Diskusie - 1111. stránka fóra
20
Masmedialka alebo Psychologia UCM
Ahojte, prosim Vas ak mate seriozne rady, napiste mi ich, neviem sa rozhodnut :( Otvor fórum »
4. 2. 2016 21:31
4
Súbory Win 10
Môj geniálny nový PC sa rozhodol že sa ide automaticky preinštalovať z win 8 a win 10. Hovorím si okej. Lenže teraz keď si niečo uložím na plochu, dokument vo worde, odkaz na hru, všetko... Otvor fórum »
4. 2. 2016 20:18
14
Strojcek na zuby
Bola som u celustnej zubarky a mala by som nosit strojcek na zuby ale problem je taky ze mi musia vytrhnut 2 zuby pre nedostatok miesta pretoze mam aj predkus ale zubarka povedala ze by mi mohla ostat mala medzera... Otvor fórum »
4. 2. 2016 19:53
8
Výživové doplnky
Chcel by som svojmu zdraviu dopomôcť, lebo si uvedomujem, že tak ako ostatný ani ja nedokážem zjesť za deň 5KG ovocia a zeleniny. Máte skúsenosti s dlhodobejším užívaním nejakých doplnkov, vitamínov... ? Osvedčili sa ? Aký... Otvor fórum »
4. 2. 2016 19:50
12
Dotazník dominancia vs submisivita
Veľa z Vás sa sťažovalo, že dotazník je zložitý na vyplňovanie, tak som ho zjednodušila len ma nebonznite sa to nesmie :P Ďakujem za Váš čas https://docs. google. com/forms/d/101HeIdI3Srtf9huhhmjuTaib5YDLrVVa5RFl3A9_Srg/viewform?edit_requested=true Otvor fórum »
4. 2. 2016 19:46
23
Môj zdravotný problém
Ahojte mávam rôzne ťažkosti a doktori mi nevedia pomôcť tu je ich zopár: -Tá hlavná ťažkosť tlak v krku (z toho tlaku mi neni 2 krát do jedla), nechut, tachikardia, nizky tlak, čudný pocit v hrdle na zvracanie ... Otvor fórum »
4. 2. 2016 18:45Dotazník
už mi chýba len pár ľudí, prosím zapojte sa do dotazníka k bakalárke, budem veľmi vďačná za každú pomoc :) LEN ŠTUDENTI VŠ http://www. survio. com/survey/d/O1U1F3S6K6Y8V9G1A Otvor fórum »
4. 2. 2016 18:45
62
Myslíte si že sa vyznáte v ľuďoch?
Dokážete podľa prvého dojmu zhodnotiť o akého človek ide alebo čo od neho čakať prípadne iné "hlbšie" informácie? Ja osobne si na také niečo netrúfam a riadim sa tým starým dobrým "neposudzuj knihu podľa obalu. " A čo vy? Otvor fórum »
4. 2. 2016 18:06
2
Výber pracovnej obuvi
Ahojte, môj muž pracuje ako murár a rada by som mu dopriala na jeho narodeniny darček v podobe pohodlných pracovných topánok. Z eshopov mi cenovo vyhovuje najviac http://www. oblecsadoroboty. sk/pracovna-obuv-c4 .. Ktoré boty by ste si kúpili na jeho... Otvor fórum »
4. 2. 2016 16:46
1
Aká je základná úroveň cudzieho jazyka?
Čo by človek so základnou úrovňou cudzieho jazyka mal podľa vás ovládať? Pokladáte za základ už aj pár viet: Ako sa máš? Ako sa voláš? Odkiaľ si? a pod. za základ? Alebo je základ keď už dokáže ako... Otvor fórum »
4. 2. 2016 15:56
5
Masmediálna komunikácia UCM v Trnave
Ahojte, uvažujem o štúdiu masmediálnej komunikácie. Neviem či tu sú nejakí absolventi alebo študenti, čo majú s ňou skúsenosti. Chcela by som vedieť nejaké bližšie informácie o tejto škole z pohľadu študentov. :) Otvor fórum »
4. 2. 2016 11:18
3
Pomoc ohľadom YouTube URL
Ahojte, potrebovala by som pomoc... rozpíšem sa do nasledujúceho komentu, lebo sem mi to nevojde... ďakujem vopred. Otvor fórum »
4. 2. 2016 10:32
3
IBAN
Zdravíčko, neviete, či sa nejako dá zistiť meno človeka len na základe IBANu? Otvor fórum »
4. 2. 2016 09:53
6
41
Vodiči, úprimne - dodržiavate maximálnu povolenú rýchlosť?
- Áno, pedantne
- Snažím sa, ale nepotrpím si na to
- Keď sa ponáhľam, nesledujem tachometer
Ďalšie možnosti »
4. 2. 2016 09:34- Snažím sa, ale nepotrpím si na to
- Keď sa ponáhľam, nesledujem tachometer
Ďalšie možnosti »
24
Chystáte sa vycestovať do Anglicka za prácou?
minimálne traja ľudia sa pýtali na Anglicko tento týždeň. Cez agentúru nechoďte. Tá vás sprosto využije. Pomôcť vám jednoducho môže to, že tam nepôjdete sami a ušetríte. Na začiatok potrebujete mať ubytko. Následne požiadate... Otvor fórum »
4. 2. 2016 00:10