Diskusie - 1147. stránka fóra
28
Oplati sa studovat pravo?
Jednoducha otazka, oplati sa studovat pravo ak v rodine nemate ziadneho pravnika ci nevlastnite nejaku vacsiu firmicku?..dnes ked je takmer vsetko a vsade o rodinkarstve a znamostiach..a vy nemate ani jedno :). . Otvor fórum »
5. 1. 2016 21:47
23
Kradnete malickosti?
ja som ako sopliak kradol, ale tak teraz mam uz 23, a tiez som nedavno si iba ukradol zo tri razy zuvacky a raz balzam na pery a tka som sa paradne citil, ani mi neslo o... Otvor fórum »
5. 1. 2016 21:25
12
Nejde mi inicializovať disk.
Čaute ľudia, potrebujem takú menšiu pomoc. Mal som starý nb, z ktorého som vybral HDD a kúpil som si na to externý obal. No po pripojení disku do PC mi nabehne v štarte asi až po... Otvor fórum »
5. 1. 2016 19:51
2
Akordy na pieseň
Prosím Vás, neviete mi niekto náhodou napísať akordy na ukulele na pieseň šťastie zdravie pokoj svätý? Otvor fórum »
5. 1. 2016 18:38
32
Zjavenie Pána a traja králi
Drahí kresťania, ako budete tráviť tento, dovolím si povedať jeden z troch najvýznamnejších kresťanských sviatkov? Otvor fórum »
5. 1. 2016 18:14
1
Video
Prosím vás nepozná niekto náhodou nejakú appku či už na PC alebo na mobil na upravovanie alebo ako keby spájanie rôznych videií? Otvor fórum »
5. 1. 2016 17:16
99
Keby padol birc, kto by ti najviac chýbal?
Sme sa bavili so Strangelove na základe nedávneho výpadku birdzu... Keby birdz definitívne padol a vy by ste na nikoho nemali iný kontakt, kto by vám najviac chýbal? (len chcem vedieť koľkí ma tagnú) Otvor fórum »
5. 1. 2016 15:42
4
Hodnota značky, obľúbene značky tzv. Lovemarks (dotazník)
ahojte, mohol by som vas poprosit o vyplnenie dotaznika k bakalarke, termin odovzdania prace sa blizi a zacina mi horiet za zadkom, za kazdu jednu odpoved budem vdacny docs. google. com/forms/d/1aM1-g1s4oK2ZGWb1PuOQwIeYOTMZEXIh7Iby2zxvKoY/viewform Otvor fórum »
5. 1. 2016 14:19
4
Instagram mi pridáva čierne fotky :( !
Ahojte ľudia. Keď chcem pridať na instagram fotku , v pohode mi ju oreže aj upraví ale ako náhle ju chcem pridať píšem mi tam "progressing" a načítava sa to dlho no a aby nebolo málo pridá sa... Otvor fórum »
5. 1. 2016 13:47
2
Zlomena ruka
Nema niekto skusenosti s hojenim zlomeneho zapastia po operaci? ako dlho trva kym sa ruka da do pohybu ako bola pred tym? A cisto nahodou nejake skusenosti s pracovnym urazom v zahranici? (UK) dik :) Otvor fórum »
5. 1. 2016 12:52
19
Ktorý torrent klient je naj?
Donedávna to bol uTorrent ten ale podla vsetkeho obsahuje mallware ktory vyuziva vykon vasho pocitaca na tazenie BitCoinov. V praci sme to vyriesili tak ze sme nahradili uTorrent klient BitTorrent klientom. No teraz pozeram ze je to navlas... Otvor fórum »
5. 1. 2016 12:10
6
Sila značky a obľúbené značky tzv. Lovemarks
ahojte, mohol by som vas poprosit o vyplnenie dotaznika k bakalarke, termin odovzdania prace sa blizi a zacina mi horiet za zadkom, za kazdu jednu odpoved budem vdacny https://docs. google. com/forms/d/1aM1-g1s4oK2ZGWb1PuOQwIeYOTMZEXIh7Iby2zxvKoY/viewform Otvor fórum »
5. 1. 2016 10:43
22
Nájdené hodinky
Inac nasiel som dnes ráno Certina swizerland watches keramicke sklícko proti poskrabaniu, dookola zlaté(možno), zadný kryt nerez, kozeny remienok. Co s nimi? Vyvesím papierik kde som ich našiel alebo čo s nimi? Na policu ich nedam... Otvor fórum »
5. 1. 2016 10:10
116
Moje dieťa je asi gay
V noci som pozerala synov mobil a našla som tam videá ako si to robí chlap s chlapom. Ako zistím, či nie je gay? Bojím sa ho to opýtať, aby si niečo neurobil. Vie mi niekto... Otvor fórum »
5. 1. 2016 10:07
9
Neviem pridávať fotky na Birdz :/
Čavte teraz cca o 23:30 som sa registroval na Birdz , no neviem prečo ale ak chcem pridať sem nejakú fotku tak mi ukáže že "Uploadujem fotku, snáď ňou ohúriš svet...." je tam 100% a nič proste kliknem... Otvor fórum »
5. 1. 2016 01:26
8
Slovensko vs Zahraničie
Prosím vás o radu neviem kde by sa viac oplatilo bývať tu na slovensku alebo v zahraničí mám v pláne sa odsťahovať a neviem kde by bolo lepšie bud do Bratislavy alebo do zahraničia preto by som chcel od... Otvor fórum »
5. 1. 2016 00:40