Vraciam sa tu. Blogy ách tie blogy. Chýbali ste mi. V dnešnom Facebookovskom a pokecovskom svete jepriam nádherne a oku aj duši lahodiace to že vidieť opäť zmysluplné články nie jednoslovne textíky opakujúce sa každý deň už mi to tam liezlo na nervy pokec = sexuálna zoznamka every time of the day. Veď dokonca ani môj textový zásobník v počítači nepozná slová ako pokec a facebook. Ach tento konzumný svet ....

Chýbal si mi birdz. tie články čo človeku fakt niečo dajú povzbudia a nedegradujú a neponižujú. veď prečo stráviť život pod jednofarebnou lištou? Má snáď život iba jednu farbu? modrú? Vraj modrá je dobrá. Prd. Každý má milióny tzv"priateľov" na fu**booku. s kým si ozaj píše? veď to človek nestíha ani sledovať. aj tak keď niekoho nakoniec zháňate vezmete telefón a zavoláte mu.

Poslednú dobu sa stáva to že aj keď je vonku krásne proste decká stále majú iba ten jednofarebný svet plný modrej škaredej lišty.. TOTO NIE je život.... nie je !!
Birdz? plný farieb príbehov kohokoľvek. každý má svoju osobnosť tým je charakteristický. čo s toho že ľudí nepoznáš? vždy budeš komentovať to čo sa ti páči a čo nie. Tým zasa iba vyjadruješ seba, svoj postoj. si jedinečný/á tak niečo dokáž.

Nemajte modrý svet to nieje život... ŽIVOT je Farebný !

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár