Chcel som variť. Sám bez orgazmov. Našiel som recept. Varil som tri hodiny, lebo som kamarátovi musel volať, čo ktoré výrazy znamenajú. Preto Vám predstavujem môj návrh ako by mali recepty pre idiotov, teda amatérskych kuchárov vyzerať


Pečená krkovička s hríbovo-slaninovou "omáčkou" a ryžou.

1. Krkovička je mäso!  Ak máš tušenie, že je to bravčové, tak nie si až taký idiot a mohli by sme to zvládnuť. Choď do mäsiarstva a vypýtaj si tri plátky. Nie nie je to veľa, jeden ti zhorí. Ak máš traumu s cudzích ľudí, majú aj vo vákuovanom balení. Je to drahšie a precestovalo to pol sveta. Vypýtaj si pri pulte. Na 90% tam bude stáť korpulentná pani, bude sa volať Hela, ale to sa jej nepýtaj. Dá ti otázku či z kosťou alebo bez kosti. Pýtaj bez kosti.  Ak si to zvládol, blahoželám. Možno sa pýtaš prečo si radšej nezobral karé, kašli naň je suchšie, ak máš depresiu, že na krkovičke je viac tých bielych sprostostí, to sa speče! V tvojom prípade možno aj zhorí.

2. Na omáčku potrebuješ hríby, kúp šampiňóny, tie vo vaničke, nie sú čerstvé aj keď je to na nich napísané a určite ich vyrobili v Číne, z recyklovaných vrchnákov, ale sú lepšie jak v tie v plechovke, tie sú z repasovaných Samsungov. Takže to nerieš. Kúp tú vaničku. Slaninu doma máš, lebo variť nevieš,tak ju striedaš zo salámom. Cibuľu, to vieš čo je, ak nie použi google. Cesnak. Ten doma máš,ešte z minulých Vianoc. Ryžu v sáčkoch!!! Kúp pre istotu aj chleba, keby si tú ryžu kúpil inú. Lebo sáčky dáš, ale toto by si neuvaril. Pivo musí byť. S čím zapiješ žiaľ, keď ti to všetko zhorí .


3.


Mäso naklep, nejeb po tom jak somár, dotrhá sa ti. Zober mikroténový sáčok, vlož do neho mäso a tak búchaj. Nech z toho nespravíš perkelt. Búchaj tak aby si nebuchol dva krát na to isté miesto. To bude úplne stačiť. Búchaj iba tak jak keby si mal v piči. Nie jak nasraný. Chápeš?  Pokrájaj cibuľu. Jak do guláša. Ten si už pomáhal robiť, takže vieš. Slaninu pokrájaj jak keď ju žereš k fotbalu na deske. Šampiňóny prekroj na polovicu a tú polovicu na polovicu.

Moja poznámka: V originálnom recepte: / mäso jemne naklepte,cibuľu a cesnak nakrájajte nadrobno, šampiňóny a slaninu na malé kúsky.. / A to je kurva ako? Čo sú to malé kúsky? Čo je to na drobno!!?!!!

4. Najprv si opečieš mäso , nevylej tam ten olej celý, nalej tam toľko ja keď si leješ pálené doma natajňáša, chyť panvicu a jemne ju pohúpaj zápästím zo strany na stranu nech sa ti ten olej rozleje po celej panvici. Mäso,ktoré si si posolil a okorenil, presne toľko jak keď si dochucuješ polievku, uložíš na panvicu až keď olej začne vydávať prvý alebo druhý zvuk, dovtedy určite nie!! To znamená že sa rozpaľuje.

Moja poznámka:  V originálnom recepte: / na oleji opečieme mäso/ koľko oleja! koľko pečieme!!!!!????

5. Mäso pečieme na miernom ohni, nerobíš steak,nepotrebuješ aby sa ti zavrelo. Potrebuješ ho dostať do bledohnedej farby. Sleduj farby mäsa na spodnej strane, každých 20 sekúnd ho jemne podvihni a pozeraj! Červena. Nie. Biela. Ešte nie. Bledo hnedá otoč. Znova to isté. Sleduj farby. Ak si dosiahol bledohnedú farbu, ide upgrade. To keď dáš si pán. A nepi to pivo teraz!!! Jednu stranu potri horčicou. Jednu lyžičku naber, do poly,švacni to na mäso. Spodkom lyžičky to potri po mäse! Iba jednu stranu!!!!! Teraz to otoč, daj na prudký plameň a tu horčicovú stranu opeč.Nie dlho! Nie nechoď si odpísať na fejsbúku. Maximálne 20 sekúnd. Ak je to už čierne a smrdí. tak ani nečítaj ďalej,choď sa najesť babke. Ak je to tmavohnedé, otoč ho , sprudka, tak isto opeč aj druhú stranu. Výborne!!!


