Poznáte ten pocit, keď po niečom túžite ako nikdy nik (alebo si to aspoň v danom momente myslíte)? Keď vidíte všetky tie DOKONALÉ (VŽDY!!) stvorenia vo filmoch, ktoré nosia topánky za stovky dolárov (alebo hociakej inej meny, ktorá pre vás predstavuje nepredstaviteľne astronomickú výšku..)? Keď sa v nich navyše prechádzajú po meste, v ktorom by ste chceli žiť a dali by ste za to hocičo na svete?

Presne toto som dnes prežila ja..popri pozeraní..áno páni, chyťte sa a hlavu, dokonalého filmu Sex v meste...túžiac po dvojke ktorá víde už 27.5...Can´t wait!

Ok, ok...divná úvaha...

Nie ale ide o to, že nechápem ako je možné že popri tom ako sa stále sťažujú že majú málo peňazí, že im neprišla výplata a...žijú na 5th Avenue, na nohách Manolo Blahnik, Loboutin, Jimmy Choo alebo nebodaj Yves Saint Laurent..ako môžu stále vytvárať idylku "amerického sna" a my im na to väčšinou naletíme?
Nech sa deje čokoľvek...vždy naletíme a minimálne na pol minútku si predstavujeme, že sme to my...že my máme tie veci že my máme ten život a že...aj nás stretne HAPPY END!

WELL, WELCOME TO REALITY!

Slováci, komplikovaný národ...Všade uvádzame akí sú tu milí ľudia a ochotní a nápomocní...no, všetko nasvedčuje tomu, že je to úplná blbosť...česť výnimkám. Každý druhý na vás zazrie, akonáhle čoilen prejdete okolo neho a ani sa ho nedotknete...keď sa úplnoou náhodou a hlavne NECHTIAC predbehnete v obchode a zrazu máte na krku 30 tetiek ktoré na vás stále kričia...radšej odložíte košík a hlad vás prejde...

Nie každý je samozrejme taký ale to bol úvod do ďaľšej časti...Slováci...neverte americkým hovadinám....pretože priemerný Slovák sa na Manola pozrie akurát tak v Sexe v meste..a toho Hummera mať nikdy nebude...ani kebyže sa presťahuje do Ameriky. Okej, každý si myslí že kebyže nežije na Slovensku ale niekde inde, zrazu by sa mu všetko začalo klaňať a on by bol bohatý. Je to hlúposť..hocikam by sa Slovák pohol, musel by drieť na to, aby mal peniaze..a to nielen tu na Slovensku..je to tak aj v Amerike, len sa nám to nezdá lebo my vo filmoch vidíme, ako tam má každý dom o rozlohe Bratislavy a auto hodné prezidenta..

Toľko k tomu

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár