Diskusie - 1114. stránka fóra
5
PETÍCIA: Podpora zdravotníctva
Ak chcete podporte vydané stanovisko biskupa M. Lacha v mene Rady Konferencie b. SK pre pastoráciu v zdravotníctve, viac tu: http://citizengo. org/sk/32681-rieste-situaciu-v-zdravotnictve-stojime-za-biskupom-lachom?tc=fb& tcid=19472613 Otvor fórum »
1. 2. 2016 23:06
10
Obhorený konektor na telefóne
Ahojte, včera som dal nabiť telefon a asi po hodine sa začalo z miesta kde sa mobil nabíja dymiť a chcem sa spýtať ohladom reklamácie. Myslíte že mi telefon zreklamujú ked mám mobil v záruke ešte pol roka... Otvor fórum »
1. 2. 2016 22:24
18
Čo pre vás znamená sloboda?
Ahojte ľudkovia, čo pre vás znamená sloboda? Skúste ju nejak definovať:) Cítite sa byť slobodní? Alebo naopak, že často niečo iba musíte a podobne? Nakoľko je pre vás dôležitá ? Prípadne pridajte hocijaké nápady videá alebo pesničky... Otvor fórum »
1. 2. 2016 22:16
19
Aký je partner? Dotazník
Ahojte. Veľmi silno Vás chcem poprosíkať o vyplnenie pár otázok k mojej diplomovke O: Potrebujem toho čo najviac takže kľudne posielajte po známych. Pri otázkach kontak https://docs. google. com/forms/d/101HeIdI3Srtf9huhhmjuTaib5YDLrVVa5RFl3A9_Srg/viewform Otvor fórum »
1. 2. 2016 21:11
10
Internát Student Residence
Ahojte, je tu nikto kto byva alebo byval na internate Student Residence v Inchebe? Ak ano boli ste spoko s ubytkom, službami... ? Otvor fórum »
1. 2. 2016 21:10
42
Aký zlozvyk vám vadí na vašom partnerovi, prípadne čo nestrpíte na druhých?
Vedeli by ste mi povedať, aký zlozvyk má vaša polovička? Taká vec, ktorá vám trhá srdce a nemusí ísť o bežnú vec, Alebo je niečo na druhých ľuďoch, čo nestrpíte? Nešetrite kritikov, nie sme všetci... Otvor fórum »
1. 2. 2016 20:38
9
Ktoré nemecké mesto, alebo spolkovú krajinu by ste rady navštívili?
Ktoré mesto je vám najbližšie? Otvor fórum »
1. 2. 2016 19:48
7
Advokátsky koncipient a materská dovolenka
ahojte, ak mi niekto vie poradiť, tak budem veľmi rada. Chcela by som sa opýtať, či keď sa žena chce stať advokátkou, pracuje ako advokátsky koncipient dva roky, tak ide na 2... Otvor fórum »
1. 2. 2016 19:38
3
Manželské internáty
Je možnosť aby sme s partnerkou dostali manželský internát aj ak nie sme manželia? Ešte k tomu ak sme na odlišných školách(UK/STU)? Podobné fórum tu už je ale možno sa niečo časom zmenilo. Vopred vďaka za rady a typy. Otvor fórum »
1. 2. 2016 18:29
11
Najdivnejsi sposob stretnutia
akym najzvlastnejsim sposobom si stretol svojho kamarata/kamaratku? ste doteraz kamarati? Otvor fórum »
1. 2. 2016 18:27
10
4
Ski challange Jasná
Je tu niekto, kto robí ski challange na gopasse? :D Nemám tam veľa priateľov tak skúšam šťastie, že nájdem nejakých tu :D Otvor fórum »
1. 2. 2016 17:18
9
Zivot bez internetu a tv
Vedeli by ste takym sposobom zit? ... ako to bolo kedysi... Otvor fórum »
1. 2. 2016 16:47
- Brno
Hlasuj »