Diskusie - 1111. stránka fóra
2
Výber pracovnej obuvi
Ahojte, môj muž pracuje ako murár a rada by som mu dopriala na jeho narodeniny darček v podobe pohodlných pracovných topánok. Z eshopov mi cenovo vyhovuje najviac http://www. oblecsadoroboty. sk/pracovna-obuv-c4 .. Ktoré boty by ste si kúpili na jeho... Otvor fórum »
4. 2. 2016 16:46
1
Aká je základná úroveň cudzieho jazyka?
Čo by človek so základnou úrovňou cudzieho jazyka mal podľa vás ovládať? Pokladáte za základ už aj pár viet: Ako sa máš? Ako sa voláš? Odkiaľ si? a pod. za základ? Alebo je základ keď už dokáže ako... Otvor fórum »
4. 2. 2016 15:56
5
Masmediálna komunikácia UCM v Trnave
Ahojte, uvažujem o štúdiu masmediálnej komunikácie. Neviem či tu sú nejakí absolventi alebo študenti, čo majú s ňou skúsenosti. Chcela by som vedieť nejaké bližšie informácie o tejto škole z pohľadu študentov. :) Otvor fórum »
4. 2. 2016 11:18
3
Pomoc ohľadom YouTube URL
Ahojte, potrebovala by som pomoc... rozpíšem sa do nasledujúceho komentu, lebo sem mi to nevojde... ďakujem vopred. Otvor fórum »
4. 2. 2016 10:32
3
IBAN
Zdravíčko, neviete, či sa nejako dá zistiť meno človeka len na základe IBANu? Otvor fórum »
4. 2. 2016 09:53
6
41
Vodiči, úprimne - dodržiavate maximálnu povolenú rýchlosť?
- Áno, pedantne
- Snažím sa, ale nepotrpím si na to
- Keď sa ponáhľam, nesledujem tachometer
Ďalšie možnosti »
4. 2. 2016 09:34- Snažím sa, ale nepotrpím si na to
- Keď sa ponáhľam, nesledujem tachometer
Ďalšie možnosti »
24
Chystáte sa vycestovať do Anglicka za prácou?
minimálne traja ľudia sa pýtali na Anglicko tento týždeň. Cez agentúru nechoďte. Tá vás sprosto využije. Pomôcť vám jednoducho môže to, že tam nepôjdete sami a ušetríte. Na začiatok potrebujete mať ubytko. Následne požiadate... Otvor fórum »
4. 2. 2016 00:10
47
Letná brigáda
Neviete kde zoženiem brigádu na leto (kukurica, ovocie... ) niekde na Slovensku? Na leto nejaké 2-3 týždne. Alebo neviete tu niekto, kto sprostredkúva tieto brigády? Ja totiž nemám nikoho takého známeho. Otvor fórum »
3. 2. 2016 23:20
4
Dovolenka
Ahojte. Bol niekto na dovolenke na Zlatých pieskoch v Bulharsku? Otvor fórum »
3. 2. 2016 21:30
31
Pizza
Akú pizzu ľúbite? :) U mňa je top šunka, syr, kukurica, šampióny a cesnakový okrajček :) Otvor fórum »
3. 2. 2016 21:26
11
Vietnamská menšina
Ako vnímate Vietnamskú menšinu na Slovensku ? Myslíte, že sú prínosom pre Slovensko ? Otvor fórum »
3. 2. 2016 20:31
6
Stu fa
Ahojte. Nedávno som bola na prijímačkach na stu, fakultu architektúry a neviem či by som tam mala ísť. Musela by som dochádzať 6 hodín vlakom, ale ak sa to oplatí, tak v pohode. Ďakujem... Otvor fórum »
3. 2. 2016 20:09
4
Dotazník k bakalárke
Hľadám dobré duše, ktoré sa zúčastnia môjho výskumu o sebaprezentácii vo virtuálnom priestore a vyplnia mi dotazník. Trvá len 3 minútky. !len študenti Vš! Budem veľmi vďačná za každú pomoc. ... Otvor fórum »
3. 2. 2016 20:04
4
Proteín
Ahoj máte niekto skúsenosti s firmou namaximum čo sa týka doplnkov výživy ? Majú celkom dobré ceny, chcem od nich proteín a klbovú výživu. Otvor fórum »
3. 2. 2016 19:16
4
Zase matika
Ahoj. Zase by som potrebovala pomôcť s Mat. Zadanie je: každý pozemok je od predchádzajúceho zväčšený o isý počet percent. Aký je obsah najväčš. pozemku? 1. Je 50m(stvorcových) 2 60m(stvorcových) 3? ( ja viem ze vysledok je... Otvor fórum »
3. 2. 2016 19:03
74
Vaša slabosť na opačnom pohlaví?
Aká je pre vás slabosť/ti na vzhľade alebo nejaká vlastnosť na tom človeku, na ktorú proste neviete dopustiť? :) U mňa tmavé hnedé oči a dlhšie vlasy ..a páči sa mi, ak dotyčný hrať na nejakom hud. ... Otvor fórum »
3. 2. 2016 18:11