Diskusie - 1118. stránka fóra
5
Vodičák
Ahojte mám otázku, môžem sa ešte prihlásiť na vodičský kurz keď ho otvárajú 1. 2. 2016. Dá sa to ešte lebo ešte aj kamarátka chce. Otvor fórum »
30. 1. 2016 13:31
5
Prekladatelstvo
Caute ludia, radte!! Kde ist studovať tlmočnictvo ???? Ake jazyky by boli pre studium naj????????? Co hovorite o MUNI, je to tam tazke???????? DIK za nazory! Otvor fórum »
30. 1. 2016 12:36
1
Online vyvolanie kinofilmu
Ahoj! Nepoznáte nejakú stránku kde by som mohla poslať film a nie je z čiech? Som zúfalček pomoc! :D Otvor fórum »
30. 1. 2016 11:40
10
Voľby 2016- roznášanie letákov
Zdravím, nie je tu niekto zákona znalý, lebo ja som niečo čítala, ale potrebujem to po lopate:D. Neroznášate niekto volebné letáky? Mala by som roznášať letáky jednej strany, ale v zákone som videla, že na to... Otvor fórum »
30. 1. 2016 11:39
12
Kašľať na nu alebo nie?
Spoznal som super dievča po case som zistil ze ma frajera takze som sa rozhodol že ju nebudem balit ale chcel by som byt s nou aspon velmi dobry kamarat pretoze je to fak suber baba ale tak zacal za... Otvor fórum »
30. 1. 2016 10:28
25
Ochrana pri sexe
Ahojte, nemam este sex skusenosti a uz by bolo nacase :D ale neviem ako co... bojim sa, ze otehotniem... asi to uz je taky panicky, neopodstatneny strach. Su kondomy uplne 100% ? Spolahlive? Alebo mam brat antikoncepciu?? Otvor fórum »
30. 1. 2016 02:52
10
Dopijem tu vodku ? pollitrovku uz mam iba asi deci a pol
30. 1. 2016 02:27
4
Informačný deň EUBA
Prosim vas nevie niekto v com spociva informacny den na EUBe? Ci je to ako normalny DOD, ze mu tu skolu aj ukazu, alebo vyslovene len nejaka diskusia v Aule... a na stranke maju nan nejaky prihlasovaci formular,... Otvor fórum »
29. 1. 2016 21:11
28
Čo na Valentína?
Ano... komercny sviatok..ale pospominajte na bizardne darčeky... alebo naopak na tie najkrajšie. Co sa chystate tento rok? :) Otvor fórum »
29. 1. 2016 19:26
11
Angličtina
Čaute zistil som ( uvážil ) , že moja angličtina je úplne nepoužiteľná v bežnej konverzácii a mimo prácu mám s ňou celkom problém. Nepoznáte náhodou nejakú knihu, kľudne aj rozprávku v angličtine z ktorej... Otvor fórum »
29. 1. 2016 18:47
18
Prihláška MUNI Brno
Help. Podávam si e-prihlášku na FSS aj ESF a v kolónke "Příjímací zkouška" je na výber medzi SCIO a TSP. Správne chápem, že si musím vybrať len jednu z možností? SCIO by som chcel skúsiť, ale... Otvor fórum »
29. 1. 2016 17:58
10
GTA SA CRACK
Zdravim ma niekto funkcny crack na gta sa? chcem si trochu zaspominat :D .... PS kazdy crack co som nasiel je infikovany a neviem ho otvorit. Dikes Otvor fórum »
29. 1. 2016 15:48
9
Skúsenosti VŠ (Filozofická fakulta v Prešove)
Ahojte, študujete na tejto škole?Ako veľmi zavážili známky z vysvedčení k prijatiu na VŠ? Popríp. , aké známky ste mali vy a či vás prijali :) Skúsenosti z prijatia na VŠ, prosím :) Je pravda, že vás už teraz... Otvor fórum »
29. 1. 2016 14:33
6
Výber vysokej školy - cudzie jazyky prípadne cestovný ruch
Čaute, rozhodujem sa kam na výšku. Je lepšie študovať cestovný ruch alebo iba jazyky?Stále som chcela cestovný ruch, ale neviem či to má veľké uplatnenie najmä ak by som sa v buducnosti rozhodla ostať na SVK. Čo je lepšie,... Otvor fórum »
29. 1. 2016 13:50Realne skusenosti s programom RebelBetting
zdravim hladam ludi ktory tento program pouzivaju a maju u nich zakupene VIP Otvor fórum »
29. 1. 2016 13:40
35
Vaše skúsenosti so spolubývaním
ako ste to zvladali? (boli) ste kamosi alebo sa jeden druhemu ani nedokazete pozriet do oci? :D potrebujem si precitat vase historky a utesit sa, ze nie som jediny trpiaci clovek co pri beznych aktivitach rozhliadajuc sa skripe zubami... Otvor fórum »
29. 1. 2016 10:55
- Belgicko
Hlasuj »