Išla som práve z posilňovne, ktoré vlastní jeden môj známy (však som hviezda mesta, nie? Kto by mňa nepoznal, piči.), keď som sa stretla s Fridrichom. Mojou platonickou láskou zo základky. Keď ma uvidel, hrubo vyslovil moje meno a ja som si cvrkla. Keď som sa otočila, snažila som sa skryť svoje rozpaky z toho, ako dnes vyzerá. Býval to vždy upravený cukrík, šampón a metrosexuál v ružovom tričku, žltých platených teniskách, zelenými nohaviciach, ktorý sa usmieval, málo hovoril a dievčatá ho asi kvôli tomu milovali, že sa chová ako duhový nemí debil s pripečeným s úsmevom. Ženy ho pravdepodobne milujú aj dnes, tým som si istá (Dala by som za to vaginu do ohňa).

Bol vysoký, chudý, opálený (klasický klišotový kokotko, z ktorého sa piče ako ja idú zosypať)jeho debilný úsmev sa zmenil na „vlhnemivagína“, na rukách mal hodinky(Big Beny), o ktorých sa ženám sníva. Keď som k kráčala, hanbila som sa za to ako vyzerám, (mala som na sebe outfit, za 3OO éčiek, do piče avoňala som ako Rihanna.) chcela som ho však vidieť. Vždy to je tak, že sa s detskými láskami stretávame a zopár minút sa usmievame na príhodách z bunkrov, stanovačiek, zo školských výletov, na prvej puse, honením udenáča...

Bola som zvyknutá ľudí objať (lebo som veľmi extrovertná pička), keď mi boli akýmsi spôsobom blízky, no on povedal len čau a ďalej na mňa pozeral. Vždy, keď som nervózna, potichu si uprdnem, keď sa mi dá a potom som nepríjemnejšia ako bežne, jemu to však zjavne vyhovovalo. Zopárkrát sa zasmial na tom, ako vyzerám a potom povedal, že sa ešte stretneme a odišiel. Otočila som sa a videla ho, ako nastupuje do svojho auta.

Tento hotel bol najzahrabanejší zo zahrabaných, čakala som na kamarátku asi pol hodinu, kým sa tam dostala. Počas čakania mi prišla smska. Bol to Fridrich, ktorý si 10 minút po našom stretnutí po rokoch zohnal moje číslo.(On je úžasný.) Usmiala som sa a odpísala, že áno, zajtra mám voľno celý deň. (Možno mi oplieska svoju makrelu o môj ksicht)

Lenže keď prišlo zajtra, čakala som tri hodiny na telefonát a nič. Obliekla som so, namaľovala a nič. Spravila som si kávu a čakala ďalej. Zavolal mi až na večer, že desať minút je u mňa.
Bola som nervózna, hoci som ho poznala dlhé roky, vyzeral inak, správal sa inak a zjavne i inak žil. Išli sme tam, kde sme sa deň predtým stretli. Bola som tvrdá (verím tomu aj on bol vtedy tvrdí), nevideli sme sa už dlhú dobu (asi 12 rokov) a on bol prekvapený, že nie som to tiché a milé dievča ako kedysi. Krútil hlavou a nespoznával ma.

„Chceš ma?“

„ Ako vidím humor ťa neopúšťa.“

„Vidím to, chceš ma. Cítim, ako ti vlhne kunda, vieš?“

„Mne nič nevlhne.“ Klamala som

Mal pravdu, pozerajúc na opáleného chlapca, ktorý bol neodolatelný aj keď si utieral riť po sračke. Chcela som ho.
Prišla som domov o tretej ráno a chcela som, aby mi napísal ako každý debilko ...že mu bolo fajn, že som sexy, milá, inteligentná a chce ma znovu vidieť a čuchať mi podpazušie. A ja, z rozmaru a z nudy by som napísala : keď budem mať čas.

Ale on nenapísal, nenapísal mi ani o týždeň, len mi o dva týždne zavolal, nech sa pripravím, že príde po mňa o hodinu. Z hodiny boli tri hodiny, no ja som sa nehnevala. Chcela som toho chlapca ako nikoho iného, chcela som mu ukázať, že nie som to dievčatko, čo kedysi poznal, chcela som, aby ma vyjebal, aby zo mňa nevedel spustiť oči ako všetci ostatní, aby som to mala pevne v rukách...tak ako mal on v rukách moje prsia, moje boky, celú mňa o pár hodín neskôr v hotelovej izbe. Mala som sex, v ktorom sú bozky zbytočné. Bez rešpektu ma jebal patrila som mu ako malé dievčatko, ako to dievčatko, ktoré poznal kedysi a bol si tým istý, bolo mu to jasné. Asi sa cítil ako pedofil.

„Vedel som to.“

Nepovedala som.

Zaľúbila som sa do jeho dotykov a pichľavých slov a ešte väčšmi som milovala jeho slabé chvíľky, keď hovoril, že musím vedieť, ako to všetko myslí o pár týždňov aj to, že hovoril, že je môj chlap, že keď sa ma iný dotkne, zabije ho. Jedine koho zabil bola mucha, ktorá si na mňa sadla.

 Blog
Komentuj
 fotka
samtord  9. 7. 2013 14:47
Gratulujem.
 fotka
dannyd14  9. 7. 2013 15:24
Iba blbec si moze sam ohodnotit blog
 fotka
ezechielkuceravy  9. 7. 2013 15:44
Dannyd14? Chlapec máš čo ešte učiť
 fotka
antifunebracka  9. 7. 2013 16:50
NAJLEPSI BLOG EVER!
 fotka
burble  9. 7. 2013 18:06
chjáj
Napíš svoj komentár