Diskusie - 1126. stránka fóra
6
Kde kupit umelecke potreby
Dobry den poradili by ste mi chcela by som si kupit dreveny material (v tvare srdca, stvorca , obdlznika, oval, ... ) na servitkovu techniku vo vacsom mnostve a za zvyhodnenu cenu. (cena za 1ks ak by sa... Otvor fórum »
22. 1. 2016 22:57
12
Práca cez internet
Ahojte ľudia :) máte skúsenosti S nieakou prácou cez internet? Niečo seriózne :) potrebujem zarobiť no popri škole je to horor :) tak ak niečo máte hoďte to sem :) Otvor fórum »
22. 1. 2016 22:34
2
Seka youtube
seká mi youtube... Prečo:(( posledné dva dni, od kedy som nainstaloval novy adobe flash player, a neviem ci mozem downgrade, nove safari resp posledna aktualizacia... internet mám velmi slusny tak neviem no. Otvor fórum »
22. 1. 2016 21:59
3
Zamrznuté sklo na aute,,
Ahojte :D Čo by ste vedeli poradiť na zamrznuté sklo na aute ? Ovšem problém je že nie z vonka ale z vnútra :D :D Otvor fórum »
22. 1. 2016 21:56
8
štátnice z angliny
Prosím vás, je tu niekto kto by mi mohol pomôcť ohľadom štátnic z angličtiny? Teda konkrétne či sa mi to oplatí robiť, či mi to pomôže a tak.. či nie sú lepšie tie medzinárodné certifikáty.. ide... Otvor fórum »
22. 1. 2016 21:16Knihy o Anne
Zdravim... Nema niekto nejakym zazrakom na predaj celu seriu knih Anny zo zeleneho domu? Viem ze toto nie je bazar.. Ale ak by... Otvor fórum »
22. 1. 2016 19:56
1
Biele oramovanie fotky
čaute neviete mi niekto poradit appku na taky biely ram na fotky ? diki moooc Otvor fórum »
22. 1. 2016 19:46
6
Učenie jazyka
Ahojte. Poznáte nejaké stránky, niečo ako pokec, ale niečo kde sa dá písať s ľuďmi zo zahraničia a tak sa zlepšiť napr. v angličtine, nemčine alebo v iných jazykoch? Googlil som ale našlo mi väčšinou... Otvor fórum »
22. 1. 2016 19:29
28
Hej, birdzáci v Brne: Nedáme stretko?
Ahojte, tak mi napadlo obnoviť tradíciu živých stretnutí birdzákov, o ktorej sa tu už v poslednej dobe vôbec nehovorí (alebo, aspoň som nepostrehla. ) A keďže som teraz v Brne, tak tam - môj tip je... Otvor fórum »
22. 1. 2016 18:28
3
STU
Niekto tu je na strojníckej fakulte na STU-čke ? Rozmýšlam si tam dať prihlášku, oplatí sa to, baví vás to tam a šli by ste tam znova ? ešte roozmýlšma aj nad stavebnou alebo FEI ale tam že... Otvor fórum »
22. 1. 2016 18:13
22
Tehly na bruchu
Prosim vas poradte mi. Stavil som sa s jednym kamaratom o to ze budem mat do juna tehly na bruchu. Cvicim uz asi 2 mesiace ale stale nic. Prosim len seriozne rady. Otvor fórum »
22. 1. 2016 17:18
4
Forenzna a kriminalisticka chemia studium v Banskej Bystrici, vas nazor?
Studuje to tu niekto, alebo poznate niekoho kto to studuje co si o tomto studiu myslite :O na bakalara by som tam chcel ist. Otvor fórum »
22. 1. 2016 16:46
4
Anestézia
Ahojte :) operovali niekomu Z vás už zuby V anestézE? Aké to bolo? Naozaj ste nič necítili A nevnímali ? Aké to bolo po prebratí :) ? Otvor fórum »
22. 1. 2016 16:22
16
Domacnost-rodina
Zijete niekto v v podmienkach, ktore vam klepu na nervy? Hanbite sa v urcitych smeroch za vasu domacnost? Ste tu niekto taky, kto si k sebe nepozval partnera, prave kvoli tomuto? Otvor fórum »
22. 1. 2016 14:30
15
Uplynulých 5 rokov
Napíšte mi, čo všetko sa zmenilo vo Vašom živote za posledných 5 rokov, v čom ste sa zmenili, čo sa zmenilo, atď. Napr. : 1. zmeny v myslení 2. -II- v správaní... Otvor fórum »
22. 1. 2016 13:24
6
Individuálne štúdium
ahojte :) Podával si niekto z vás žiadosť o udelenie individuálneho študijného plánu na VŠ? chcela by som sa informovať, aké dôvody ste uviedli, resp. váš lekár a do koľko dní vám prišlo rozhodnutie a... Otvor fórum »
22. 1. 2016 11:11