Neviem ako Vás, ale mňa trochu zarazil tá reklama hore na Birdz, na ktorej stojí: Skutoční kamaráti, Birdz je tvoj lepší a zábavnejší život(možno ho tam niektorí aj teraz máte). A to mi príde trochu pritiahnuté za vlasy. Čo snáď ľudia čo stoja za Birdz.sk chcú aby mladí ľudia nežili plnohodnotný život, ale len sa krčili za počítačom a "žili" v tomto svete, svete Birdz?

Netvrdím, že to nie je zábava, a že som tu nespoznal kopu super ľudí, ale tvrdiť, že je to lepší a zábavnejší život ako ten normálny je trochu pritiahnuté za vlasy. Normálny život je dar od Boha a popravde neexistuje nič zábavnejšie, vtipnejšie, ale ani tragickejšie a smutnejšie. Birdz môže len život v niektorých ohľadoch zkvalitniť.

Ak som to zle pochopil, rád sa nechám vyviesť z omylu.

 Blog
Komentuj
 fotka
dushqa  8. 7. 2007 15:12
Ahoj...chcem reagovat na tvoje vyhlasenie...podla mna mas v niecom pravdu...no je to pritiahnute za vlasy...a suhlasim aj s tym, ze zivot je dar od Boha...je to najjedinecnejsi dar , ktori sme dostali...
 fotka
bladee  8. 7. 2007 15:25
Vazne to tam je ? Som si ani nevsimol. Ale mas pravdu aj ked normalny clovek by si to nevismal ved predsa ked je to tam napisane nemusi to tak byt.
 fotka
xiuhteotl  9. 7. 2007 15:07
je to reklama ... pre niekoho to je mozno aj pravda a pre niekoho mozno pravy opak
 fotka
zemina  9. 7. 2007 23:07
A vies co? Suhlas na 100% ... realny zivot je vacsia sranda..ale Birdz mi dopomohol napr. k tomu spoznavaniu fajn ludi.
 fotka
el-pucchini  30. 8. 2007 20:05
Zemina: Este, ze si priznas, ze som fajn
 fotka
ciernaruzicka  28. 9. 2007 18:12
na sak je to pritiahnute za vlasy,aj za chlpy aj za neviem za co..ale je to len reklama...mozno sa tym mysli najzabavnejsi netovy zivot..
Napíš svoj komentár