Diskusie - 1304. stránka fóra
4
Stratena kapacita baterie
Zdravím mám 8 mesačný Acer liquid E700 a ešte pred týždnom mi batéria vydržala počas nepretržitého používania wifi a videí na youtube aj 5 až 6 hodín no za poslednu dobu nie je schopný fungovať na wifi ani 30 min... Otvor fórum »
17. 8. 2015 22:26
10
Otázka legitimity na tému štátna moc vs ľud
Je tu pre vás otázka legitimity, skôr než nahodia nový birdz Otázka znie : Z čoho, akej legitimiti vychádza policia a štátna moc v prípade ak dochádza v krajine k občianskej vojne.... Otvor fórum »
17. 8. 2015 22:06
13
Vesmír, knihy, filmy
Ahojte birzdáci :) Potrebujem pomoc hľadám čo najviac materiálu či už knihy, filmy. dokumenty zrozumiteľné pre úplného lajika od základov o vesmíre najlepšie by bolo konkrétne o Marse :) Otvor fórum »
17. 8. 2015 21:40
53
Skrecok hryzie :(
Mam skrecok dzungarsky asi mesiac a robi mi starosti :( citala som veela o tom ze je to plache stvorenie a treba si ho ochocit a ziskat si jeho doveru. Takze som ho najprv par dni nechala privyknut a... Otvor fórum »
17. 8. 2015 21:30
40
Idealy. Pozname? Sme?
Naozaj ma zaujima, ako vnimate ideal zeny, ideal muza, ake vlastnosti, crty, vzhlad, spravanie, by mala mat spravna zena, pre spravneho muza, spravny muz pre spravnu zenu. Zaujima ma to... Otvor fórum »
17. 8. 2015 21:03
8
FILM a hudba
dnes rano išiel film a zapačila sa mi v nom tato pesnička :D je o asi jedna z naj aku som vo filmoch počul poznate podobnu? Otvor fórum »
17. 8. 2015 20:05
3
Spray paint
Prosím vás čo si mám pýtať v obchode ak chcem niečo ako ten spary paint :D jedoducho sa to neviem spytať po slovensky ma to nejaký slengový nazov ? Otvor fórum »
17. 8. 2015 19:35
3
Štúdium architektúry
Zdravím BIRDZ sú tu nejakí študenti architektúry, ktorí by boli ochotní podeliť sa o info ohľadom prijímačiek štúdia ako takého uplatnenia a podobne? Otvor fórum »
17. 8. 2015 19:03
8
Ako napísať ebook
napísal z vás už niekto ebook? viete ako na to? máte s tým skpsenosti? Otvor fórum »
17. 8. 2015 18:08
8
Nový mobil - poraďte
Vie mi niekto poradiť, aký z týchto telefónov si mám vybrať? Máte s niektorým z nich skúsenosť? http://mobilne-telefony. heureka. sk/srovnani-produktu--huawei-y550_-_samsung-g355-galaxy-core-2_-_samsung-galaxy-j1_-_lenovo-a328_-_huawei-y600_-_samsung-s681 Otvor fórum »
17. 8. 2015 15:56
22
čo robiť ak sa vám chce srať na cestách
Zdravím dosť často sa mi stáva že ked ideme s rodinou na dlhsiu cestu tak sa mi vždy chce po ceste srať :D a aj toto je jeden z dovodov prečo nechodím na žiadne školské výlety. Čo mám s tým... Otvor fórum »
17. 8. 2015 15:36
14
Poraďte serial :)
Prosím poraďte nejaký serial (poprípade film) najlepšie ak by bol na spôsob The walking dead. :D Ak nie tak aby mal aspon dobrý príbeh (že budem chcieť pozerať dalšiu a dalšiu časť :D) Ďakujem za rady vopred :) Otvor fórum »
17. 8. 2015 15:28
16
Google Adsense | Oplatí sa ?
Zdravím, vlastním free-stránku už asi pol roka. to že je free znamena ze mam subdomenu xxxx. xxxx. sk - google adsense toto nepodporuje. a teda chcem sa opytat ci sa mi oplati kupovat... Otvor fórum »
17. 8. 2015 14:44
33
Obchod
Ahojte, nepodnikal niekto tuna s obchodom s oblečenim? kolko penazi je potrebnych na otvorenie mensieho obchodu s oblecením Otvor fórum »
17. 8. 2015 12:10
18
Oslobodenie od TSV
Čaute.. Nemáte niekto skúsenosť s oslobodenim od TSV? chcem vedieť, keď ste doniesli papier od doktora, či to nejak triedny, prípadne telocvikar neriešil? A ešte že čo vám napíšu na vysvedčeni... Otvor fórum »
17. 8. 2015 11:57
- Snazim sa byt sucastou programu a/ale len obcas sa mi to podari
- Snazim sa nebyt sucastou programu a/alelen obcas sa mi to podari
Ďalšie možnosti »