Čo tak stále do mňa štucháš. Šibe ti? Daj mi už pokoj! Veď som maximálne vyčerpaný a ty mi nikdy nedáš vydýchnuť... Veď ja pri tebe zomriem. Halóó. Počuješ ma? Ja už fakt neviem čo mám robiť aby si si všimol, že nevládzem... Ty si fakt pako.
Som zadýchaný ako blázon, je mu veľmi horúco a chrlí už so mňa skoro oheň. Keby som si mohol aspoň na malú chvíľku vypnúť môj mozog... Ale nie, ty ma iba uspíš nasilu a ráno si myslíš, že mi je fajn.
Fakt ťa nechápem. Tváriš sa ako môj najlepší priateľ, odmietaš chodiť s inými kamarátmi von, len aby si bol so mnou. Ráno o siedmej už ma budíš aby som sa s tebou hral a hráš sa so mnou až do neskorej noci. V noci ma necháš trochu pospať a ráno znovu to isté. Ty to nechápeš, že keď som spadol tak som asi nevládal? Mal si ma nechať odpočinúť, no ale ty si ma radšej zdvihol a išiel so mnou do nemocnice. Ani nevieš ako ma tam mučili. Vŕtali mi do tela železnými tyčami a vyberali mi takmer všetky vnútornosti čo mám v mojom štíhlom tele. Ty si len sedel doma a nevedel si sa ma dočkať. Zatiaľ čo ty si sedel na tvojom zadku mne vysávali pľúca. Mal som ich celé zamorené tým svinstvom, čo mi do úst napadalo v noci keď som ich mal otvorené. Ani by si neveril čo zo mňa vytiahli. Bolo to horšie ako pľúca štyridsať ročného fajčiara.
Tak už teraz aspoň vieš čo si o tom všetkom myslím. Ako si ma týral a ako mi bolo. Dúfam, že sa aspoň teraz poučíš a budeš so mnou zaobchádzať ako s priateľom. Dám ti ešte jednú šancu. S pozdravom tvoj nootebook.

 Blog
Komentuj
 fotka
acheraya  21. 1. 2013 01:49
ak to neni skopčené z netu tak mega!!
Napíš svoj komentár