Diskusie - 1103. stránka fóra
3
Keby sa z muža stala cez noc na jedeň deň žena
No chlapi, zapojte fantáziu. Večer si pôjdete ľahnúť ako obvykle a ráno sa zobudíte hoci len na jeden deň ako žena a v ten istý deň dostanete krámy. Čo by ste robili? Ako by ste sa zachovali?... Otvor fórum »
11. 2. 2016 10:54
2
Ide niekto na korejcinu?
Caute :) hlasim sa na UPOL a na UK na korejcinu, ide niekto z vas ? Mohli by sme pokecat, pomenit rady a tak ako potencialni buduci spoluziaci :D Otvor fórum »
11. 2. 2016 10:45
38
Aký máte názor na bozkávanie sa na verejnosti ?
Aký máte na to názor a kde sa s priateľom/kou bozkávane vy ? Otvor fórum »
11. 2. 2016 06:13
7
VŠ - PROBLÉM S KREDITMI
Ahojte, poprosím vysokoškolákov aby mi poradili, pokračovanie napišem do komentáru, lebo sa mi to tu celé nezmestí..Na postup do letného semestra potrebujem z 30tich kreditom minimálne 25 ktoré už mám aj zapísane. Hurá prechádzam do letného... Otvor fórum »
11. 2. 2016 05:55
8
Draco Malfoy
Co si myslite o postave Draca Malfoya z HP? Totiz jak si tak sedime s kamoskami zistujeme, ze ho kazda vnimame inak.. myslite, ze je dobry? Zly? Nepochopeny? Budem rada ak sa... Otvor fórum »
11. 2. 2016 02:06
3
Zablokovany iPhone
Ahojte po strasne dlhej dobe som zapol svoj stary iPhone 5 a zadal som velakrat zle heslo (nepametam si ho) az som si o zablokoval... Moze mi niekto poradit ? Co najskor pretoze som teraz bez mobilu Otvor fórum »
10. 2. 2016 23:48
57
Zažili ste niekedy halucinácie / paranoje alebo iné psychotické stavy vedomia ?
Nehanbíte sa. Ja som to zažila párkrát. :D Otvor fórum »
10. 2. 2016 21:21
10
Písomky za deň.
Ahoj. chcela by som sa opýtať, že koľko pisomiek može žiak za deň napisať, lebo my píšeme bežne aj 3-4 pisomky za deň. ďakujem za odpoveď. Otvor fórum »
10. 2. 2016 21:01
16
Po použití ústnej vody (listerine,,. )
10. 2. 2016 19:22
1
Kto študuje/študoval geografiu na VŠ, venujte mi chvíľku a poraďte odbor, alebo zverte nejaké vlastné informácie/skúsenosti.
- Geografia, kartografia a geoinformatika
- Geografia, rozvoj regiónov a európska integrácia
- Geografia a demografia v štátnej správe a samospráve
Ďalšie možnosti »
10. 2. 2016 18:28- Geografia, rozvoj regiónov a európska integrácia
- Geografia a demografia v štátnej správe a samospráve
Ďalšie možnosti »
16
Ako sa obliecť
Ľudia potrebujem radu, keďže s vekom prišla povinnosť vyzerať trochu slušnejšie ktorá mi prekazila můj mampičistický štýl a ja teraz neviem do čoho sa obliecť, resp ako to skombinovať. Keď sa mi už niečo páčilo tak... Otvor fórum »
10. 2. 2016 17:43
6
Predskolska a elementarna pedagogika v Rk
Ahojte. Vie mi niekto poradiť, či sa tam oplatí študovať? Ja mám záujem o externe štúdium, ale chcela by som vedieť ako to tam prebieha. Ma tu niekto s touto univerzitou skúsenosti? Otvor fórum »
10. 2. 2016 17:23
3
Golier
Ahoj! Nepoznáte nejaký sloveský/ český eShop kde by som zohnala nejaký ,,falošný,, golier? Otvor fórum »
10. 2. 2016 17:20
6
UNIPO!
Ahojte, aké študijné programy s učiteľským zameraním študujete na UNIPO??? Mala som záujem o anglický jazyk a literatúru, ale je tam potrebné zmaturovať na B2 a to už nezmením..napíšte čo študujete a ako ste spokojní, prosím. Otvor fórum »
10. 2. 2016 17:09
1
PREHRIEVANIE NABÍJAČKY PRI NABÍJANÍ TABLETU
Pred pár dňani sa mi pri nabíjaní začala prehrievať nabíjačku. Nabíjam tablet 10 minút a už je vriaca. Vyskúšal som nabíjať druhov a výsledok bol taký istý. Neviete mi poradit ako sa môžem tomuto vyhnúť a nabiť... Otvor fórum »
10. 2. 2016 16:28- 1 Bavia vas ankety od kobra na margo priekalu?
- 2 spoznali ste niekedy niekoho skurvene špeciálneho v dopravnom prostriedku?