Moja poznámka: V originálnom recepte: / Mäso pečieme na miernom plameni, keď je upečené.../ Do riti psovej!!! A kedy je upečené!!!!!

6. Stiahni plameň na úplne najmenší, vyber mäso a vlož ho do hlbokého taniera a zakry to niečím, nech ti neuniká teplo, do toho výpeku, to je to čo sa stalo z oleja keď si tam piekol mäso, nacáp cibuľu, šampiňóny, cesnak, slaninu. Pravdepodobne si to nadrbal celé na jednu kopu, tak z vareškou, nie z vidličkou, lebo ťa mama zabije, že si jej doškriabal panvicu, to rozhrň na celú plochu. A nepi do riti to pivo furt. Nechaj to na malom plameni nech sa ti to pečie. Vždy keď budeš mat pocit, že ta to celé už nebaví a sereš na to, tak to pomiešaj. Áno, každých 7 sekúnd.

7. Ryžu urob podľa návodu na obale. Je pochopiteľný aj pre idiotov.

8. Do tej zmesi, pridaj trochu vody, to už ´vieme ako presne jak páleného. Miešaj. Nič nemôže byť čierne. Nepi to pivo kurva! Venuj sa tomu.  Ak si dosiahol všetko do tmavohnedej farby, znova vlož mäso na panvicu, celé to premiešaj. Mäso nemešiaj ty tĺk, iba tú zmes jemne naukladaj na mäso. Vypni plameň. Ryžu máš hotovú. Pípa ti budík.

9. Daj si to na tanier a dobrú chuť!

10. Otvor si druhé pivo, to prvé si vypil somár!

Ak si to zvládol a chutilo ti. Blahoželám nie si úplný debil!






 Blog
Komentuj
 fotka
dumbledore  20. 12. 2016 16:31
Nechápem ako niekto nemôže vedieť variť, ale ak niekto nevie variť ani podľa recepta, tak obávam sa, že to už je problém mentálny.
 fotka
adka25  20. 12. 2016 16:44
je to v pohodke, ale až moc vtipov tam je, čo by som trošku o dosť ubrala, najma s tým pivom
 fotka
hypnos  20. 12. 2016 17:10
no nenormalne vtipne to je hih
 fotka
salkoo  20. 12. 2016 17:52
wow s vami musí byť sranda
 fotka
staphylococcus  20. 12. 2016 21:07
@dumbledore napodobne. Akoze. Ako sa da nevediet varit?! Vsak len robis co je napisane. A ked to urobis aj len tak plus minus od oka tak aj tak sa to da zrat. Teda aspon v mojom pripade. Proste staci ked to bude vyzerat ako na obrazku a chutit ako jedlo. To nie je jak na labakoch ze do teba furt niekto jebe, ze si tam toho dal o 0,0005 gramu viac alebo menej a ze si to nevazil na analytickych vahach, aj ked analyticke vahy su kurvy hystericke. Varenie je priblizne a kreativne. Varenie je super.
...A ked ta recept nebavi tak ho hodis do kuta a ides freestyle

Inak, mna to pobavilo
Aj ked tych vsuviek s pivom bolo fakt asi trosku vela.
 fotka
dumbledore  20. 12. 2016 21:09
@staphylococcus Ale chápeš, proste.... Nevadí, tu sa to aj tak neoplatí riešiť .
 fotka
staphylococcus  20. 12. 2016 21:11
@dumbledore vsak jasne ze chapem
 fotka
antifunebracka  21. 12. 2016 16:44
Ako človek, ktorý totálne nevie variť, by som takých polopatistických vecí uvítal oveľa viac! Aj z iného súdka ofc
10 
 fotka
topanocka  21. 12. 2016 21:19
oo vdaka ti bože teraz by som to mohla zvládnuť, pre mňa aj na praženicu a čaj by sa zišlo dík
Napíš svoj komentár