Diskusie - 1400. stránka fóra
6
Teoria verejnej volby
Vie mi prosim niekto vysvetlit co to sakra je ? V poznamkach mam snad navseobecnejsoodbornu definiciu a furt nerozumiim what iz it Otvor fórum »
29. 5. 2015 20:56
20
Couchsurfing & Backpacking
Aké máte skúsenosti s couchsurfingom a backpackingom ? Ubytovali ste niekoho alebo šli k niekomu bývať na pár dní do inej krajiny ?:) zaujíma ma to, pretože by som si chcela vyskúšať low cost cestovanie a spoznavanie nových kultúr týmto... Otvor fórum »
29. 5. 2015 20:32
14
Birdz / mesačný zárobok
Zdravím, zaujíma ma, koľko mesačne zarobí vedenie socialnej sieti Birdz. V pohode sa môže vyjadriť aj zakladateľ Birdz p. Tomáš. Nechcem tu výriť zlú atmosféru, len tak informatívne ma... Otvor fórum »
29. 5. 2015 20:17
31
Semeno
Baby, ako sa staráte o semená? Ochutnáte semienko pred zasadením? Alebo ho rovno prehltnete? Mne moje semená rástu rýchlo, viete keď polievate to často vodou, ono to aj za deň, dva narastie.. Niekomu to rástie každú... Otvor fórum »
29. 5. 2015 19:40
22
Napíš niečo pozitívne
Niečo plné pozitívnej energie, čo ťa dnes rozosmialo, čo sa ti dnes pekné prihodilo, akého máš super suseda a ako sa na teba usmiala predavačka. Proste napíš niečo, čo ti zlepšilo deň a čo zlepší... Otvor fórum »
29. 5. 2015 19:08
21
Čo je to láska?
Čo pri nej cítite? Ako viete že niekoho milujete? A dá sa prestať milovať? Otvor fórum »
29. 5. 2015 18:52
4
Simulacia realnej politiky
realne konflikty, politika, boj o moc, kongres, vlada , vojenske jednotky. chces pomoct slovensku v konkurencii 52 krajin v simulacii realneho sveta? chces dobyvat pre slovensko dalsie uzemia pripadne branit nsu krajinu vo vojenskych... Otvor fórum »
29. 5. 2015 17:39
39
Ako poslať na dobierku bicykel, neviete čo to môže stáť?
Posielali ste už niekedy dobierkou niečo veľké, idem posielať bicykel, neviete odhadom cenu poštovného? je s tým nejaký problém ? Ako ste to zabalili??? pravidlá platia tie isté hore v lavo nalepím meno odosielatela a v pravo doručovatela... Otvor fórum »
29. 5. 2015 15:59Masmediálna komunikácia
Čauté :), neviete mi povedať koľko ľudí sa hlási do PO a do KE? Aké ťažké sú príjmačky + či ste tam spokojní? Aká je obtiažnosť štúdia, hlavne predmety alebo nejaké zaujímavé info? :) Otvor fórum »
29. 5. 2015 15:01
8
Charlie, Charlie
Ak nepoznáte charlie, charlie challenge tak si to najdite na youtube... Robila som to doma :D sama a teraz sa bojím lebo mi to odpovedalo a chcela by som sa spytať či je niekde na internete o tom... Otvor fórum »
29. 5. 2015 14:12
14
Plná pamäť
Caute, moj netbook je veľmi pomalý keď otvorím viac stránok na interntete, má plnú pamäť a nízky výkon. Prešla som net, niečo som aj poskúšala, ale v konečnom dôsledku je stále pomalý.... Otvor fórum »
29. 5. 2015 14:08
10
Slovná úloha- napätie
Ahojte birzdaci matematici/fyzici. Zase otravujem. :D Mohli by ste mi pomôcť s týmto príkladom? Skutočne tomu nerozumiem a cítim sa ako debil. :D Veľká vďaka. Jednotka elektriny používaná dodávateľmi tepla je kilowatthodina (tj.... Otvor fórum »
29. 5. 2015 13:36
30
Akú hudbu počúvate pri varení?
29. 5. 2015 12:45
19
Jazykoveda
Ak je maly holub holúbä a sova sôvä, je potom maly kokot kokôtä? Otvor fórum »
29. 5. 2015 11:53
3
Tatrabanka účet
Ahojte otváral si niekto v tatrabanke účet online ? Poprípade v nejakej inej banke? Zaujima ma ako to funguje ked si ho chcem otvoriť online . . Otvor fórum »
29. 5. 2015 09:59