Stála si opretá o biliardový stôl. Tágo si držala v ruke jak panna pohlavný inštrument, takže tvoja hra aj tak vyzerala.

Bola si na ťahu.

Nahla si sa ponad stôl, konečne po desiatom ťahu, si si nastavila červenú polovičku tak, že keď toto nedáš, tak ja ti už tiež svoje nádobičko do rúk nedám. Veď s tým tágom narábaš jak strýco s lopatu.

Sadol som si, dal colu a zahľadel sa na teba...

"Boha, šak čo si, bárs jak to ťukni a je to tam!"

Postavil som sa nasraný,veď toto nie je možné. Vytrhol som ti tágo z rúk, rýchlym úderom trafil guľu do rohu, zahodil tágo a vtisol ti tvrdý bozk.

"Nehuč!"

Celú hru si ma provokovala tým zadkom , že už sa to nedalo vydržať. Človek keď je nasraný dokáže robiť veci rýchlo a účelne. Nemal som čas, čašníčka išla asi na toaletu a tá bola na druhej strane herni, do ktorej v tomto čase nechodí nikto a biliardový stôl bol v rohu zaprataný automatmi. Keď nebudeš kričať jak sprostá, tak nás odtiaľto nikto nepošle preč. Chvalabohu si dnes nemala ten drbnutý opasok, ktorý vždy rozopínam polhodinu, kokos, takto si nechráni svoju studňu rozkoše ani Sestra Celesta.

Rifle som ti stiahol po stehná, nahol ťa cez stôl, chytil za vlasy a napumpoval to tam.

Dnes stálo všetko na mojej strane a pred tým jak by tvoj výkrik zavolal polícu, čašníčku a všetkých o mravy dbajúcich občanov tak som chytil šál čo si mala tak štýlovo obmotaný okolo krku a vopchal ti ho do úst.

Nevidel som ti do tváre, ale viem si predstaviť ako to asi vyzeralo. V zložke Hardcore na obľúbených serveroch to bolo často vidieť.

Pritlačil som ti tvár o stôl a nechal sa unášať vlnou agresie, ktorá bola mnou vždy potláčaná. Po tých všetkých krásnych romantických chvíľach, kedy bolo o tvoje telo postarané jak v perinke, som mal chuť ťa bohapusto vyjebať jak špinu.

Tá necelá minúta stála za to, ale už som to cítil, že všetka tá agresia, arogancia a mali bastardi chcú isť von! Otočil som ťa, vytiahol šál z úst, ten nádych musela počuť čašníčka z hajzla.
Viem, do úst si to moc nechcela, lebo si mala pred tým zlú skúsenosť s nejakým neschopákom, čo ti tam po pár sekundách nečakane poslal celé svoje detstvo. Chcela si to pre mňa spraviť, ale mám taký pocit, že si si to predstavovala trošku inak.

" Otvor ústa, kurva! "

V tvojich očiach bol vidieť strach, úžas ale hlavne ten záblesk, ktorý ma uistil, že po tomto nedáš na mňa trestné oznámenie.
Pritlačil som ti hlavu rukou až pokiaľ si sa mi nechytila kŕčovit stehien, odsotil som ťa a tá slina sa leskla v tom zafajčenom vzduchu herne. Pritlačil som ťa naspať ale už jemnejšie lebo bastardi sa pýtali von.

Zaklonil som hlavu dozadu. A cítil som ako zo mňa prúdi ďalší kúsok môjho ja. Malí bastardi!

Rýchlo som ťa zdvihol, automaticky a rýchlo si si zdvihla rifla a bez slova sa zapla. Ja som na otvorený zips len prehodil košelu a podal ti colu.

Vrzgli dvere, čašníčka vychádzal z toalety.

" Ty si perfiš, konečne si to trafila"

Herňa pokračovala svoj životom.

Sadol som si, dal colu a zahľadel sa na teba...

" Héj, héj, počúvaš ma? Nespi! Dala som to! Ale druhú už nie si na rade. "

"čo?! jáj, ahá."

Ešteže v rifliach to tak nevidno.

 Blog
Komentuj
 fotka
uu  12. 2. 2013 16:58
Ty si Magyar?
 fotka
doyouhearme  12. 2. 2013 17:33
Toto...



Ma bavilo. Prinajmenšom len bavilo.
 fotka
ameryka  12. 2. 2013 17:39
ty vieš fakt hocičo úplne super napísať ! skláňam sa.
 fotka
kokosovyorech  12. 2. 2013 18:33
 fotka
som123  12. 2. 2013 19:52
typická chlapská predstavivosť Ale inak trošku blbým štýlom napísané
 fotka
hegi450  12. 2. 2013 21:01
mám rád tieto porno verzie textov..
 fotka
narazuvzdornaa  12. 2. 2013 21:26
yes and no.

niektoré výrazy (,,perfiš"??) to ukrutne zabíjali, ale ešte vždy veľmi, uchmpf, zaujímavé
 fotka
kokosovyorech  12. 2. 2013 21:34
@som123 @narazuvzdornaa nechápem čo máte proti tomu štýlu písania a výrazom, toto je presne reč môjho kmeňa
 fotka
antifunebracka  13. 2. 2013 16:07
clovek rozmysla, ako vyjebat co najviac bab a potom zisti, ze staci pisat blogy, ako ich chces pojebat a ony pridu same ale preco si si stahoval nohavice az po clenky jak amater?

inak je to o tej babe, o ktorej si myslim, ze to je?
Napíš svoj komentár