V žiadnom prípade nečítajte Melcoirov blog, určite sú tam bludy, klamstvá a celkovo skreslená pravda...

Keďže mi nejaký neprajník sabotoval pokojný priebeh internetového spojenia, tak Vám, mojim/našim cteným čitateľom, prinášam tento skvost až v tejto jedinečnej chvíli.

Dúfam, že ste si neprečítali Melcoirov blog, aj keď mal predo mnou predstih dňa a noci. Ak nie, tak pokračujte v čítaní, ak áno, tak sa HAMBITE a pokojne naďalej inhalujte plnými dúškami moje pisateľské umenie.

Aby som konečne hovoril k veci, tak mi volal okolo obeda Bohuš (ktorý mimochodom robí dosť kvalitnú rapovú hudbu pod pseudonymom Boh už a v dohľadnej dobe plánuje koncert s jedným známym raperom, ktorého nikto nepozná) no takže, ešte stále mi volá Bohumil a pýta sa, či bi som za neho nevzal zas a znova jeho šichtu v divadle. Keňaz je keňaz, tak som sa tam okolo šiestej vybral.

Všetko prebiehalo podľa zabehnutej šablóny, ktorú popisuje Melcoire vo svojom blogu, ktorý však nečítajte.

Prišlo na naše velevýznamné repliky, ktoré tvoria chrbticu celého predstavenia. “Puding!” (by Melcoire) “Páv!” (by Dudri). Máme samozrejme aj nejaké také zborové, ale tie neposúvajú dej tak dopredu ako tieto dve.

Celé predstavenie sme sa snažili schalovať čo najviac jedlých rekvizít, ale ani to nám nestačilo. Tak naše kroky viedli cez prestávkou rovnou čiarou do bufetu, kde nám do očných nervov udreli toustíky za 16,-. No nekúp to! Adam sa vtedy vyjadril, že on akosi nemá krytý peňažný obnos na zakúpenie tejto položky, tak som ho veľkodušne pozval.

Už sme tlačili do hlavy (nenásytný Adam si ten svoj musel dať s kečupíkom, tak čakal dlhšie ) ako sme tak dojedali, tak nás oslovil zo stolu na odkladanie použitého jedla a riadu jeden čisto nedotknutý toustík. Tak, reku, niekomu nechutil, tak sa ho Adam so svojimi vyvinutými lupičskými a zakrádačskými schopnosťami, ktoré isto-iste pochytil v nejakej RPG hre, zmocnil v precízne zvolenom momente, keď boli všetci potencionálni svedkovia chrbtom.

S pokrikom „High five!“ sme zblajzli aj tento toustík. Chutil najlepšie, nie preto, lebo sme ho uchmatli, ale preto, lebo bol ZADARMO. Ako je všeobecne známe: Zadarmo chutí najlepšie.
Tak sme si spokojne pochutnávali, keď tu zrazu, sa tu zjavil jeden územčistý a polopešatý divadelný technik. To by nebolo ničím špeciálne, ale pristavil sa pri inkriminovanom tanieri, na ktorom ostal poloobhryzený toustík (ktorý sme nezobrali, nie sme až také socky ako vyzeráme) a povedal:

„Kurňa, kto mi u*ebal toustík?“

Ja som sa zachoval zbabelo, strčil som svoj zbytok do úst a sledoval pomedzi slzy smiechu televízor, ktorý chytal aspoň 5 duchov, zrnil a každú chvíľu sa samovoľne prepínalo stereo na mono. Adam však ukázal svoje hrdinstvo a postavil sa za pravdu, ktorá nám v tom momente s prepáčením srala na hlavy. Všetko sa vysvetlilo, Adam zaplatil pohrešovaný tousík zo svojho nekrytého kapitálu, strašne sme sa smiali, a rozhodli sme sa, že napíšeme tento unikátny dvojblog.

Toť vsio.

 Záchod
Komentuj
 fotka
andulili  19. 2. 2008 10:26
noo tu uvodnu vetu som tuším už niekde čítala ale hlavne že chutilo, u nás v bufete je za 14.- no nekup to
 fotka
galinka  19. 2. 2008 10:37
Teraz veľmi vážne uvažujem nad tým, ktorá z tých dvoch verzií ktoré som čítala bola lepšia

Či tá Adamova detailnejšie spracovaná a viac vystihujúca pocity, alebo táto tvoja pri ktorej som chytala záchvaty záchvaty smiechu
 fotka
mixelle  19. 2. 2008 10:57
jééééj cítim ,že si teraz v žiadnom prípade nejdem prečítať melcoirov blog! uplne si ma odradil! si dobrý!
 fotka
mixelle  19. 2. 2008 11:06
po tom ako som si rozhodne neprečítala melcoirov blog sa pýtam, prečo si vynechal najlepšiu časť???
 fotka
monymony  19. 2. 2008 11:32
nooo ked su dvaja hladný
 fotka
melcoire  19. 2. 2008 15:00
jak HAMBITE sa? HANBITE!! SAK KUUURNA JAK BY TO ZNELO KEBY SLADKOVIC POVEDAL: "NEHAMTE LUD MOOOJ!"



Nj, si zbabely kojot, a ja som to musel cvakat z penauzov ktore neboli moje
 fotka
dudri  20. 2. 2008 19:55
Mily Adamko:

Tomu sa hovori Gramaticka Revolucia. A navyse to slúži ako výstraha pre tých, čo sa nechcú učiť gamatiku a literatúru írečitú, slovenskú. Lebo skončia ako ja.



Ja som sa ti vsak ponúkal, že zaplatím aj henten. Ale vlastne ti dlžim 8 korún, lebo by sme ho mali zaplatiť spolu. Ale vlastne...tuším som ti nejaké drobáky dával...Neviem, vyriešime to neskôr medzi štyrmi očami(a za prítomnosti TV kamier samozrejme).
 fotka
insomnya  20. 2. 2008 21:07
(7): ... a zas sa všetko točí okolo peňazí...
 fotka
zemina  20. 2. 2008 23:02
7. Dudri: fiha.. som rada ze niekto berie gramaticku revoluciu do uvahy
10 
 fotka
zuzanka2  21. 2. 2008 19:48
hned idem mrknut adamov blogggg
11 
 fotka
pedall  29. 2. 2008 11:52
ale adam mal lepšiu verziu
12 
 fotka
ciernaruzicka  29. 2. 2008 18:46
tak Melcoirov si urcite neprecitam

..ale toto sa patri,kradnut toasty z tanierov?jaajha..



a kedze som naozaj naozaj necitala Melcoirov blog,musim uznat ze mas lepsiu verziu
13 
 fotka
ygor  11. 3. 2008 00:27
LOLZ Kvalita Dudri, kvalita Good Job
14 
 fotka
sayre  22. 3. 2008 01:39
fajn, lol idem na melcoirov, ktory sice nemam citat, ale ty mi to urcite odpustis
15 
 fotka
zajo859  25. 3. 2008 11:24
musim sklonit hlavu pred tvojimi rozpravacskymi schopnostami: nemá krytý peňažný obnos na zakúpenie tejto položky, Adam so svojimi vyvinutými lupičskými a zakrádačskými schopnosťami

LOOOOL
16 
 fotka
magaman  26. 4. 2008 22:00
Melcoireov blog som si vobec ani nahodou neprecital, ale zaujimalo by ma akym kuzlom sa ten 2m-trovy chlapik premenil na uzemcisteho
Napíš svoj komentár