Forgottenone
36-ročný muž
najnedávnejšie lognutie
2. 10.októbra 2014 08:22
5014 dní na BIRDZi
regnutý od 18. septembra 2012
9 komentov
1
violinkenneth
1. 6.júna 2014 21:18
Z Popradu? (nič iné ma nenapadlo)
4
@violinkenneth coooo?? ukludni sa... nadych...vydych.. motorecka je teraz v Poprade u svojho povodneho majitela.. jakeeee papiere ty motovidlo?
5
to je aký prúser keď si myslím, že normálna veta je sarkazmus...
7
Čosi jáák, šak to je smrť, ale nádherná je ja som išiel na 600vke gsxr a ked ma ruplo na zadne, nebolo mi jedno ale prajem ti veľa šťastných km na nej, lebo toto je už stroj na úrovni. Má aj laďaák?
8
Ja som inač chcel na toto leto ninju 250 s yoshimurou výfukom. Krásna čierna, peniaze som mal, ale na dalšie leto idem do zahraničia, tak som ani nerobil vodičák. Potom už kúpim nejakú raketku ked neporiešim dobrý nissan 350z. Ale motorka je jednoducho motorka
9
@Champion
.. ta ista masina, ten iisty vyfuk.. len skoda, ze na tomto videu isiel na studenom motore... mohlo to zniet krajsie este

Napíš svoj komentár
- 1 Thunderstorm: Som si povedala, že po mojej jeden a pol roka trvajúcej single ére...
- 2 Nahodnyokoloiduci1: Ďakujem Ježiš.
- 1 Batman: Fico dozenie slovenskych podnikatelov aj do hrobu.. stres ktory v poslednom obdobi zazil p....
- 2 Thunderstorm: Som si povedala, že po mojej jeden a pol roka trvajúcej single ére...
- 3 Bebekex: @lu.cka nemas sestru/sesternicu Lubicu? Ak nie tak som nasla tvoju dvojnicku
- 4 Azizi: Vložila som sem fotky 3 okuliarov, musím si už dnes súrne nejaké vybrať...
- 5 Raketak: Nepopochopim ten hejt co sa zliezol na Adrianu Polakovu ... s tucnymi mozgami mala...
- 6 Nahodnyokoloiduci1: Ďakujem Ježiš.
- 1 Mytickaentita: mi poslala SMSku "dopravná polícia Slovenskej republiky" z marockého čísla, že som dostala...
- 2 Barb: Dnes je den najlepsich priatelov. Mate toho svojho? Ako dlho sa poznate?
- 3 Mytickaentita: je vysoká pravdepodobnosť, že ma jebne čoskoro < 3 budem jebnutá! :3
- 4 3kratadost: Tak, uz sme vyspela europa, chodci tu uz maju prednost na prechode...
- 5 3kratadost: - "Tento botnik vas poprosim" -"Nemame ho skladom" -"Kedy ho...
- 6 Redpanda: Mali sme teambuilding aby sme sa zblizili s kolegami. Este viac...
- 7 Redpanda: Oblecenie zasadne objednavam z netu, len dnes som surne nieco potrebovala, tak...
- 8 3kratadost: Uz dlhsie sa pohravam s myslienkou, ze budem striehnut pri plesach v Tatrach...
- 9 Batman: Fico dozenie slovenskych podnikatelov aj do hrobu.. stres ktory v poslednom obdobi zazil p....
- 10 Tulipanoo: mam rada produktivne meetingy, dnes som pocas jedneho vyriesila vymenu vodomerov a predpis...