Viete prečo sa veľmi veľa "divných" vecí deje v noci? Lebo vtedy je všade konečne ticho a počujeme aj to, čo za bieleho, rušného dňa nemáme šancu počuť.

Veríte, že niekde medzi nami sa môže vyskytovať niečo silnejšie než my?
Ja osobne si myslím, že miesta si pamätajú...pamätajú si osobnosti, osudy, udalosti...Ich pamäť sa zmeniť nedá. Ničím nezmeníme veci, čo sa stali. A tak na miestach, ktoré zažili zlé veci sa podľa mňa môže stať že je tam niečo, čo nežije. Nie nežije to ale je to tam..nieje to hmota, nieje to vymyslené strašidlo zo sci-fi filmu. V tejto dobe je veľmi ťažké naozaj niečomu uveriť...ľudia si vymýšľajú, v počítačových programoch sa dá vytvoriť naozaj hocičo a tak nám zostáva len krútiť hlavou čo sa to deje a nič si len tak ľahko našu dôveru nezíska.

Lenže tieto udalosti sa nezačali šíriť keď človek vynašiel internet, či počítač. Celé sa to začalo už pred mnohými rokmi, keď sa ľudia snažili zlých duchov vyháňať zo svojich domov. Keď naozaj verili, že sa môže stať hocičo. Keď neboli ovplyvnený filmovým priemyslom, keď sa z ničoho nič diali veci ktoré si ani dnes nevieme vysvetliť..Veľa ľudí sa síce snaží všetko vyvrátiť, neveria ničomu čo sami nezažili ale nakoniec niekoľko vecí stále zostane nevyjasnených.

Podľa mňa existuje démon..existuje naozajstné zlo. A má to moc. Rovnako ako sa môžu diať tie dobré veci či zázraky, môžu sa diať aj veci zlé. Veci, ktoré sa nedajú ovplyvniť. Na ktoré nemáme dosah, stať sa môžu hocikomu. Neverím každému videu na youtube, ktoré natočia nudiace sa deti v Amerike a celý svet je z toho pototo ale viem, že sa niečo diať môže. Verím tomu, že je nebo a verím tomu, že je peklo. Verím tomu, že keď niekto nedokončí to, na čo sem prišiel alebo ho tu stále niečo tvrdí, zostane tu aj po smrti. Verím tomu, že aj vyháňač diabla nie je len fiktívne vymyslené puritánske povolanie, ktoré si kedysi v stredoveku vymyslela cirkev aby zahnala pochyby vtedajších odporcov ale tomu, že aj to je povolanie ako každé iné. Že ľuďom pomáha zbaviť sa najhoršieho...aspoň do chvíle, kedy sa zlo nechytí niekoho iného...

Veríte nadprirodzeným veciam aj vy?

 Blog
Komentuj
 fotka
filipkoo  16. 5. 2010 13:44
Všetko su len "mýty", ničomu takemu neverim...

Ale nebudem odporovať, pekne vysvetlene, vidno že je to uvážený názor
 fotka
rainorchid  16. 5. 2010 13:51
všetko je možné, ale nemala by si sa s tým zaoberať, ak na to upriamiš myseľ môže sa ti stať, že ťa to vhltne



toto zlo je samozrejme okolo nás a má to na nás vplyv, no záleží len od našich rozhodnutí, či sa podlomíme



podľa mňa je ale dosť zla aj v nás...
 fotka
fearprincess  16. 5. 2010 13:56
@rainorchid no jasné veľmi na to radšej nemyslím ale...predsalen...je to diskutabilné no nie nemožné..
 fotka
1v4nq4  16. 5. 2010 14:45
no veď to... môj problém je, že týmto veciam verím, a potom mám problém v noci zaspať a íst večer sama po ulici domov :/
 fotka
jies  17. 5. 2010 07:02
asi aj áno.

veriť i nie.. záleží čomu a ako..
Napíš svoj komentár