Štyri mesiace po brutálnom sexe (znásilnením) 23 ročnej študentke. Vyvolalo pobúrenie nad nochranovu žien. Viac protestov vyvolala v New Delhi po ďaľšie "brutálne" znásilnenie - tentoraz bolo obeťou päť ročné dievča.
Dvaja muži boli zatknutí v toémot prípade. Ja som tam bol. Úrady tvrdia, že dievčina bola unesená, zamknutá v dome a opakovane jebaná do všetkých otvorov v tele. Bola nájdená napoly rozjebaná tri dni neskôr a lekári odstránili cudzie predmety z jej šušulienky, vrátane sviečok, ovladača, nového Samsungu, knihy, chlpy zo slona, CD, DVD, toner do tlačiarní, retiazka od biku, dáždnik, naberačku, kruci piča fix, uterák, nove tenisky NIKE, baterky, koberec, LV kabelku, podušku, kartón čuča, kapesníky CLEVER.
"V hlavnom meste, nemôžeme poskytnúť ochranu mladím dievčatám," povedal Bhagyashri výkonný riaditeľ Indie, organizácia, ktorá sa snaží pomôcť vytrtkaným deťom.
Rodina dievčaťa povedala, že tie kurvy (policajti) sa ich pokúsili podplatiť, aby držali hubu o prípade.
Vedúci policajní úradníci tvrdia, že to nie je pravda,
Potom bol asi protest, kde si zatlieskali, zakričali a niesli transparenty s nápisom "Už dosť!".
Mávali peniazmi na policajtov, ktorých obviňujú z korupcie a z kokotnerobenia.
Potom tam bol ďalší do tváre, obhajcovi povedal, keď bol Delhi policajt podlepené tlačenie a búchať ženská demonštrant v piatok, čo vyvoláva ešte väčšie pobúrenie.
"Veci sa zlepšia," povedal ten Bhagyashri. "Neemajte žiadny strach. Ja som zodpovedný za právo a poriadok, a všetk urobím pre ženy."

 Blog
Komentuj
 fotka
ezechielkuceravy  24. 4. 2013 16:04
som najlepší bloger a sám si ohviezdičkujem článočiček
 fotka
leaav  24. 4. 2013 16:06
bože -.-
 fotka
doyouhearme  24. 4. 2013 18:29
Napíš svoj komentár