Diskusie - 1247. stránka fóra
10
Najlepšie slovenské pesničky
Podľa vás... najlepšie slovenské pesničky všetkých čias? :) Otvor fórum »
5. 10. 2015 19:11
2
šaty stužková
Baby máte niektorá na predaj alebo požičanie šaty zo stužkovej do 65 eur? Veľkosť S? Viem že to sem nepatrí ale budem rada ak mi pomôžete Otvor fórum »
5. 10. 2015 18:12
3
Poradí niekto super prekladač?
Ahojte ľudkovia, potrebovala by som nejaký spoľahlivý prekladač, slovensko < ---> anglický ale aj slovensko < ----> nemecký . Poznáte niekto taký? Bola by som veľmiii rada, ak by ste mi sem hodili... Otvor fórum »
5. 10. 2015 18:11
11
Otázka na chalanov
Zaujímalo by ma, že keď ste s dievčaťom a máte orgazmus a dokončujete sa rukou, či to máte radšej svojou rukou alebo priateľkinou a či sa vôbec dokážete urobiť, keď to robí priateľka, lebo minule ma... Otvor fórum »
5. 10. 2015 18:00Ako sa volá pesnička?
Dobrý deň, zháňam názov a interpreta jednej detskej piesne, ale viem si z nej spomenúť len na krátky úsek textu. Znie takto: JA NECHCEM KRÁĽOVSTVO, JA NECHCEM KRAĽOVAŤ, JA CHCEM LEN LEN ŠAŠOVSTVO A... Otvor fórum »
5. 10. 2015 17:19
1
Opera
Zdravím ajťákov. Neviete mi poradiť, čo robiť, ak by nejdú isté stránky? Ide všetko okrem youtube, blog, deviantart. Nejako mi stránku načíta, no zasekne sa. Neviem, čo robiť, tie stránky... Otvor fórum »
5. 10. 2015 17:09
1
STU Bratislava
Chcela by som sa opýtať na talentové skúšky na STU Bratislava fakulta architektúry odbor dizajn výrobkov. Čo presnejšie požadujú od daných talentoviek a či mi vie niekto poradiť kto tam už študuje. =) Je obtiažne sa tam dostať? Ďakujem... Otvor fórum »
5. 10. 2015 17:07
19
Kam na strednú?
ahojte som v 9. triede na základke a ešte stále neviem kam by som mal ísť na strednú neviete mi poradiť ako by som to mohol zistiť ? som taký menší lajdák predmety ktoré nemám rád sú matika- nemám... Otvor fórum »
5. 10. 2015 16:48
14
Kde ste študovali/študujete/chcete študovať na VŠ? Kde, a prečo? Skonkrétizujte pls :)
- Filozofická fakulta - jazyky, kultúry, dejiny, estetika,...
- Medicína
- VŠVU a pod.
Ďalšie možnosti »
5. 10. 2015 16:35- Medicína
- VŠVU a pod.
Ďalšie možnosti »
Zlepšenie nemčiny
Ahojte. :) Zhanam nejaky kurz nemciny tu v BA, ale nie take so skuskou na konci alebo gramaticke. Buduci semester idem na vymenny pobyt a potrebovala by som obnovit hlavne slovnu zasobu a komunikaciu (najlepsie v... Otvor fórum »
5. 10. 2015 16:12
27
Dokázali by ste nájsť 100 dôvodov, prečo milujete svojho partnera/partnerku?
- Áno, kľudne aj viac
- Neviem, či by ich bolo až toľko
- Na lásku nepotrebujem dôvody
Ďalšie možnosti »
5. 10. 2015 13:48- Neviem, či by ich bolo až toľko
- Na lásku nepotrebujem dôvody
Ďalšie možnosti »
2
Veľkosklady s oblečením
Ahojte, potrebovala by som poradiť nejaké veľkosklady s dámskym oblečením na Slovensku, v Maďarsku, Poľsku alebo v Čechách... za všetky rady budem veľmi vďačná :) Otvor fórum »
5. 10. 2015 13:25
82
Mám 25r a som ešte panic :(
Mám 25 rokov a som ešte stále panic. Sú v živote samozrejme horšie "problémy". Ale zase roky 20-tie má človek len raz v živote a je to frustrujúce, že vo fyzicky najlepších rokoch nemávam sex. ... Otvor fórum »
5. 10. 2015 10:15
9
Odstránenie domovskej obrazovky
Ahojte, mám novší telefón. Povodne som mala 2 domovské obrazovky, po nainštalovaní aplikácie mi vznikla tretia, ktorú neviem nijako odstrániť. Nemám na nej nič, a ani nič skryté, a pre odstránenie je na... Otvor fórum »
5. 10. 2015 00:09
2
Brigáda Piešťany
Ahojte, nevie niekto o nejakej brigáde v Piešťanoch? Za každú rozumnú odpoveď vopred ďakujem. Otvor fórum »
5. 10. 2015 00:00
11
Imagine Dragons!
1. vec; poriadne sa to tu zmenilo ako pzoerám :D a 2. vec; lístky na Imagine Dragons úspešne objednané, kto ide tiež? (musím sa pochváliť no :D ) neviem sa dočkať už na... Otvor fórum »
4. 10. 2015 22:49
14
Aký mám kúpiť akordeón ?
Čaute. mám doma malý akordeón a rozhodol som sa kúpiť veľký. Vôbec sa v tom nevyznám. a tie ceny sú nastavené dosť vysoko tak sa podeľte o skúsenosti. budem ho využívať na domáce rekreačné hranie prípadne... Otvor fórum »
4. 10. 2015 22:09
5
Bio - potraviny
Ake s tym mate skusenosti? A aky obchod alebo stranku preferujete? a nech nepisu tí co sa do toho nevyznaju a nemaju s tym ziadne skusenosti. Otvor fórum »
4. 10. 2015 21:52