Diskusie - 1137. stránka fóra
4
CHEMIA- LIPIDY TEST prosím!!
Prosím POMOC-TEST : ako vyzerá konštitučný vzorec glycerolu, kys. olejovej a 2-monostearylglycerolu? Plus priebeh chem. reakcie glycerol a kys. palmitová? A aký je % obsah kyslíka v kys. palmitovej? kolľko sodného mydla pripravime... Otvor fórum »
13. 1. 2016 22:24
21
Neviem čo chcem
Je to možno dlhý text, ale kto má dlhú chvílu, skúste to. Neviem ako by som začal. V tomto období riešim ako veľa ľudí vzťahy. Neviem však sám asi čo chcem, tak... Otvor fórum »
13. 1. 2016 22:23
13
Prestup na Gymnázium Jura Hronca
Ahojte, zvažujem prestup na GJH, bývam 5 hodín vlakom od Bratislavy a jediné, kvôli čomu si hovorím, že asi nie, je to cestovanie. Ak je tu niekto, kto je na tej škole a... Otvor fórum »
13. 1. 2016 20:23
4
Biomedicínska technika
Čavik :) ubite ma pokojne za to, že pridávam ďalše fórko o vysokých školách :D ale chcem sa spýtať, či ste niekto študovali/študujete biomedicínsku fyziku, príp. poznáte niekoho takého .. potrebovala by som vedieť, ako... Otvor fórum »
13. 1. 2016 20:11
2
Amazon
Kupovali ste niekto z amazonu pouzivane knihy? Da sa na to spolahnut? Alebo poznate ine stranky okrem bookdepository. com odkial zozeniem knihy za dobre ceny? Otvor fórum »
13. 1. 2016 20:05
5
MATURITA Z NEMCINY(lekcia FAMILIE)- B2 JA!-KNIHA
Prosíím pomoc!! DO ZAJTRA. potrebujem vypracovať ulohu na nemčinu. Má byť z knihy JA! MATURITA Z NEMECKEHO JAZYKA B2 ale nechala som si to na poslednú chvíľu, a dnes som je v knihkupectvách nezohnala.... Otvor fórum »
13. 1. 2016 18:56
34
Tvrdost / Sila erekcie
Je erekcia ako "kamen" doslova ako kamen... 100% / level 10... nutnost pre dobry sex?? Dufam ze nie :( nikdy nie som tvrdy ako "kamen" :( Vzdy som 60-80% Otvor fórum »
13. 1. 2016 18:43
9
Film-čierna labuť
videli ste film čierna labuť? Napíšte mi sem dole čo sa vám na nom páčilo a čo sa vám na nom nepáčilo..:D Otvor fórum »
13. 1. 2016 18:16
10
Žurnalistika alebo masmedialna komunikacia?
Keď sa chcem venovať niecomu ako reporterstvo? Co je lepsie? Otvor fórum »
13. 1. 2016 17:29
52
Robia mi zle v skole - ako sa branit
Ako len zacat. :( som momentalne v 2. rocniku na SS. problem je ten ze sa tam domna kazdy obuva a nikto nema predomnou respekt. najhorsie je ze neviem nikomu uprimne vynadat a vzdy sa len... Otvor fórum »
13. 1. 2016 16:33
7
Neviete kde by som mohol zohnať toto tričko??
Čaute, chcel by som sa opýtať či mi viete poradiť kde by som si mohol kúpiť / objednať toto tričko. Viem o stranke teefury. com, ale 21€ je celkom dosť zaňho, chcel by som... Otvor fórum »
13. 1. 2016 16:15
3
Univerzita Komenského v BA
Zdravím. :) Chcel by som sa len spýtať či je tu niekto kto študuje alebo v nedávnej minulosti študoval na tejto univerzite. Najlepšie by asi bolo keby to bol niekto, kto študoval niečo s anglickým jazykom. ... Otvor fórum »
13. 1. 2016 16:07
14
Škrečok
Ahojte. Ak tu niekto chováte škrečka/škrečky neviete mi poradiť aké granule royal canin (pre mačky) im mám dávať? :-) Pre dospelé mačky, pre mačiatka, pre mačky ktoré žiju dnu, pre mačky ktoré žiju vonku, pre... Otvor fórum »
13. 1. 2016 15:32
12
HTC v moči u plnoletého
Ahojte mam 17 , nedávno som bol hospitalizový..... počkať nie takto to nezačína... Našiel som svoje HTC v moči. Ako doslova v moči lebo spadlo do hajzlíka ale nesplachol som. Poradte čo mám robiť. Otvor fórum »
13. 1. 2016 15:11
21
THC v moči u neplnoletej
Ahojte mam 17 , nedávno som bola hospitalizovana v nemocnici kde mi v moči našli pritomnosť THC , posielajú to z nemocnice na mestský úrad , neviete mi niekto poradit ako to tam budu riešit a... Otvor fórum »
13. 1. 2016 13:19
3
EUBA vysokoškoláci
Je tu niekto, kto má okruh otázok z informatiky 1 pre 1. ročník? Otvor fórum »
13. 1. 2016 09:15
2
Chodí niekto na MUNI Enviro alebo Bezpečnostné a strategické šúdie?
Ak náhodou niekto z vás chodí na Environmentálne studie alebo Bezpečnostné a strategické studie, prosím vás, napíšte svoje postrehy zo štúdia, ale na čo sa pripraviť, čo čakať od štúdia týchto odborov. Nejaké postrehy alebo... Otvor fórum »
12. 1. 2016 23:06