Diskusie - 1146. stránka fóra
14
Fantasy film
Cavte, hladam nejaky fantasy film ktory by som si mohol pozriet, no myslim tym fantasy stylu Pan Prstenov a nie Harry Potter. Nievo kde sa bojuje jednoducho, su tam popripade rozne rasy a tak. Dakujem... Otvor fórum »
6. 1. 2016 16:09
8
Dotazník: Jazykové postoje
Ahojte, zdieľam s vami dotazník, ktorý sa týka postojov k určitému jazyku. Preto by som bola veľmi rada, keby ste sa ho zúčastnili a odpovedali na pár otázok. Veľmi by mi to pomohlo. ... Otvor fórum »
6. 1. 2016 15:01
11
Realita
Zaujala ma jedna otázka z istého dokumentu, ako by ste na ňu odpovedali? Otázka: Ako môžete stále považovať tento svet za reálny, keď ego, ktoré o jeho reálnosti rozhoduje, je nehmatateľné ? Otvor fórum »
6. 1. 2016 14:59
11
Brigáda
Kam sa mozem ist v 14 rokoch pytat na brigadu? Letaky uz som poroznasal po celom meste. Otvor fórum »
6. 1. 2016 14:09
9
Vlastny web + zarabanie snim
mal by som taky jeden napad na web, ale neviem si vybrat z mnozstva webhostingou, rad by som web viedol celosvetovo /v anglictine/ na zaciatok by bolo fajn ak by bol zadarmo pre pripad ze by to bolo... Otvor fórum »
6. 1. 2016 13:18
3
Dotazník
ahojte ľudia zdieľam dotazník kde sa dá tak skúsim aj tu šťastie :) určite sa nájde aj medzi vami niekto taký čo sa venuje psím športom alebo športovej kynológii :) https://docs. google. com/forms/d/1QbcpHWku9WBRsEhlfFdUBCjiHi1YcYmqeNDnUAp_7gc/viewform?usp Otvor fórum »
6. 1. 2016 12:54
6
SOČ
Ahojte, hľadám niekoho kto by mi poslal SOČku, nutne potrebujem do školy. Som ochotná za ňu aj zaplatiť. Otvor fórum »
6. 1. 2016 12:16
16
Modeling
o modeling sa uz zaujimam od 14r. Vtedy som sa zucasnila kastingu Elite, kde mi bolo povedane ze mam trosku schudnut a vratit sa. Do 18 rokov som aj schudla a vyrastla este o 10 cm. ... Otvor fórum »
6. 1. 2016 11:33
30
Detstvo
Čo ste pozerali ako deti ? Najradšej som mal Phineasa a Ferba - to si zapnem aj teraz :D Lilo & Stitch, Rozprávková jazda. A ešte na Disney channel chodil taký chlapík ktorý kreslil, maľoval... Otvor fórum »
6. 1. 2016 10:20
3
Segway - Hoverboard
Caute! :) Mate niekto skusenosti s Segway - Hoverboard? Kde to kupit lacno? Hlavne originalne ziadne Fake. :) Otvor fórum »
6. 1. 2016 10:15
12
Stopovanie (:
Aký je váš názor na stopovanie?:) Mňa to veľmi baví, mám za sebou už takmer 10. 000km. Nikdy sa mi nestalo nič zlé, naopak tie zážitky patria k najlepším v mojom živote. Nemám ani moc... Otvor fórum »
6. 1. 2016 06:51
8
Co to znamena?
AHojte, dnes mi uz asi 8x tiekla krv z nosa.... neviete aky by dovod moze byt? zacinam uz sa kus bat :/ nikdy doteraz sa mi to nestalo. Otvor fórum »
6. 1. 2016 01:06
6
Prírodná či z obchodov?
Cawes :D Mohol by mi niekto poradiť či je lepšie vyrábať si šampóny, masky na tvár bylzamy na pery a ďalšie poodbné veci doma, alebo si to všetko dašej kúpiť v obchode?(potrebujem sa len uistiť ; )) (Inak... Otvor fórum »
6. 1. 2016 00:53
16
Prosím o pomoc!
Ahoj -B. :) Prichádzam sem po dlhej dobe a vidím že sa to tu dosť pomenilo. No v kútiku duše dúfam že sa tu nájde niekto, kto by mi vedel pomôcť. Celý život som si myslela... Otvor fórum »
6. 1. 2016 00:11
10
Hľadám pesničku
Čaute bircáci čo ešte nespíte, potreboval by som pomoc s pohľadaním jednej pesničky. Spievajú ju takí dvaja týpci, jeden z nich sa volal Indy alebo tak nejak a druhý neviem za boha si spomenúť a nie je... Otvor fórum »
5. 1. 2016 23:42Anglický jazyk a kultúra/literatúra UKF NR
Má niekto skúsenosti s týmto odborom? Aká je obtiažnosť jednotlivých predmetov? Maturoval som z B2, na jednotku A čo ENG jazyk a literatúra, dá sa to študovať ako jednoodbor, alebo to musím skombinovať s iným odborom?... Otvor fórum »
5. 1. 2016 22:48
4
Online kniha, ebook
Ahoj, Strašne potrebujem zohnať jednu knihu.. ale nie som ochotná si ju kúpiť na amazone za 130 eur. Viete mi poradiť kde sa to dá nejako stiahnuť poprípade kúpiť ako ebook ale za normálnu sumu, ide o... Otvor fórum »
5. 1. 2016 21:54