Chcem byť kreatívna

Chcem, aby som svojimi neobvyklými nápadmi obveseľovala kamarátov. Chcem, aby som obyčajné veci videla inak, ako ostatní. Aby bol svet okolo mňa plný farieb, tvarov a neuveriteľných príbehov. Chcem, aby bol pre mňa každý deň iný a aby mal rok 365 dobrodružstiev. Chcem, aby originálne a niekedy trošku strelené, s láskou vyberané darčeky potešili mojich najbližších. Chcem v živote poznať veľa ľudí a miest. Chcem obhajovať svoj neporiadok v izbe s vetou: „To je tvorivá atmosféra!“. Chcem, aby mnou navarené jedlo malo v sebe čosi viac ako len tuky, cukry a bielkoviny.
Chcem, aby sa priatelia tešili na stretnutie so mnou, pretože je to pre nich výnimočný zážitok. Chcem, aby bol môj diár preplnený stretnutiami a rôznymi akciami, ktoré sú nielen zábavné, ale aj zmysluplné. Chcem, aby som mala predtým, ako dočítam knihu minimálne päť teórií na dolapenie a odhalenie vraha. Chcem, aby boli moji rodičia na mňa hrdí za to, aká som a čo robím, aby mohli byť pyšní na seba a celý svoj život. Chcem, aby rada, ktorú dám kamarátke bola vždy prínosná a správna. Chcela by som, aby mi niekto poďakoval, za to, že som. Chcem, aby bola moja životná cesta plná objatí, nápadov a úsmevov a mala čo najmenej preplakaných nocí. Chcem, aby som sa vždy rozhodla správne a pomáhala ľuďom, ktorí si to zaslúžia. Chcem, aby som víťazila nad mojimi zlozvykmi. V prípade, že sa mi to nepodarí a opäť niekam prídem neskoro, chcem mať hlavu plnú dôveryhodných výhovoriek plných únosov, prírodných katastrôf, zlomyseľných vodičov MHD a exotických chorôb.
Chcem, aby sa moje nápady páčili aj iným ľuďom, nielen mne. Chcem sa uplatniť v živote a nestratiť sa v šedom svete rutiny. Chcem, aby tu po mne niečo ostalo.
Chcem chodiť so svojimi deťmi každý týždeň na iné miesto a rozprávať im vlastné rozprávky s prekvapivou pointou. Chcem veriť ľuďom a hľadať v nich to lepšie. Chcem sa konečne naučiť pracovať s počítačom, aby ma nebrzdil v mojich inak dobre myslených, no elektronicky ťažšie zrealizovateľných nápadoch. Chcem, aby som vždy vedela, čo povedať a aby nikoho moje slová nemrzeli a nezranili. Chcela by som napísať knihu, vďaka ktorej by mal niekto krajší život. Chcem menej kritizovať a viac dávať návrhy na vylepšenie. Chcem, aby som pri slovných bitkách s mojou sestrou mala trefné argumenty. Chcem sa vyhovoriť na originalitu a presadzovanie vlastného štýlu, keď si kvôli nedostatku čistých ponožiek musím zobrať každú inej farby. Chcem menej spať, aby som mala viac času na všetko hore uvedené. Jednoducho, chcem byť kreatívna.

 Blog
Komentuj
 fotka
markonix  3. 10. 2006 00:18
no tak to je pekné len u mňa všetko čo si napísala ostalo len pri slove chcieť veĎ všetko sa nedá
 fotka
deli  3. 10. 2006 00:28
Ved u mna je to tiez tak, no ale ked chcu pocut kaleraby, no co ti poviem
 fotka
death-iskra  3. 10. 2006 15:52
aspon wies co chces a mozes si za tym ist.... a mozes to aj dosiahnut...kedy a ako to je na tebe
 fotka
deli  14. 10. 2006 12:13
ehm..a ked sa na to tak teraz pozeram, nechapem, ako to mohol niekto dobrovolne precitat do konca
 fotka
dizajner  29. 10. 2006 13:45
citujem .... Chcela by som, aby mi niekto poďakoval, za to, že som.

Tak ti ďakujem že si.Jedno chcela.. máš splnené ešte zostáva 28 ale to zvládneš...však?
Napíš svoj komentár