"Nikdy som anál neskúšala," potichu hlesla.
"Buď ticho," drzo jej odpovedal. Majetnícky jej vbehol rukou pod letné šaty, ktoré na prvý pohľad vzbudzovali cudnosť. Ale horúci vzduch prúdiaci cez otvorené okno auta si to nemyslel a bez opýtania roztancoval ich spodok. Viezol ju dlho, bolo to už vyše polhodiny. Sľúbil jej opustené miesto, niekde, kde ich nikto nebude vidieť, ale dokonale si to užijú. Zastavili uprostred komunistických panelákov opusteného sídliska, vôkol len papieriky na zemi a hlboké ticho.

,Nikdy som anál neskúšala, - zopakovala si v hlave svoju hlúpu pripomienku. Hlúpu preto, lebo Agáta skúšala vôbec sex len raz v živote. Dva roky dozadu, ako čerstvá maturantka na konzervatóriu. Z vodného bonga si potiahla viackrát ako bola zvyknutá a s jej telom to robilo čary. Nie, nestala sa nadržanou nymfou, len jej rozum uvážil, že je už dosť veľká na odloženie báb na dno skríň. Navyše, študuje klavír, od umelcov sa akosi očakáva,že si bohémsky vychutnávajú všetky slasti života.

V byte s vybitými oknami nestrácali čas. Hodil ju na obrovský matrac, len tak ležiaci na zemi, aj sa z neho trochu zaprášilo. Až teraz si Agáta všimla nenápadné vybavenie bytu, ktoré musel jej čochvíľamilenec priniesť pred jej príchodom. Pár pivových fľašiek, dve škatuľky cigariet, konzerva fazuliek a pár ďalších prísad na prípravu večere a plynová bomba. Nechápala, o čo mu ide.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár