Diskusie - 1105. stránka fóra
5
Koniec sveta
Ako bude podľa vás vyzerať koniec sveta? Čo sa podľa vás bude diať? Bude niekto schopný ho prežiť (ak k nemu niekedy samozrejme dôjde)? P. S. : Nemám teraz na mysli to, že o približne 4, 5 miliardy... Otvor fórum »
9. 2. 2016 15:50
3
Dáme partiu šachu?
čotak sa trochu odduševniť valasy a valašky a zahrať si spoločenskú hru . PODmienka - vytvoriť konto na www. lichess. org stačí si ma pridať alebo napísať tajnú správu Otvor fórum »
9. 2. 2016 14:50
39
Pojasena?
Ked niekto s inymi ludmi tancuje, pije a bavi sa v ramci slusnosti, pretoze si ho "skoro partner"velmi nevsima na akcii na ktoru ma pozval a nasledne ma na nej posle do riti a zacne ma nazyvat pred svojimi kamosmi... Otvor fórum »
9. 2. 2016 12:03
18
Plynutie času v duchovnom svete?
Existuje čas aj v duchovnom svete? Ak áno, ako tam asi plynie? Rovnako ako tu na zemi? Alebo nejako odlišne? Mohla by či už "hodina" alebo "celý deň" v duchovnom svete trvať tu na zemi desaťročia, stáročia, ... Otvor fórum »
8. 2. 2016 23:48
10
Hladam pesnicku ktoru spieva zena a refren je: huuu a-a-a-a-aj :D
Ak by vam to nieco hovorilo tak sem sup linky :D Otvor fórum »
8. 2. 2016 20:49
24
Ako nezvycajne volate svojich frajerov/frajerky? A naopak?
Mna moja stara vola: no poď ty sviňa stará, starec, starý, lotor, opica, marha, jelito.. Ja ju volám: Pazuzu! Tu nevděčnej Gargoyle! Stará ... a taaak... Ludia sa... Otvor fórum »
8. 2. 2016 20:28
3
Slúchadlá s 5. 1 kanalovým zvukom vs. klasické stereo
Budem úplne stručný. Ak by som takéto slúchadla pripojil ku klasickému stereu, ako by hrali? Ako klasické stereo alebo by sa zvuk takpovediac "rozlial" do všetkých kanálov a priestorový zvuk by v slúchadlách ostal "zachovaný"? ... Otvor fórum »
8. 2. 2016 20:12
19
Nos
Ake nosy sa vam páčia? Môžte dať aj obrázok poprípade napísať nejakú herečku/herca kto taký nos má:) Otvor fórum »
8. 2. 2016 19:26
5
Kde bola tato hlaska
matka mojich deti s duvodem proc vubec deti mam... . Otvor fórum »
8. 2. 2016 19:00
6
Sloh
zdravím, bol by tu niekto ochotný napísať sloh? ak áno tak správu prosím. Otvor fórum »
8. 2. 2016 18:40
9
Strašidelné kruhy pod očami
čím sa dajú eliminovať strašidelne fialovo-bordové kruhy pod očami? máte skúsenosti s nejakým dobrým krémom, alebo hocičím? :) Otvor fórum »
8. 2. 2016 18:36
25
Oblečenie, keby,,.
keby ste si mohli na seba obliect nieco, co sa normalne hanbite, kdekolvek a kedykolvek, co by to bolo? Otvor fórum »
8. 2. 2016 18:16
4
Zhyby
Ahojte workoutisti :D Čo si myslíte že je lepšie keď mám doma hrazdu? :D spraviť si vždy pár opakovaní a pár sérií a koniec alebo priebežne celý deň vždy keď pôjdem cez dvere tak spraviť zhyb dva? :D čo si... Otvor fórum »
8. 2. 2016 18:13
60
@Najvacsie sebavedomie na tomto portali ma@
8. 2. 2016 15:00
2
Voliteľné predmety
Keďže pre gymnázia je teraz také obdobie vyberania voliteľných predmetov, by som sa chcela opýtať, ake voliteľné predmety si vyberáte, vyberali alebo ešte len chcete vybrať. Ja si nabudúci rok vyberám matiku a ten druhý... Otvor fórum »
8. 2. 2016 14:53
4
CzTorrent - meno, heslo
Čaute, potreboval by som sa súrne prihlásiť na CzTorrent, ale zabudol som tam svoje prihlasenie a registrovať sa tam nedá, len cez pozvanku alebo neviem jak :D Nevie mi niekto poskytnúť nejaké prihlasovacié udaje, prosím? :( Kto... Otvor fórum »
8. 2. 2016 14:19