Diskusie - 1101. stránka fóra
81
Bez odozvy
Čaute. Prosím všetky dušičky o názor. Som so "svojím" asi mesiac. Momentálne po operácii kvasím doma a dnes mi napísal dokopy dve správy na FB, žiadny telefonát, sms, nič. Ľudovo ma má v... Otvor fórum »
12. 2. 2016 19:09
11
Aké triko by ste si podľa vašej fantázie ihneď kúpili?
Tak aké? :D Ale len podľa vašich predstáv. Ja sa toto pokúsim zrealizovať a budete mať možnosť objednať si takéto tričko takmer okamžite ako dizajn bude hotový. Otvor fórum »
12. 2. 2016 18:15
2
Htc desire 620
má tento mobil ozaj také "rozmazane" fotenie alebo to mam blbo nastavene? Otvor fórum »
12. 2. 2016 17:55
5
Je tilu niekto taky kto absolvoval pripravu na umelecku VŠ??
Ma s tym niekto skusenosť? Som maturantka na gyme a chcem si dať rok odklad a pripravovať sa na umelecku grafika v Zlíne. Lenže potrebujem niekoho kto by ma pripravoval, viem ze je plno ludi čo vedia (pokrač... Otvor fórum »
12. 2. 2016 17:39
38
Ktorý cudzí jazyk sa ľahko učí?
Narazil som na toto: http://langfocus. com/language-features/what-is-the-easiest-language-to-learn-for-english-speakers/ Je to zoradenie svetových jazykov od najľahších po najťažšie pre človeka, ktorého rodným jazykom je angličtina. Otvor fórum »
12. 2. 2016 02:17
2
Dylan
a inak na Morana sa niekto chysta? listok mam a stale neviem , aalebo uz na nom niekto bol? Otvor fórum »
12. 2. 2016 00:39
9
Vysoká škola zdravotníctva a sociálnej práce sv. alžbety
Ahojte Chcel by som isť na tuto VŠ najlepšie v BA , pripadne v TT na denne štúdium buď sociálna práca , alebo sociológia. Našiel som malo info , keď niečo tak staré. Je... Otvor fórum »
12. 2. 2016 00:03
14
Hudba v iPhone
Neviete niekto ako dostať hudbu do iPhonu bez použitia iTunes a PC, najlepšie free Otvor fórum »
11. 2. 2016 21:09
5
Externý SSD Disk sa nenačíta
Prosím vás kupil som si SSD disk 2, 5 a aj redukciu na USB 3. 0 to cele som zasunul do notebooku a skusal som aj rychle 3. 0 aj 2. 0 slot a nenačitalo mi ten SSD len sa... Otvor fórum »
11. 2. 2016 20:52
16
Asexuál
Budem maximálne stručný. Ako by ste vy osobne charakterizovali asexuála (asexuálne orientovaného človeka)? Ako vôbec takýto človek dokáže vydržať resp. prežiť bez sexu? Ďakujem vopred za odpovede. Otvor fórum »
11. 2. 2016 20:35
2
UCM Anglický jazyk-výhody/nevýhody
Ahoj chcela by som sa spýtať, kedže rozmýšlam na týmto odborom, aké s ním majú skúsenosti bývali študenti, súčasný alebo čo ste o ňom počuli :) Počula som dosť negatív na UCM celkovo ale konkrétne ma zaujíma... Otvor fórum »
11. 2. 2016 20:34
18
Cezhranicny prevod (penazi)
Neviete niekto, kolko stoji cezhranicny prevod vo VUBke alebo na studentskom ucte TB? Z Ceska. Viem, ze to ide urcite vygooglit ale I'm too tired for this shit, tak ze ci tu niekto... Otvor fórum »
11. 2. 2016 20:03Je syntak/workstation vhodný na koncerty?
Pripájam sa teraz k jednej rockovej kapele a potrebovala by som zistiť, či sú syntaky ako napríklad tento http://www. muziker. sk/m-audio-oxygen-61-iv vhodné na koncerty(teda či sa s nimi dá normálne hrať a vystupovať aj mimo nahrávacieho študia)? Otvor fórum »
11. 2. 2016 19:57
12
Pagro
Ahojte Prosím vás o to, aby ste dali odber youtuberovi menom Pagro. Je fajn a s vašou podporou by to bolo skvele. Nie som to ja ani nikto môj známy . Len vás o to... Otvor fórum »
11. 2. 2016 18:42
1
MANAŽMENT
Zdravím, vie mi niekto poradiť nejakú literatúru, ktorá sa týka práve manažmentu? potrebujem ju k písaniu práce :/ prípadne nejaký link ... vopred vďaka :) Otvor fórum »
11. 2. 2016 17:21
1
Manazment cestovneho ruch SS
Ahojte, rozhodujem na aku mam ist strednu skolu, a rozmyslala som nad manazmentom cetovneho ruchu vo zvolene, ale na internete toho vela neni, tak sa chcem spytat ci o tom nieco neviete alebo nepoznate niekoho kto... Otvor fórum »
11. 2. 2016 17:12