Už je to tak dávno. Dokonca sa môže zdať niekomu, že uplynula večnosť. Vlastne to pre mňa večnosť možno aj bola.
Bolo mnoho nutkaní opäť tento nick otvoriť a aspoň občas niečo napísať, no nikdy som sa k tomu akosi nemal. Mal som svoje dôvody, ktoré však v tomto blogu nechcem otvárať. Za a) sú to staré veci a za b) sú nepodstatné.

Avšak na čom skutočne záleží je toto. Za posledné obdobie človek prešiel mnohými zmenami. Na jeden stres sa navalil druhý, veci občas dosť padali na seba a nakoniec urobil človek veľmi veľa rozhodnutí, ktoré možno nie vždy boli rozumné. A možno urobil pár rozhodnutí, ktoré ho teraz mrzia.

Spoznal som veľa nových ľudí, užil si pár mesiacov nezamestnanosti a našiel aj niečo, čomu sa hovorí cena skutočného priateľstva. Veľa z toho ma motivovalo k tomu povedať o tom. Podeliť sa o tieto skutočnosti. Ale nevedel som ako. A pritom to bolo jednoduché. Zadať nick, napísať heslo a bum. Opäť sa prihlásiť.

Párkrát som to skúsil. Prihlásil som sa, odpísal aspoň na tajné správy a následne si otvoril blogy. Chcel som pridať komenty. Chcel som niečo opäť napísať. Ale nakoniec som sa opäť odhlásil a nechal to tak.

Neviem koľko ľudí tu ostalo z čias, ktoré si ešte ja pamätám, no dúfam, že už sa to tu nestihlo zmeniť za ten rok a pol totálne. Vlastne teraz keď píšem toto všetko, tak mi to príde tak jednoduché ako kedysi. A všetko to malo stále zmysel.

A preto na záver tohto blogu už len jedna vec. Želám si, aby to také bolo. Tak ako kedysi, keď som ešte veľa veľa písal. A dúfam, že sa nájdu ľudia, ktorí sa tomuto faktu potešia. Avšak - kto vie? Ale ja si to dnes želám. Tu a teraz. To je moje WISH

 Blog
Komentuj
 fotka
burble  19. 11. 2012 09:15
teším
Napíš svoj komentár