Diskusie - 1243. stránka fóra
5
Ebay-problém
Kúpila som si jednu vec cez ebay z Anglicka a tento týždeň mi to malo prísť ale stále to neprišlo. Ale problémom je, že keď si dám históriu nákupov, tak to tam nemám, ale v maily to mám že som... Otvor fórum »
9. 10. 2015 13:17
1
Ako pripojit iPhone k internetu
Zdravim chcel by som sa spytat ci sa da pripojit iphone k internetu cez pc nejako to zosynchronizovat lebo na iphone mi nejde ani wifi ani mobilne data a potrebujem sa pripojit k internetu ci sa to nejako neda cez... Otvor fórum »
9. 10. 2015 11:22
2
Cztorrent - účet
čauko , prosím vás možte mi niekdo poičať učet na http://tracker. cztorrent. net/ na jedno stiahnutie ? alebo stiahnut mi subor a hodiť na ulož. to napr. Otvor fórum »
9. 10. 2015 09:51
3
Problém s vyprázdňovaním(nefunkčnosť alternatívneho otvoru)
Mám problém s vyprázdňovaním(nefunkčnosť alternatívneho otvoru), pri vyprazdnovani musím použiť tzv. kľúč od hydrantu pre uvoľnenie tesniacej zátky, ktorá drží zmes nestravenej obživy pod tlakom 300 Kpa. Otvor fórum »
9. 10. 2015 09:45
21
Je pre vás gramatika u druhého človeka dôležitá?
- Áno, potrpím si na diakritiku, čiarky, ukončenie viet
- Áno, ale nevadí mi ak nepíše bodky, čiarky, nepoužíva diakritiku
- Nie
Ďalšie možnosti »
8. 10. 2015 23:38- Áno, ale nevadí mi ak nepíše bodky, čiarky, nepoužíva diakritiku
- Nie
Ďalšie možnosti »
20
Mám ho tak zarastený že ho v tom poraste ani nevidím PS:žiletka nezaberá
Krovinorezom musím asi brate Otvor fórum »
8. 10. 2015 23:04
2
Názov filmu
Nazov filmu: chodil na jetixe/disney channel a bol o takom dievčati čo žilo na vesmirnej stanici Otvor fórum »
8. 10. 2015 22:01
19
Ako sa volá ta hra?
Niekedy dávno som hral takú hru, kde som len musel utekať pomocou pohybu myšky pred takými kockami, čo sa pohybovali v nejakom kockatom priestore. Blbý opis :D ale možno niekto vie o čom rozprávam ... proste... Otvor fórum »
8. 10. 2015 21:41
32
Falošný kamarát
ahojte moj najlepší kamarát v júni pozval moju "crush" ktorú som vtedy strašne miloval von do kina aj s iným kamošom a nič mi nepovedal pritom vedel že som ju mal naozaj rád už dosť dlho lenže... Otvor fórum »
8. 10. 2015 21:02
4
Chiki Liki Tu-a
Čaute, neviem nájsť nikde live nahrávku z vystúpenia, kde vystupujú Chiki liki tu-a s pesničkou "Toto nieje mozne" alebo nemáte niekto doma súkromnú nahrávku, bol by som vďačný, keby mi ju niekto poskytol. :) Otvor fórum »
8. 10. 2015 19:49
24
Hamblivosť/strach
Mám taký problém len neviem prese ako vznikol. Vadí mi keď sa mám postaviť pred tabuľu a rozprávať, cítim triašku. Nazvala by som to asi strachom z verejného vystupovania. Vedeli by ste mi poradiť ako to... Otvor fórum »
8. 10. 2015 19:20
7
Bio
ahojte poradte mi nejaku dobru knihu kde je doplnujuce ucivo na maturu z bio Otvor fórum »
8. 10. 2015 19:18
4
2
Napajanie LED pasu cez zdroj v PC
Caute. Potreboval by som pomoc. Davam do PC LED pasik a chcem ho napajat zdrojom. Ten pasik je pripojeny ku krabicke ktora potrebuje DC12V a MAX. 6A :D nevie niekto aky kabel od zdroju toto splna... Otvor fórum »
8. 10. 2015 16:49
8
Zápas SVK-POLSKO (utorok v BA)
Ahojte, nájde sa tu niekto taký kto bol v utorok na volejbalovom zápase v Blave keď hrali Slováci proti Poliakom? ak áno, nevie niekto ako sa volala tá pesnička čo hrala vačšinou medzi setami a spievalo sa tam... Otvor fórum »
8. 10. 2015 16:35
3
Dobrá a komplexná strategická hra
neviete mi poradiť nejakú dobrú hru na štýl Total war? Otvor fórum »
8. 10. 2015 13:29