Diskusie - 1402. stránka fóra
3
Elektrotechnika
Ktorý elektrotechnický odbor najlepšie podľa vás zarába? Alebo ktorý je proste najlepší podľa vás. Nechcem nič iné iba odpoveď na tieto otázky :D Otvor fórum »
28. 5. 2015 16:59
3
Europersonnel
Ahojte ľudia chcel by som vycestovať za prácou do holandska touto agentúrou EUROPERSONNEL. Konkrétne na: práca je balenie, etiketovanie, kontrola výrobkov, triedenie a pod. (nepracujete s nožom). Náhodou nejaké info zo skúsenosti?... Otvor fórum »
28. 5. 2015 16:33
18
Sny, výklad snov a pod,,,,.
Dnes sa stala jedna zaujímavá vec- ráno som sa zobudila a prišla za mnou mama, že sa jej sníval zlý sen a že sa niekomu niečo stane/niečo stane. Spýtala som sa jej o čom bol ten sen a... Otvor fórum »
28. 5. 2015 15:04
69
Aké máte auto? Nové/jazdené?
kto tu už má auto? ruku hore! kúpili ste si sami či rodičia? nové alebo jazdené? :D :D Otvor fórum »
28. 5. 2015 12:32
7
Ktoru VŠ ?
Zdravim ludia, rozhodujem sa medzi dvoma vysokymi skolami, a chcem sa opytat ci tu ma niekto skusenosti alebo recenzie. Prva je CityU v Petrzalke, odbor Podnikovy Manazment a druha ja UK Manazment, odbor Manazment.... Otvor fórum »
28. 5. 2015 09:21
41
Tá kurv*, prečo to povedala?
Ona mi povedala, že zajtra má prísť a prišla. Ja som myslel že nepríde a tešil som sa. No uvedomil som si z jej príchodu, že aj tak som šťastný. Ona vážne mala prísť neskôr.... Otvor fórum »
27. 5. 2015 23:57
26
Páčia sa Vám tunely alebo plugy ?
27. 5. 2015 23:13
27
Kanada - alkohol vo velkej batozine
cauko, cestujem do kanady a ako spravny folklorista si chcem zobrat co najviac alkoholu nech si mozem posmakovat na dobrych (a lacnych, pocul som o cenach v kanade) palenkach a borovickach... kdesi som... Otvor fórum »
27. 5. 2015 21:53
7
Dokument
Zdravím, nepoznáte nejaký dokument o vzniku 1. ČSR? Alebo najlepšie o vývoji sveta, teda, od praveku až po moderné dejiny? Otvor fórum »
27. 5. 2015 20:53
1
úrad práce / stáž
Ahojte, mám otázku pre tých, ktorí sa s tým už stretli. Končím vysokú školu a v septembri idem na pracovnú stáž ktorú mi schválila škola do zahraničia. Taktiež chcem ísť v lete... Otvor fórum »
27. 5. 2015 20:43
9
11
Občiansky
Ahojte Mám problém a to ten, že do 11. 6. by som potrebovala mať občiansky. Neviem či to ide tak rýchlo. Takže to je prvá otázka. Ako dlho to trvá? ďalej, že... Otvor fórum »
27. 5. 2015 20:22
18
Skloňovanie
"A ani nie kúsok od ležadiel sa nachádza pódium, ktoré sa stalo rajónom malých detí nestrániacich sa zábavy/e. " zábavy alebo zábave? .. ja už som z toho magor :D Otvor fórum »
27. 5. 2015 19:41
12
Nový notebook na surfovanie
Zdravim ludia potreboval by som poradit s notebookom. Potreboval by som si kupit novy na surfovanie po nete a aby na nom isli spustit hry typu San Andreas a podobne, proste netreba mi nove veci ale take klasiky... Otvor fórum »
27. 5. 2015 19:29
6
Názov pesničky vo videu
Ahojte, len tak ma zaujíma, narazil som na toto video a bg hudba sa mi zapáčila... Aj keď to je nepravdepodobné, pýtam sa vás, či čírou náhodou neviete jej názov :D Video:... Otvor fórum »
27. 5. 2015 19:18
6
Hríčka
Pred xx rokmi som mala v mobile nejaku hru a ani za boha si neviem spomenut ako sa volala ... Bolo to v tabore a vy ste boli chlapec co sa snazi ziskat jedno dievca a museli ste si... Otvor fórum »
27. 5. 2015 19:07
37
Výstrek semena (vyvrcholenie)
Keď sa dostávate už ku vyvrcholeniu, tak sa aj pýtate partnerky že kde to chce ? Aj keď bere antikoncepciu. Alebo keď máte natiahnutý kondom, tak sa vystréknete doň ? Otvor fórum »
27. 5. 2015 19:05