Aj keď som teraz žena, budem písať v mužskom rode, stále ma to zavádza a potom by to vďaka občasným chybám v rode vyzeralo, že som hermafrodit.

Zajtra je veľkonočný pondelok. Kedysi to pre mňa znamenalo, že pohľadám niekde v baráku korbáč a kúpim nejakú smradlavú vodičku za pár šlupiek na trhu. A nesmiem zabudnúť na injekčnú striekačku (nie, niesom feťák), ktorú naplním vodou a ktorú potom v najmenej očakávanej chvíli vyšpricnem nejakej babe za krk.

Ale toto všetko je už preč. Zajtra sa môžem tešiť na kýbel ľadovej vody do postele od otca(oci, ja viem, prečo si ma poslal do pivnice po tie kýble!). Potom, keď sa oblečiem, dojde sused s jeho malými pišišvormi a aby mi mohli zamočiť aj tieto šaty.

Na návštevu k rodine si pre istotu vezmem celú cestovnú tašku oblečenia. Človek nikdy nevie.

Už ma striasa pri pomyslení na môjho strýka, ako ma neuveriteľne pripitý a páchnuci bude oblievať tými smradlavými (pardon za výraz) chcankami a hovoriť mi ako dobre vyzerám atď. Prečo som si tak istý? Lebo to isté spravil aj mame minulý rok. Potom sa s ním išiel otec porozprávať ako brat s bratom. Zbytok dňa zdobil stýkovu tvár okrem červeného nosa aj monokel.

Následne ma ešte vymláti kompletná mužská obec z okolia tými tvrdými korbáčmi a ja im za to budem musieť dať po vajiciach(tak po dvoch pre každého).

Ach, to mi pripomína, že teraz musím ešte nejaké vajica zmalovať, či čo...Mmm dopíšem to neskorej...

Ech...Takže dajme tomu, že ich už mám. Najprv som sa dal na to, nejaké tie tojáše vyfúknuť, ale moc mi to nešlo, niekoľko vajec mi ani za svet nechcelo vytiecť, nech som dúchal sebesilnejšie.
Keď sa mi jedno konečne podarilo vyfúknuť, bolo už asi 5 vajec v koši.

Tak som sa teda vrhol na maľovanie. Ceruzkou by to asi nebol najšťastnejší nápad, tak som zvolil vodovky. Farba však stále stekala a ja som nevedel, ako to mám napraviť...Všetko ale vyriešila moja šikovnosť, keď mi moje starostlivo vyfúknuté vajíčko spadlo na zem. Tu sa prejavili zbytky mojej mužskosti a užil som si hnevu a poriadne som po tej pofabenej škrupine poskákal.

Potom som sa vrátil ku svojej novonadobudnutej ženskosti a všetko som upratal.

Rozhodol som sa preto pre jednoduchšiu alternatívu s cibuľovými šupkami. Lenže vajíčka som už minul, tak som ešte musel ísť do obchodu po nové. Okrem toho som ešte musel kúpiť ingrediencie na zemiakový šalát, ktorý budem musieť ako žena robiť tiež.

Napísať tento blog mi trvalo asi pol dňa, kvôli všetkým povinnostiam. Navyše mi ho otec ako polonapísaný zrušil, lebo on: "...nevedel, že sa k tomu nedá vrátiť, a vôbec, čo tu také veci nechávaš otvorené?"

Ach...my ženy to máme v živote ťažké...

 Úvaha
Komentuj
 fotka
bobi  23. 3. 2008 19:24
Po prečítaní toho to, som pyšný nato že som muž (!
 fotka
galinka  23. 3. 2008 21:44
Tvoje blogy treba čítať v najhlbšej depresií pre zlepšenie nálady



Ale konkrétne k tomuto jednému:

Som rada že som ťa nezažila ako muža cez veľkú noc, lebo konkrétne tá striekačka je neuveriteľne krutý nápad



A ten predposledný odstavec - mám podobný problém s rodičmi - nedokážem ich už nejaký ten rok naučiť ako fungujú v Opere a vo Firefoxe listy (prípadne karty), takže vždy keď si idú niečo pozrieť tak mi úspešne zrušia všetko čo tu mám pootvárané
 fotka
lilu  23. 3. 2008 21:45
Ked uz nemas vlastne, tak aspon malovane...
 fotka
bezruka100nozka  23. 3. 2008 22:13
nieco mi hovorilo ze dnes napises blog.. Ale vazne, vy zeny to mate v zivote tazke, nezavidim vam.
 fotka
zemina  25. 3. 2008 08:36
Následne ma ešte vymláti kompletná mužská obec z okolia tými tvrdými korbáčmi a ja im za to budem musieť dať po vajiciach(tak po dvoch pre každého).



Kruty dvojzmysel.. inac nadherny blog Si zenska ako sa patri.. proste toto vsetko si vcera podstupil, to sa len tak nevidi

Ja som vcera dostala vonavkou po fru.. a korbacom po riti..a to je vsetko
 fotka
zemina  25. 3. 2008 08:42
Inac ja som si az teraz vsimla ze si to vlastne pisal, ze co vsetko podstupis..

cize si to mozno nepodstupil!
 fotka
dudri  25. 3. 2008 09:28
Co ty vjes?
 fotka
ciernaruzicka  2. 4. 2008 16:25
nieco mi uslo,dudrica?
 fotka
black_soul  12. 9. 2008 22:47
Dudrinka
Napíš svoj komentár