Diskusie - 1135. stránka fóra
9
Bujaré večierky
Čo si myslíte kratochvíľach alkoholom opantaných mládežníkov, ktorí bez ostychu s jointom v papuli organizujú večierky plné drogových raušov, prostituovania sa a niekoľko hodinových sexuálnych orgií? Otvor fórum »
14. 1. 2016 23:56UKF Fakulta Stredoeurópskych štúdií
Chcela by som sa spýtať, na študijné odbory - Regionalny cestovný ruch -Stredoeurópske areálove štúdia Je to ťažké? Prijímačky zvyknú byť ťažké? Ďakujem :) Otvor fórum »
14. 1. 2016 22:14
10
Skráti prestávku keď idem na záchod
Čaute... môže mi šéfka skrátit obednajšiu prestávku kvoli tomu že som išiel pred tým na 10 min. na záchod ? :.. robí to s oblubou... potom mam na obed len 20 min. Otvor fórum »
14. 1. 2016 22:06
12
Trest za nájdenie HTC v trenkoch
Aký je trest ked najdu v nohaviciach zariteho appláka telefon znacky HTC? Ale nikdy ziaden neprechovaval ani nepouzival? Otvor fórum »
14. 1. 2016 20:45Interstudy - skúšky z angličtiny
Dobrý deň, chcel by som sa opítat či niekto má skúsenosti z skúškami s anglickeho jazyka(pri prihlaške na vš) s agentúrou Interstudy , aká bola náročnost, z čoho pozostával test atď. Otvor fórum »
14. 1. 2016 20:24
7
Trest za nájdenie THC v testoch?
Chcem sa opýtať čo sa mi môže stať keď by mi našli THC v krvných alebo močových testoch ale neprechovával by som žiadnu drogu ? Otvor fórum »
14. 1. 2016 20:03
14
Čo robiť pre užší pás ?
Prosím vás mohli by sme mi niekto poradiť čo robiť na užší pás ? Otvor fórum »
14. 1. 2016 19:44
8
Peniaze - maturita
Museli ste v štvrtom ročníku prispieť istou sumou na občerstvenie na maturitných skúškach? Koľko od vás pýtali? Otvor fórum »
14. 1. 2016 19:33
5
Lieky na upokojenie
Dlhšiu dobu mám problémy s úzkosťou, strachom a nepokojom. Poradili by ste mi prosím nejaký liek bez predpisu? Sedatif pc a podobné slabé tabletky s placebo efektom mi fakt nepomôžu a už vôbec nie čaje a pod. ... Otvor fórum »
14. 1. 2016 19:31Na akú strednú školu?
čaute, kam chcete ísť na strednú školu? Ja asi idem do Zlatých Moraviec na grafika digitálnych médii. Plánujete tam ísť niekto? Otvor fórum »
14. 1. 2016 19:14
14
Rozdelenie prudu pri paralelne zapojených rezistorch
ahojte. Poraďte mi alebo resp. naučte ma , že v akom pomere rozdelim prúd I=4A pri dvoch paralelne zapojenych rezistorov. U jednoho je odpor 4 a u druhého 6 ... Mna to proste nenapadne ani... Otvor fórum »
14. 1. 2016 18:49
6
Chudnutie? Cvičenie? Aké cvičenie?
Caews:D Nevie mi niekto poradiť aké je najlepšie cvičenie ak chcem schudnuť? Síce chodím na gymnastiku, a le to je iné. (P. S. Ak mi budem šťastná ak mi poradíte aj ohladom stravy ; ) ) Otvor fórum »
14. 1. 2016 16:51
22
Praktická maturita obchodná akadémia
Myslim programi Omega, Olymp, Alfa... kto ste s toho maturovali učili ste sa mnoho ? Je to dost hard ? Otvor fórum »
14. 1. 2016 15:31
8
Lumbalna punkcia
Ahojte chcela by som sa opytat ci tu je niekto absolvoval tento zakrok - lumbalna punicia a ci mal take strasne bolesti hlavy ako ja a po akom case mu to preslo alebo co mu na to pomohlo ... lebo... Otvor fórum »
14. 1. 2016 14:09
15
Je podľa vás politicky korektný,,.
... slovenský systém rodných čísel, v ktorých je jednoznačne definované pohlavie osoby? Čo ak som trans-inter-queer gender osoba bez pohlavia? :-( a ešte otázka, keď sa dá niekto preoperovať, ostane mu rodné číslo... Otvor fórum »
14. 1. 2016 13:07
3
Partnerka na ples
Hladam partnerku na ples tuto sobotu. Vek 20-26 kosice, ke-okolie. Pis spravu poskytnem blizsie info aj novsie foto :) kamaratka co mala ist ochorela, preto takto na poslednu chvilu :) Otvor fórum »
14. 1. 2016 12:56