Veď keď... Otvor fórum »
1. 2. 2015 16:20