Diskusie - 1109. stránka fóra
38
Tetovanie? A kam? :)
Čaute, takže mám záujem si dať tetovanie, ale na aké miesto je to podľa vás prvýkrát najlepšie? Dík za rady! :) Otvor fórum »
6. 2. 2016 08:44
26
Rozdiel medzi vínami ?
zdravim ludia co sa vyznate vo vine nejak lepsie nie len tak ze "toto je drahsie takze aj lepsie" no takze je dakt taky strasny rozdiel medzi nejakou kepsou znackou vina a lacnou znackou ? akoze jasne kazda firma ma... Otvor fórum »
6. 2. 2016 02:02
1
Aké je gymnázium Tomášikova - Ladislava Novomeského?
5. 2. 2016 22:22
16
Gmail (v app Pošta) na WIN 10
Seruste, teraz som si akurát nainštaloval Win 10 a chcel by som do toho windowsackeho mailového klienta dať svoje gmail konto, nech sa to dá normalne použivať, prijmať a odosielať pošty.. Viete mi to pomôcť niekto tam... Otvor fórum »
5. 2. 2016 22:14
3
Prezentácia
Ahojte poradite mi prosim nejake dobré programy na prezentácie okrem libre . Doma mam normalne prezentácia mi ide pekne ale som prišla so školy normalne som doniesla na usb klikla na moju prezentáciu a všetko sa poprehadzovalo neviete čo... Otvor fórum »
5. 2. 2016 22:05
2
Zdravotnícky alebo farmaceutický laborant?
Ahojte, ktorý odbor je podľa vás lepší a má v budúcnosti lepšie uplatnenie? Otvor fórum »
5. 2. 2016 22:04
11
Kino
Čaute, chcel by som sa opýtať, alebo skôr poprosiť o radu. Ako mám v kine zbaliť dievča? Sme dohodnutí, všetko. Len ona o ničom nevie. Chcel by som od vás nejaké rrady,... Otvor fórum »
5. 2. 2016 21:45
10
Trvalá depilácia - dobrý/zlý nápad
Rozmýšľam, že by som sa nechal trvalo vydepilovať v oblasti podpazušia a neskôr aj v intímnych partiách... Myslíte si, že je to dobrý alebo zlý nápad? Môže to mať podľa vás aj "nečakané" negatíva alebo to bude... Otvor fórum »
5. 2. 2016 20:46
9
Prif UK BA - geografia alebo biológia
ahoj chcem sa opýtať či niekto študuje niektorý z uvedených odborov chcela by som vedieť nejaké názory na tú školu, celkové pocity a tak... a ešte či sa oplatí ich študovať?? Otvor fórum »
5. 2. 2016 20:12
12
Chcem SCHUDNÚŤ!
Zdravím, chcem sa poradiť s niekym kto by mi mohol pomôcť vypracovať sa k vysnívanej váhe..niekto kto sa v tom vyzná a vedel by mi poradiť s jedálničkom a cvičením atď, potrebujem zhodiť 15kg do 3-4 mesiacov....:( Otvor fórum »
5. 2. 2016 19:25
2
STD Donivo
Zdravím! Pred týždňom som si urobil vodičák na kamión. Chcel by som ísť pracovať ako kamionista, no nemám prax. Čo vravíte na firmu STD Donivo? Má niekto skúsenosti? Ako platia? Neodrbávajú? Za reakcie vám vďačne ďakujem. Otvor fórum »
5. 2. 2016 18:41
8
Ktoré gymnázium v Bratislave je najlepšie? - úroveň školy
5. 2. 2016 17:13
10
CFNM
Počuli ste už o erotickej praktike CFNM (clothed female, naked male)? Je to aktivita ktorá nie je o sexe ale o mužskej nahote pred oblečenou ženou resp. viacerými oblečenými ženami naraz. Aké sú vaše dojmy resp. ... Otvor fórum »
5. 2. 2016 16:40
1
KINOOOO
Niekto do kina v PO??? :D :/ Na 50 odtieňov čiernej! :D :D Píšte.. niet s kým ísť :P Otvor fórum »
5. 2. 2016 16:11
3
Zabudne?
Čaute. 2 roky som sa nelyžoval kvôli zraneniu a tak sa chcem spýtať, či zabudne človek po dvoch rokoch lyžovať? Alebo to je ako jazda na bicykli? :D Len si ju treba trochu osvojiť po dvoch rokoch? :D... Otvor fórum »
5. 2. 2016 15:26