Dnešný deň je akýsi zvláštny. Od včerajšieho večera kedy ma chytil v práci záchvat zlosti, pretože mi niekto ukradol monitor, nebola káva v automate, keď už bola káva, neboli hrnčeky a keď boli hrnčeky už nebola káva ( nechápete ako je to možné ? tak to teda ani ja) a moj chlap ma drzo zrušil namiesto toho aby si vypočul moj 10 minútový nárek ako mi chýba, sa celý svet obrátil hore zadnicou. A ja s ním. Ráno pri pohlade do zrkadla ma prekvapivo nechytil dáviaci efekt, dokonca som si pomyslela, že som akosi opeknela ( žeby vďaka milovaniu o pol tretej ráno ? ). Z domu som odchádzala spokojná i keď neučesaná neupravená ( predsa nezáleží na tom, že mám dnes pracovný pohovor, no nie ? ).

No ale teraz k pointe.
Neviem čo sa vo mne udialo od toho včerajšieho večera (alebo viem len vám to nechcem povedať ...) ale všetok moj hnev, zlosť, nenávisť k všetkému , k všetkým a k sebe samej je proste preč. Len tak, ,,z ničoho nič,, . Neplakala som cestou do práce a nebudem plakať ani cestou domov. Už sa viac nebudem pokúšať ,, stiahnuť sa z kože,, zahádzať špinou a urážkami svoju krásu.

Týmto vás chcem všetkých poprosiť. Prestaňte sa stažovať, prestaňte mať komplexy zo svojich malých pŕs, tučných stehien, objemného zadku..Prestaňte s nariekaním, že máte toho málo. Prestaňte byť nespokojné s tým aká ste. Ste krásne a to VŠETKY. Bez výnimky! Povedzte si aj vy čo na sebe ľúbite . To ako sa vidíte vy, tak vás vidí celý svet. Chcete byť krásne ? Tak sa tak cíťte. A to hneď !!


A tu je mojich pár Ľúbim sa. Sú to veci, ktoré som na sebe neznášala a preplakala som celé dni kvoli svojim komplexom a pocitu menejcennosti, no teraz ich zbožnujem :

1. Ľúbim moje dlhé čierne vlasy.
2. Ľúbim moju čokoládovú pokožku.
3. Ľúbim moje plné pery.
4. Ľúbim moje hnedé oči.
5. Ľúbim moje telo.
6. Ľúbim farbu svojho hlasu.
7. Ľúbim moj divný smiech.
8. Ľúbim sa.

 Blog
Komentuj
 fotka
coleshepter  19. 9. 2012 18:42
aj ja sa ľúbim
 fotka
ewytka  20. 9. 2012 11:40
tak to má byť
Napíš svoj komentár