Diskusie - 1081. stránka fóra
Videá na messengeri
Ahojte mám malý problém s messengerom... vždy keď mi niekto pošle videa nejde prehrať, ukáže len to koliečko načítavania a potom nič len čiefny štvorček....neviete čo s tým? Začalo to po aktualizácii Otvor fórum »
29. 2. 2016 16:45
6
Zubná ortopédia
Zdravím, nevedeli by ste mi niekto poradiť dobrého zubného ortopéda s vhodnou cenou celé stredné Slovensko. Potrebovala by som strojček len na horné zuby a ani tam nie sú výraznejšie anomálie Otvor fórum »
29. 2. 2016 14:14
35
38
Matka Tereza
Rád by som sa vás spýtal na váš názor ohľadom tejto osoby a zároveň na to čím ho máte podložení. Existuje totiž množstvo informácii od toho, ako ľuďom slúžila za konvertovanie na kresťanstvo, cez rôzne spreneverovanie... Otvor fórum »
29. 2. 2016 10:18
11
Skyrim vs Zaklínač
Viem, že porovnávam neporovnateľné kedže hry majú od seba dosť daľeko ale zaujímalo by ma čo má každá hra lepšie? Ktorá má lepší príbeh, svet, grafiku, soundtrack atd. V čom vidíte silné... Otvor fórum »
29. 2. 2016 07:30
12
VUT FIT
Ahojte. Je tu niekto, kto študoval v Brne na VUT FIT magisterský program Management a informačné technológie? :) Otvor fórum »
28. 2. 2016 23:00
2
Reklamný textil
Dobrý deň. V práci sme preberali či má zmysel dať si urobiť uteráky a osušky s logom našej firmy. Niečo takéto https://promotex. sk/sk/frote-uteraky-a-osusky/ Tie by sme darovali našim obchodným partnerom ako darček. Čo... Otvor fórum »
28. 2. 2016 22:37
14
Recepty starej matere na spánok
Guten Abend meine Freunde , ich habe klein Problem ich kann nicht schlafen . Dobrý večer priatelia mám malý problém nedá sa mi zaspať . Poznáte nejaké zaručené recepty ? Otvor fórum »
28. 2. 2016 22:32
22
Fóbie
Aj vy máte nejakú nezvyčajnú fóbiu? Ja mam napríklad orintofobiu. To je strach z vtákov. Taktiež mám problém s perím. Keď vidím na chodníku pierko tak ho hneď obídem veľkým oblúkom. Ako ste na to s... Otvor fórum »
28. 2. 2016 21:32
3
Stránka na podobné pesničky
Ahojte Raz som to tu už zakladal, ale bolo to dávno a už to neviem nájsť. Ak viete niekto nejakú stránku na vyhľadanie podobnej pesničky, mohli by ste to postnúť sem prosím? :D Ďakujem... Otvor fórum »
28. 2. 2016 21:31
4
Skola
Zdravim , rozmyslam o vysokej skole . Aky mate nazor na paneuropsku vysoku skolu -ekonomika a manazment podniku ? Jedna známa mi o nej hovorila , ale vobec o nej nic neviem . Zaujima ma hlavne... Otvor fórum »
28. 2. 2016 21:08
10
Preklad jednej vety z angličtiny
Nenájde sa prosím niekto kto mi preloží túto vetu tak, aby mala hlavu aj pätu? Dík A team of Chinese researchers reports turning a dish of a mouse stem cell into spermlike cells, which then... Otvor fórum »
28. 2. 2016 20:49
4
Privítanie po dovolenke
Ahoj prosím máte niekto nápad ako vhodne privítať kolegu v práci po dlhodobej dovolenke? Otvor fórum »
28. 2. 2016 20:48
2
Internat
Ako mam presvedčiť aby ma rodičia pustili na internat? :( Bývam v BA a chcem ísť na SOŠ do Ivanky pri Dunaji. Ďakujem Otvor fórum »
28. 2. 2016 20:47
- Nie
- Sám som sa narodil 29.2.!
Hlasuj »