Diskusie - 1106. stránka fóra
2
Chemická otázka
Potrebovala by som pomôcť s výpočtom tohto príkladu (aj s postupom): Aké je pH alebo pOH roztoku kyseliny chlorovodíkovej s koncentráciou c=60 µmol. dm^-3? (log 3=0, 477; log 5=0, 699; log 6=0, 778) Otvor fórum »
8. 2. 2016 14:05
3
Ktorá je to Vysoká Škola.
Ahojte kamoši. Ktorá škola je najlepšia voľba, ak by som v nej potrebovala zameranie na gastronomiu, ale aj zároveň aby tam bolo čosi z ekonómie a manažmentu. Slovensko aj Česko. :) Otvor fórum »
8. 2. 2016 12:48
17
Ako by ste privítali mimozemšťanov? :D
Ja by som ich zobrala na pivo, potom na výlet loďou, kde by bola obrovská párty a zakončila by som to koncertom Rammsteinu (lebo naživo sú peckoví) :D ..a čo vy? :) Otvor fórum »
8. 2. 2016 12:46
1
Rozhodnutie o (ne)prijatí lf praha
ahojte, otázka na tých čo sa dostali na 1lf, 2lfdokedy vám prišli výsledky poštou? ide o to, že som si dala doručovaciu adresu do prahy a v prahe už v júli nebudem..či vám prišli listy o prijatí/neprijatí do konca... Otvor fórum »
8. 2. 2016 11:45
10
Trhate nohami a tak, ked sa snazite zaspat?
Mam akesi zachvaty uz posledne, hlavne preto asi ze nerobim, ale cakam na robotu tak chlipem (nic nealko nebojte sa), a viem ze aj spoluziacka to raz spomenula ze je tiez taka a vela ostatnych sa stotoznilo.... Otvor fórum »
8. 2. 2016 07:48
5
Tricka na Valentína
Skvelý darček na Valentína. Tricka mr a mrs iba za 18€. Link v komentári dole Otvor fórum »
8. 2. 2016 07:34
3
Potvrdenie o zdanitelnych prijmov
Zdravim. V jednej predajni som brigadovala 2 mesiace.. Nedostala som pasky, a okrem toho mi nechcu dat potvrdenie co potrebujem na danove priznanie.. Veduca tvrdi ze mi vsetko poslali ale mne nic neprislo.. Ako to mam riesit aby mi... Otvor fórum »
7. 2. 2016 22:42
13
Bisla - international school of liberal arts
Máte skúsenosti s touto školou alebo poznáte niekoho kto tu študuje? Aký je Váš názor na ňu? Otvor fórum »
7. 2. 2016 22:33
32
Ako by ste sa rozhodli ?(chalani)
Končíte SŠ a máte na výber študovať na VŠ, alebo ísť do zahraničia pracovať na stavbách za dosť slušný peniaz, čo by ste si vybrali ? Otvor fórum »
7. 2. 2016 21:49
21
Trojka
Chcem sa vás opýtať na názor ohľadom toho, keď je dievča zadané, ale kľudne si výjde von aj s iným chalanom (frajdo o tom nevie). Som stará škola, keď sa mi to nepáči? so confused Otvor fórum »
7. 2. 2016 19:41
53
Čo sa vám na sebe najviac páči?
Aby sme tu mali jin a jang, tak si užite toto fórum, v ktorom môžte napísať čo všetko sa vám na sebe najviac páči :) Otvor fórum »
7. 2. 2016 19:36
48
Krestania!
Strasne by ma zaujimalo, vsetky tie veci z biblie o hadoch a jablkach, beriete to ako metaforu, alebo akore ano kurva presne toto sa stalo! A uznavate evoluciu ako fakt, alebo verite blabolom o tom, ... Otvor fórum »
7. 2. 2016 16:30
5
Matika
Ludia vedeli by ste mi pomoct s tymto? :D Vypočítaj dlžku bočnej hrany pravidelného štvorbokého ihlana, ak je výška ihlana 4cm a obsah podstavy je 16cm. Otvor fórum »
7. 2. 2016 16:28
10
Brňaci, aký je váš názor?
Keby ste mali porovnať brno a bratislavu, ktoré mesto je v čom lepšie? Sú to mestá s podobnou veľkosťou, tak by ma zaujímalo že ktoré je v čom lepšie? V architektúre, kulture, športe, vo... Otvor fórum »
7. 2. 2016 15:55