Skutočná odvaha znamená žiť aj trpieť pre to, v čo verí...

Koľko ľudí na svete trpí len preto, čomu veria?Napríklad vezmite si už len fanúšikov skupín..koľko skupín nemajú ľudia radi a kvôli tomu, že ich niekto počúva sú schopní naozaj všetkého...A popritom ich vôbec netrápi ako sa ten druhý človek cíti.Prečo má niekto trpieť len preto, že je "iný"?Keď niekto nieje úžasne krásny, múdry, športovo nadaný, keď nepozerá telku, nechodí na internet lebo je to podľa neho strata času,keď nepozerá každú nedeľu to čo každý, keď po škole nejde domov ale zostane na biologickom krúžku...aký človek vlastne vyhovuje ostatným? Ak je príliš múdry-bifľoš, zásadne neobľúbený...Ak je niekto príliš hlúpy-outsider,ešte neobľúbenejší...Ak niekto nenosí najmódnejšie veci-z roku 9 pnl, nemajú ho rad..ak nosí príliš módne oblečenie-zásadne namyslený človek..baba ktorá nosí sukne?-štetka..ktorá nenosí?-prečo ešte nieje v kláštore?....Ak niekto rád pozerá H2O, hneď je trápny, ak niekto povie že má rád Tokio Hotel už mu šibe...prečo odsudzujú ľudia niekoho iného len preto, že je iný??
A popritom na každej škole sú tí, ktorých jednoducho nikdy nebudú mať radi, a ľudia, všeobecne obľúbení, ľudia, kt. keď idú po chodbe, každá hlava sa za nimi otočí, všetci ich poznajú...Ako sa má potom cítiť človek, ktorý len chce žiť v pokoji, no ani to nemôže?

 Úvaha
Komentuj
 fotka
lachrymosa  7. 1. 2009 14:11
ja sa zamyslam nad tym kazdy den a zasnem, ako su niektori ludia hlupi...
ale uz sa nad tym prestavam pozastavovat, stretavam sa s tym kazdy den, a nechapem, ze ci to ti ludia robia z cistej zavisti, alebo to nemaju v hlave v poriadku
...
 fotka
gabik123a8  7. 1. 2009 20:12
podlam na je odcudzovanie normalne ja tiez odcudzujem ludi ktori mi nevyhovuju a mna tiez odcudovali a aj to robia niektori dodnes bud sa treba pridruzit kolektivu alebo vytvorit vlastny ak je dana osoba sikovna a chytra alebo si nejako zjednat respekt popripade sa nechat utlacat dalej .ja som si vybral moznost dalsiu a to hladat ludi rovnakych .myslel som ze ich nenajdem no nakoniec som zisttil ze ich je tolko ze teraz mozem ja s nimi sa zlostit a kritizovat inych
 fotka
dorottka  24. 1. 2009 20:31
poviem ti mon nazor:
ak je niekto škaredý, je hlúpy. ak je niekto pekný, je namyslený.
ak je niekto hrozne oblečený je to najväčší looser. ak je niekto dobre oblečený všetci ho ohovaráju za to že nosí veci za 5 litrov.
ak sa niekto dobre učí, je to biflos a je vyclenený zo spoločnosti. ak sa niekto zle učí je to debil a je sprostý.
ak niekto počúva disko je to diskofil a všetci sa mu za to smejú. ak niekto počúva tvrdú hudbu tiež sa mu všetci smejú lebo je to hrozná hudba.
ak sa niekomu darí, všetci ho ohovárajú. ak sa niekomu nedar tiež ho všetci ohovárajú.
ak má niekto dobrý dom je to nafúkaný boháč. ak ma niekto zlý dom je to chudobný žobrák.
nikdy nenájdeš ideál, vždy na tebe bude podľa iných niečo zlé - to, čo ti závidia.
Napíš svoj komentár