Rozhodol som sa, že napíšem blog, aký som tu ešte nevidel. A síce recept na moju špecialitu. No, neviem či sa to dá nazvať špecialitou(kuchtil som to raz), ale budiž.

Dudriho pomazánka
Potrebujeme:
Olej
Zaúdenú šunkovú salámu(dobrá a LACNÁ)asi 5 plátkov
Panvicu
1 Bambíno
Soľ
Elektrinu
Plyn
Sporák
Smotanu na varenie
1 cibuľu
Niečo na miešanie
2 lyžičky horčice
Korenie na grilovanie
Topinky(podľa potreby)
Hriankovač

Všetko to začalo hladom v mojom bruchu včera večer. Zaumienil som si, že si spravím vajíčka. Aby som sa vyjadroval trendy, tak to mal byť "Hamandeggs"[hemendex], ale nebol. Chýbali mi eggs.

Lenže ja som už mal hodenú zaúdenú šunkovú salámu na oleji, keď som si išiel vybrať eggsy! Tak som musel improvizovať. 1 cibuľu som ošúpal a pokrájal na obrovské, nerovnomerné kúsky(popritom som si trochu poplakal,lebo mi tá šťava strekla do oka). Tie som práskol do panvice, kde mi sa mi začala pripaľovať zaúdená šunková saláma.

Reku, dám tam niečo studené. V chladničke som zočil Bambíno, tak som ho tam vytlačil. Vznikla ultra hustá masa prakticky bez chuti. Preto som tam nalial trocha smotany na varenie a posolil.

Stále to nebolo ono. V chladničke som zpozoroval St. Nicolaus horčicu(btw neviem prečo si každý pri vyslovení tejto značky vybaví vodku. Ja som si vždy pomyslel na hočicu), tak som tam nakydal zo dve lyžičky.

Keďže som nechcel všade dávať korenie na pizzu, zablúdil som do našej skrine s koreniami, aby som vykutral niečo iné. Tam mi padol pohľad na akési grilovacie korenie. Voňalo to fajn, tak som to tam nasypal.

Zamiešal som, odškeril pripálené časti a ide sa degustovať, ako vraví jeden moderátor.

Natrel som si to na topinky, ktoré som si dal veľmi prezieravo robiť medzi horčicou a soľou.

A potom to prišlo: pocit z dobre navareného jedla...

Dúfam, že si tento recept vyskúšate(zvládne ho aj Dudri), alebo vás aspoň inšpiruje k niečomu extra prospešnému pre ľudstvo.

 Blog
Komentuj
 fotka
tsutso  12. 10. 2007 15:54
znie to dost nebezpecne....ale tak treba skusat nove veci
 fotka
black_soul  12. 10. 2007 16:01
niekto ma chce vysmážať ja mam prezyvku ze bamba,ale sem tam aj bambíno...fnuuuuq
 fotka
fragile.  12. 10. 2007 16:03
Lol ze horcica Inak OK pomazanka, mozno si de nej mal dat to korenie na pizzu
 fotka
saddath  12. 10. 2007 22:50
zlozitejsie jak pernik
 fotka
hairsprayqueen818  13. 10. 2007 18:38
jezis ja z teba umreeem to je pecka

kam sa hrabe olivier? on je predsa kuchar light(bez capice) a ty si kuchar...eh s gitarou
 fotka
ludmila  13. 10. 2007 21:32
tak predsa tam bola horcica !! : Dsom an teba pysna !



horcicou si cely ten blog zachranil.. ako..niez eby nebol vtipny tento text..ale ta horcica tomu dodala..hmmm... taky smrnc..



presne tak ako tomu jedlu



horcica rocks !!
 fotka
ciernaruzicka  14. 10. 2007 16:18
no ja som si pri st.nicolaus hned vybavila vo dku a neslo mi do hlavy preco to chces dat na pannvicu ..esteze toje horcica

..a aj ten misung co si navarail,napiekol nejako chutil?
 fotka
allisya  14. 10. 2007 16:23
že vynaliezavý chlapec..

mne stačí, že si natriem hrianku niečím a som na seba hrdá
 fotka
anzu  16. 10. 2007 11:20
wow mali by ti v birdz TV zriadit nejaku show o vareni...a mas pravdu, takyto blog nemam, sakra lebo jedine co viem uvarit, je voda na caj (no dobre, tak este daku omeletu zvladam)
10 
 fotka
melcoire  21. 10. 2007 19:08
Jednoznacne Dudri specialita specialit pocuj...sak mam uz kameru tak natocme videoblog: "VARIME S DUDRIM" a mozno vymyslime aj nieco na tu St Nicolaus Vodku
11 
 fotka
beruska_zuzanka  30. 10. 2007 20:31
Mno,takto nejako varí aj môj braček ešte sme nevyhoreli,ani sa neotrávil,tak je to pozitívne počínanie
12 
 fotka
zimuska  26. 6. 2008 14:57
preboha ako sa da vysmazat bambino?... no znie to.. chutne..:p
Napíš svoj komentár