Diskusie - 1303. stránka fóra
27
7
šamponovka
Čaute, potrebujem poradit. Dnes som si nafarbila vlasy červenou šamponovkou, ktorá ma vydržat až do 24 umyti a je to naozaj otras čo mam na hlave :D neviete mi pomoct alebo poradit, ako to dat čo narychlejšie... Otvor fórum »
18. 8. 2015 22:21
5
HUDOBNA SKUPINA
Takže snažím sa rozbehnuť hud. skupinu chcela by om hrať jazz v takou style ze jazz s huslami aj klavirom a hociakými inými nastrojmi. takže pokial vieš hrať na nejaky hudobny nastroj napis koment a mozem ti dat na... Otvor fórum »
18. 8. 2015 21:25
27
školská taška alebo taška cez plece
Čaute, budem prváčkou na strednej škole a neviem sa rozhodnúť medzi školskou taškou alebo taškou cez plece. Čo by ste mi poradili ? Kúpila by som si aj obidve , ale nebudem zbytočne vyhadzovať peniaze . Otvor fórum »
18. 8. 2015 21:13
3
Display Driver Nvidia Windows Mode Driver Version 187. 66 Stopped,,.
Nazdar Birdzaci, mám starší notebook z druhej ruky (ja ho mám 3 roky, majiteľ predo mnou neviem asi 3 roky) a posledný mesiac mi pri využivani aplikácii ako je napr. Movie Maker alebo pri pozeraní videí na... Otvor fórum »
18. 8. 2015 19:06
23
Aké by ste chceli vtipné tričko?
18. 8. 2015 18:54
52
Atraktívna postava-pohľad druhého pohlavia
Ktorá postava sa vám ženám/mužom najviac páči na mužoch/ženách alebo v akom rozmedzí sa má pohybovať aby bola príťažlivá. muzska postava: http://www. leangains. sk/wp-content/uploads/2013/08/percento-tukov-u-muzov. jpg zenska postava: http://i1226. photobu Otvor fórum »
18. 8. 2015 18:52
27
62
Podvod z bazosu
Zdravím kupil som si (chcel som) iphone 4s 16gb z bazošu za 30€ (ano viem cena je veľmi podozrivá ale keďže písal že by sa chcel stretnúť tak mi pripadal ako seriozny ) prišiel mi kamen :D čo mám robiť... Otvor fórum »
18. 8. 2015 15:34
2
Mobily, siete, zahranicie - niekto kto sa vyzna
Ahojte milí birdzáci :) .. Bola som na dovolenke, bavili sme sa s jednými Nemcami, s ktorými sme trávili aj väčšinu času a tak sme si na konci vymenili čísla .. Dotyčnému som napísala cislo do jeho mobilu... Otvor fórum »
18. 8. 2015 15:09
9
Ako dostať reklamu Coca-Coly na svoju stránku ?
Chcem niečo podobné, ako tu mal pred chvíľou BIRDZ, teda reklamu Coca-Coly na svojej stránke. Viete mi niekto (najlepšie sám admin) poradiť koho kontaktovať ? Ďakujem za info... Otvor fórum »
18. 8. 2015 13:48
1
UK FSEV aplikovana ekonomia
Cawte je tu nietko z UK alebo novoprijati na aplikovanu ekonomiu v BA ?? Chela by som sa spytat aky system je na prenasanie nespravenych premetov v semestroch ked min mnozstvo kreditov je 30 na semester... Otvor fórum »
18. 8. 2015 13:43
19
Niekto so mnou na uprising ?
Hladam si partnera/partnerku alebo skupinu s ktorou by som mohla ist na tento festival :) Otvor fórum »
18. 8. 2015 11:28
2
Virál a muzika
Pojem virálne videá asi viete co je, toz teda.. poznate nejake dobre hudobne hlavne? :D podelte sa! :D ja som nedavno objavil partiu co coveruje zname songy s vlastnym textom a zapasuje ich do nejakeho filmoveho pristoru... Otvor fórum »
18. 8. 2015 10:30
8
Postcrossing
Počul už niekto o tom? Je to vlastne projekt, kde posielate a dostávate pohľadnice z celého sveta. Veľmi rada by som sa do ňho zapojila, ale bojím sa toho, že tam musím dať adresu. ... Otvor fórum »
18. 8. 2015 09:54
11
Obycajny notebook
Zdravim ; ) potreboval by som obycajny notebok ziadne odoberatelne displeje atd :) nemusi mat ziadnu uper grafiku..len zeby sa na nom dalo pracovat vo worde na nete a tak takaze nic extra :D to co chcem je zeby mal... Otvor fórum »
18. 8. 2015 00:33
9