Diskusie - 1350. stránka fóra
8
Podte sa vypi*ovat
> stretnem uzasnu zensku > krasna spravne zvratene vtipna super hudobny vkus > zalubim sa do nej sak jak inak > v auguste odchadza do Prahy > jebem takyto zivot a co vy?... Otvor fórum »
6. 7. 2015 21:20
44
Tabletky na zväčšenie penisu
Má niekto skúsenosti s tabletkami na zväčšenie a na objem penisu ? Mám ho asi 17cm a chcel by som viac. Tí, ktorý ste tabletky užívali o koľko cm sa vám zväčšil penis ? A boli nejaké vedľajšie... Otvor fórum »
6. 7. 2015 21:07
66
Socialne siete
Pomahaju podla vas socialne siete lepsiemu zivotu? ( t. j. rychla komunikacia, zabava, informacie) Alebo naopak na druhu stranu ho robia v konecnom dosledku horsim? (t. j. znevazenie sukromia, degradacia, "zavislosti", reklamy) ... Otvor fórum »
6. 7. 2015 20:40
6
Lezenie, bouldering
Ahojte! :D Je tu niekto, kto chodí liezť na steny? Už dlhšie to chcem skúsiť, v BA sú lezecké centrá Vertigo a K2, kam by ste odporučili ísť začiatočníkovi? :) A nejaké ďalšie rady pre začiatočníka? Chystám... Otvor fórum »
6. 7. 2015 20:35
8
Ako dosiahnuť aby mojim priateľom neukazovalo všetko načo dám like
Ahojte ako dosiahnem na Fb aby neukazovalo všetkým čo som likla, alebo komentovala... Dá sa to vôbec? Otvor fórum »
6. 7. 2015 20:02
17
8
Mobil zabudnutý na slnku
Cauko, dnes som si zabudol mobil na slnku. Asi hodinu tam bol. Mobil bol strašne rozpálený a sám sa vypol. Hned ako som to zistil som ho schladil a o 5 min zapol. Mobil ide bez problémov. Môže sa ešte... Otvor fórum »
6. 7. 2015 18:36
18
Študentký učet
Viem že ani jedna banka nieje férová a výhodná ale potrebujem súrne vedieť kde je lepšie si založiť študentský účet? :D Otvor fórum »
6. 7. 2015 18:08
20
Aké brucho máte na mužoch najradšej
- Riadne vyrysované kocky, takmer žiaden tuk
- Trochu tuku, veľmi jemné kocky
- Vychudnuté bez tuku, bez svalov
Ďalšie možnosti »
6. 7. 2015 18:00- Trochu tuku, veľmi jemné kocky
- Vychudnuté bez tuku, bez svalov
Ďalšie možnosti »
9
Downhill bike
Robí tu niekto downhill? Ak ano sprava :) Chcela by som to skusiť ale mám otázky ohladom bajku Otvor fórum »
6. 7. 2015 17:59
11
Komu by ste dali BAN - alebo naopak BAN zrusili
Komu by ste dali BAN - alebo naopak BAN zrusili ? Otvor fórum »
6. 7. 2015 14:43
3
EU verejna sprava UPJS
Čaute, V septembri ma čaká 1. ročník a potrebujem poradiť. Študuje z vás niekto europsku verejnu spravu na UPJŠ v Košiciach? Rozhodujem sa pri vybere povinne volitelnych predmetov a zostal som stáť pri: integračné... Otvor fórum »
6. 7. 2015 14:43
17
Pixel Game
http://pixact. ly/ nakreslite obdĺžnik/štvorec podľa zadaných pixelov :D od oka ofc aké vám vyšlo skóre? ; ) Otvor fórum »
6. 7. 2015 13:31
32
Vyzerajú bezramienkové plavky dobre na ženách s veľkými prsiami?
Alebo vyzerajú lepšie na ženách s malými prsiami? :D Som celkom chudá a mám dosť.. ehm... objemný hrudník :D Chcela som si kúpiť bezramienkové plavky... Ale bojím sa, že budem vyzerať ako... Otvor fórum »
6. 7. 2015 11:48
6
Last. fm - poradte
Dnes som zacala pocuvat hudbu cez last. fm, ale mam taky problem :D Ako tam mam spustit, aby mi prehralo nejaky album? Lebo jedine, co som nasla je, ze Kapela + similar..... Otvor fórum »
6. 7. 2015 09:40
7
Kopírovanie (konvertovanie) hudby do MP3
Je podľa vás Windows Media Player vhodný na skopírovanie a zároveň skonvertovanie hudby z Audio CD do MP3? Alebo poradili by ste na to nejaký iný samostatný program? Otvor fórum »
5. 7. 2015 23:20