Diskusie - 1109. stránka fóra
7
IPhone Problém
Dokáže my dakdo poradiť s problemom čo my za každým vyskakuje na iTunes ked si idem kopirovať daku hudbu do iPhonu 6. The iPhone"iPhone uživateľa Dominik"cannot be synced. An uknown aeeoe occurred (-54) toto... Otvor fórum »
6. 2. 2016 16:02
10
Antidepresíva a bolesť hlavy
Zdravím, začal som brať antidepresíva Escitalopram 10 mg. Ale po prvom dni užívania ma začala strašne bolieť hlava. O deň to bolo ešte horšie, sedel som v škole a myslel som že odpadnem. Máte niekto... Otvor fórum »
6. 2. 2016 15:42
7
Prijímacie skúšky na pravo
Chcem sa opýtať, tí ktorí ste sa úspešne dostali na právnické fakulty: čo všetko je potrebné? Berie sa do úvahy priemer vysvedčení zo strednej školy? Ktoré predmety sú dominantné pri práve? Ako vyzerá prijímacia skúška, resp kritériá pre... Otvor fórum »
6. 2. 2016 15:37
3
Preklad angličtiny
ahojte, bol by ochotný mi niekto preložiť zopár viet do angličtiny? Otvor fórum »
6. 2. 2016 15:37
3
EDM - Moj set
https://soundcloud. com/vismaior1/strong-jul-2015 Vyššie som uviedol link na moj set . Ak tu niekto počuva EDM a elektronicku hudbu bol by som rád za vypočutie. Som len amater a robim to na odreagovanie ..... Otvor fórum »
6. 2. 2016 13:39
1
Večerníček - spomínate si na toto?
Ako malá som pozerávala jeden večerníček, začínal sa tak, že v postielke bolo malé dieťa, priletel k nemu sup, alebo dáky iný vták, sa mi zdá že s klietkou, to dieťa vošlo do tej... Otvor fórum »
6. 2. 2016 13:37
38
Tetovanie? A kam? :)
Čaute, takže mám záujem si dať tetovanie, ale na aké miesto je to podľa vás prvýkrát najlepšie? Dík za rady! :) Otvor fórum »
6. 2. 2016 08:44
26
Rozdiel medzi vínami ?
zdravim ludia co sa vyznate vo vine nejak lepsie nie len tak ze "toto je drahsie takze aj lepsie" no takze je dakt taky strasny rozdiel medzi nejakou kepsou znackou vina a lacnou znackou ? akoze jasne kazda firma ma... Otvor fórum »
6. 2. 2016 02:02
1
Aké je gymnázium Tomášikova - Ladislava Novomeského?
5. 2. 2016 22:22
16
Gmail (v app Pošta) na WIN 10
Seruste, teraz som si akurát nainštaloval Win 10 a chcel by som do toho windowsackeho mailového klienta dať svoje gmail konto, nech sa to dá normalne použivať, prijmať a odosielať pošty.. Viete mi to pomôcť niekto tam... Otvor fórum »
5. 2. 2016 22:14
3
Prezentácia
Ahojte poradite mi prosim nejake dobré programy na prezentácie okrem libre . Doma mam normalne prezentácia mi ide pekne ale som prišla so školy normalne som doniesla na usb klikla na moju prezentáciu a všetko sa poprehadzovalo neviete čo... Otvor fórum »
5. 2. 2016 22:05
2
Zdravotnícky alebo farmaceutický laborant?
Ahojte, ktorý odbor je podľa vás lepší a má v budúcnosti lepšie uplatnenie? Otvor fórum »
5. 2. 2016 22:04
11
Kino
Čaute, chcel by som sa opýtať, alebo skôr poprosiť o radu. Ako mám v kine zbaliť dievča? Sme dohodnutí, všetko. Len ona o ničom nevie. Chcel by som od vás nejaké rrady,... Otvor fórum »
5. 2. 2016 21:45
- Justin Bieber
- Nicki Minaj
Ďalšie možnosti »