Diskusie - 1116. stránka fóra
19
Neviem plakať
Prosím poraďte, už pár mesiacov som neplakal strasne to potrebujem mam na to xy veci a nic proste moje pocity sa niekde uzavreli som uplne ako z kamena, nedokazem sa uz smiat ani plakat vsetko dusim v... Otvor fórum »
31. 1. 2016 20:50
10
Wtf?
Je normálne, keď vám váš priateľ vykričí, že vám nepatrí a podobné veci? (asi hodinu a pol pred tým mi tvrdil, že ma miluje..haha). Poslednú dobu mu všetko vadí a zvyšuje na mňa hlas akoby som... Otvor fórum »
31. 1. 2016 20:07
5
2 horrory pomoc
Jeden je o nejakých dievčatách ktoré uviazli v jaskyni v nejakom lese a sú tam ako by nejaký zombíci. a ten druhý z toho si moc nepamätám lebo som ho videl strašne dávno pamätám si že tam to bolo... Otvor fórum »
31. 1. 2016 18:49
9
Stredná škola alebo gymnázium
Ahojte, som ôsmačka a onedlho sa pridávajú prihlášky, kto chce ísť z ôsmej triedy, rozhodujem sa teda, či pôjdem teraz alebo z deviatky, prosím poraďte nejaké dobre gymnázia v Žiline, mám rada aj angličtinu a rozmýšľam... Otvor fórum »
31. 1. 2016 16:50
21
Neproduktívne obdobie,,
Mali ste ho už?? Ako dlho trvalo?.. Ako ste sa s tým vysporiadali? Myslím také keď nepracujete nechodíte do skoly nemáte ani s kým chodiť na prechádzku.... No všetko je nanič a cítite sa nanič ani neviete aký je deň... Otvor fórum »
31. 1. 2016 16:36
59
Ach chlapi,,.
Dostala som od jedneho chalana pozvanie na ples, vsetko bolo super, pravidelne sme sa stretavali, bol najviac zlaty. Prisiel ples, cely vecer sme sa bavili aj s jeho partiou, no na zaver mi z nicoho nic povedal, ze so mno... Otvor fórum »
31. 1. 2016 16:15
12
Valentin
Ahojte, s frajerom sme sa dohodli, ze si urobime romanticky valentin typu ze nieco dobre uvarim, kupime si vinko atd :) Mate nejaky napad na receptik? Chlapci co by bas potesilo? Dievcata co odporucate? Frajer... Otvor fórum »
31. 1. 2016 14:02
24
Prehrievanie notasu pri hrani
prosim prosim, ako urobim, aby mi prestalo prehrievat notasik, ked hram skyrim??? predtym, ked som ho naposledy hrala a dohrala, neurobilo mi to ani raz :( acer aspire 7750g mam Otvor fórum »
31. 1. 2016 12:56
6
Brigada v zahraniči (zameranie šport)
Ahojte, rozmyšľam nad letnou brigadou v zahraniči. Som celkom športovo založeny človek, preto by som to chcela, aby dana brigada suvisela so športom (napr. inštruktor windsurfingu). Ovladam angličtinu, trochu taliančinu. Nejake tipy... Otvor fórum »
31. 1. 2016 11:50
25
Môže tak rýchlo zmeniť názor ?
Jenen chalan mi napísal : ,,mam ta rád :)" a ja som mu napisala ze aha jeho mam rada... A keď som mu napisala za 5 hodín ,,ahoj" tak bol na mna dost hnusný.... Môže chalan zmeniť nazor... Otvor fórum »
31. 1. 2016 11:27
14
Bývanie v komunite,,. ?
V Holandsku je to bežné, že ľudia sa zgrupujú a vytvárajú spoločenstvá. Čiže bývajú komúne, podľa svojích zaujmov, záľub. Na Slovensku je to hudba budúcnosti, ale raz to príde aj k nám. Vedeli... Otvor fórum »
31. 1. 2016 09:17
40
Aké máte tetovanie?
A chceli by ste byť aj skoro celý potetovaný? A aké motívy sa vám páčia? A boli ste už niekedy na tattoo convention? Otvor fórum »
31. 1. 2016 06:13Headset
Ma niekto skusenost s http://prntscr. com/9x0dcu .... ci sa po dlhsej dobe nieco nedojebe Otvor fórum »
31. 1. 2016 00:45
18
Co s tým ?
jeden chalan mi napísal : napisem ti neskôr . A uz nenapísal (pred tým mi povedal ze sa mu páčim , cele je to zložitejšie ) mam čakám ze mi po 3 dňoch este napise alebo nie ?... Otvor fórum »
30. 1. 2016 22:32
32
Vážia si povrchní chlapi slušné a zásadové ženy?
Sú im/podľa nich úplne ľahostajné? nezaujímavé? trápne? suchárky? ... Alebo si to vážia a v kútiku duše ľutujú, že oni sami sú povrchní? .. ... Pridajte svoje názory, postrehy a skúsenosti :) ... som... Otvor fórum »
30. 1. 2016 21:57
17
Smartfon
Mobil do 800e - plánujem ho mať tak ďaľších možno aj 10 rokov :D :D ( alebo trošku menej :D ) Rozmýšľala som nad Iphone 6s , Samsung Galaxy S6, Huawei P8 , Samsung Galaxy... Otvor fórum »
30. 1. 2016 20:52